Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק אוסיף את השנקל שלי, במקרים כאלה, סגירת השיבר והפריבילגיות אבל השארת ה"תכשיט" בבית, חיש מהר תגיע לפתרון הבעיה על ידו באמצעות איומים ואלימות פיזית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השינוי צריך להתחיל בהתנהגות של ההורים.

לכן אני חוזר לשאלתי הראשונה לפות"ש - האם ההורים מוכנים [ומסוגלים] לבצע שינוי בהתנהגותם כלפי הבן?

לכל המתלהמים "לזרוק אותו מהבית" "להזמין לו משטרה" - זה עוזר כמו צעקות מהטריבונה לשחקני כדורגל.

פורסם

בלזרוק אותו מהבית ההורים עוזרים לעצמם.

לעזור לפרזיט בן 20 שיש לו את כל מה שהוא רוצה - אין איך.

בשבילו, הכל דבש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכל המתלהמים "לזרוק אותו מהבית" "להזמין לו משטרה" - זה עוזר כמו צעקות מהטריבונה לשחקני כדורגל.

זה לא נכון.

אחת הסיבות שטיפוסים כאלו ממשיכים להתנהג בצורה שהם מתנהגים זה שמבחינתם יש לזה 0 השלכות שליליות.

שתבוא משטרה ותעצור אותו (שוב, לא צריך לזרוק לכלא- לילה במעצר זה די והותר) יערער בצורה מוחלטת את התפיסה הזו של "אני עושה מה בא לי והכל יהיה בסדר", טיפוס שכזה יתרגל שאין דבר כזה "קשה" בחיים, אני חותם לך שאת הלילה הזה במעצר (וחשוב שלא ידע מראש שזה רק לילה אחד, אלא ישאר באי ודאות) הוא יבלה בלייבב כמו ילד 3 שהלך לאיבוד ורוצה את אמא.

אני לא טוען לרגע שזה יתקן הכל, בכלל לא- אבל לערער את היסוד שעליו האדם הזה חי, שהוא מלך העולם, אי אפשר לגעת בו, והוא יפגע בהורים שלו בצורה מתמשכת בלי ששום דבר יקרה, זה הצעד הראשון וכנראה גם החשוב ביותר.

פורסם (נערך)

כמה תגובות שקראתי על חבר שנפטר אז נוסיף עוד קיסם

למדורה:

שאני הייתי בן 17 איבדתי חבר גם כן ניצל את העובדה

שהאמא היתה טובת לב,מבוגרת מאד,וחלשה.

מעישון סיגריות ומריחואנה זה נגרר הלאה והלאה,

והגיע לכדורים שהיה בולע בלי סוף כדי להשיג ריגושים,

אני הייתי בחו''ל כאשר הוא ניפטר (בגיל 25) אחרי מנת יתר של כדורים,

מיותר לציין שהיה משתלט על כספי האמא לצורך ה''תחביב'' שלו,

מדובר באדם מקסים שכל הזמן הטיף לי נגד עישון ושתייה,

ידע מצויין שזה מזיק ולא רצוי ולא ראוי.

דעתי שאמא (הורים) חזקים צריכים מייד לערב את החוק,

בדרך הקשה הזו רק יש סיכוי להחזיר את הנער הסורר לתלם.

כדאי להתערב ולפנות להורים או לרווחה בעילום שם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
אני חותם לך שאת הלילה הזה במעצר (וחשוב שלא ידע מראש שזה רק לילה אחד, אלא ישאר באי ודאות) הוא יבלה בלייבב כמו ילד 3 שהלך לאיבוד ורוצה את אמא.

על סמך מה אתה חותם?

היכרות עם הבחור?

שנים כפסיכולוג?

טיפוס כזה, יכול להיות מתוסבך כך שחוט המחשבה שלו יהיה כזה:

ההורים שלחו אותי לכלא => ההורים שונאים אותי => אני רוצה לנקום בהם => הדרך שלי להכאיב להם היא לתלות את עצמי

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היכרות עם מקרה דומה (עם אותם איומים של "אני אפגע בעצמי"), קרא את הפוסט הקודם שלי בת'רד זה.

הטיפוס בהחלט מתוסבך, אבל אני נוטה להאמין ממה שנכתב פה שהוא דומה לאותו אדם עליו כתבתי קודם, אם זה המצב, תהיה בטוח שהם חשובים מדי לעצמם בשביל באמת לעשות משהו. זה פשוט כלי מאוד נוח להשתמש בו מול ההורים.

חוץ מזה שהתאבדות זה לא דבר שקורה כזה בקלות. להגיע לסף של התאבדות זה הרבה מעבר ל "להיות מתוסבך".

האנשים שבאמת רוצים ושוקלים להתאבד לא יאיימו בכך, ולא יפזרו סימנים ברורים שבכוונתם לעשות כך.

ויודע מה, גם אם זה חוט המחשבה שלו- מה אז? ממשיכים להיכנע לפגע הרע לנצח?

פורסם

א'- תיקון, לאנשים שסובלים מהפרעת אישיות נרקסיסטית ובנוסף מצויים בניתוק כלשהו מהחברה יש סיכוי גבוה יותר להתאבד (מקרה קלאסי- דודו טופז אחרי הכניסה לכלא). זו אחת הסיבות שאמרתי "לילה במעצר" ולא "לזרוק אותו לכלא".

ב'- יש הבדל בין אדם שהקיום של עצמו חשוב לו מדי לבין נרקסיסט, שהוא אדם שמתעסק בעצמו בצורה אובסיסיבית ושום דבר למעט עצמו לא ממש חשוב לו.

ג'- החלק החשוב יותר בפוסט הוא דווקא זה שנכתב לאחר מכן.

פורסם
זה לא נכון.

אחת הסיבות שטיפוסים כאלו ממשיכים להתנהג בצורה שהם מתנהגים זה שמבחינתם יש לזה 0 השלכות שליליות.

שתבוא משטרה ותעצור אותו (שוב, לא צריך לזרוק לכלא- לילה במעצר זה די והותר) יערער בצורה מוחלטת את התפיסה הזו של "אני עושה מה בא לי והכל יהיה בסדר", טיפוס שכזה יתרגל שאין דבר כזה "קשה" בחיים, אני חותם לך שאת הלילה הזה במעצר (וחשוב שלא ידע מראש שזה רק לילה אחד, אלא ישאר באי ודאות) הוא יבלה בלייבב כמו ילד 3 שהלך לאיבוד ורוצה את אמא.

אני לא טוען לרגע שזה יתקן הכל, בכלל לא- אבל לערער את היסוד שעליו האדם הזה חי, שהוא מלך העולם, אי אפשר לגעת בו, והוא יפגע בהורים שלו בצורה מתמשכת בלי ששום דבר יקרה, זה הצעד הראשון וכנראה גם החשוב ביותר.

כל מי שמציע פה עצות עם כלא הוא מציע, וצר לי על השם, עצת אחיתופל.

לילה במעצר יתקן מישהו ? הצחקתם אותי. לכו להיות ללילה במעצר ותגידו לי אם קרה לכם משהו - רמז - כלום. גם האדם הכי צנום והכי פחדן והכי חלש לא יפחד מכלום. די לראות OZ ולחשוב שזאת המציאות.

לשלוח טיפוס כזה לכלא בכוונה ? השתגעתם ? הוא יתחיל לברבר שם ואז תכניסו את ההורים החביבים לצרה שהם באמת לא יוכלו לצאת ממנה.

מבחינתם יש 2 רעיונות טובים:

1. "לביים" מעצר/חטיפה. שיכנסו יום אחד יקחו אותו כמה חבר'ה תוך כדי שהוא קשור ולדמות חקירה ולשבור לו את העצמות קצת. אולי מהפחד יתאפס לו קצת הראש.

2. פיתרון די אידאלי לבן אדם שמעשן מצאת החמה עד צאת הנשמה - לקחת אותו להתבודדות. או בחו"ל, או במדבר, או במקום בלי צוויליזציה. לפי הכמות שפות"ש מתאר שהוא עישן, זה צריך להיות לכל הפחות 8 ימים כדי שהוא באמת יתחיל להיות צלול יותר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

משיחה עם אימו היום, נתתי לה טלפון של בן אדם שמתעסק בתחום בהמלצת חבר פורום יקר. היא הביעה קצת ספק אבל אמרה שתצלצל לקבוע פגישה.

אך הדבר המעניין יותר שסיפרה לי הוא זה

שקרה משהו דומה למה שאתם מציעים לפני מספר ימים.

הגיע מצ"ח לבסיס ודרשו לעשות בדיקות שתן לכולם, והוא סרב לתת דגימה.

הוא נלקח לחקירה ושם החרימו לו את הטלפון לכמה שעות טובות.

כרגע הוא וכל החברים שלו אוכלים סרטים שיגיעו אליהם וכרגע כבר כמה ימים לטענת אימו הוא לא מעשן אך עושה לה מוניפולציות שהם הורים גרועים ולא מספיק לעשות להם רע על הנשמה.

לא נראה לי שמצח יוותרו לו בקלות לא? אולי הוא יקבל בראש ויבין מה טוב בשבילו.

תמיר.

פורסם
משיחה עם אימו היום, נתתי לה טלפון של בן אדם שמתעסק בתחום בהמלצת חבר פורום יקר. היא הביעה קצת ספק אבל אמרה שתצלצל לקבוע פגישה.

אך הדבר המעניין יותר שסיפרה לי הוא זה

שקרה משהו דומה למה שאתם מציעים לפני מספר ימים.

הגיע מצ"ח לבסיס ודרשו לעשות בדיקות שתן לכולם, והוא סרב לתת דגימה.

הוא נלקח לחקירה ושם החרימו לו את הטלפון לכמה שעות טובות.

כרגע הוא וכל החברים שלו אוכלים סרטים שיגיעו אליהם וכרגע כבר כמה ימים לטענת אימו הוא לא מעשן אך עושה לה מוניפולציות שהם הורים גרועים ולא מספיק לעשות להם רע על הנשמה.

לא נראה לי שמצח יוותרו לו בקלות לא? אולי הוא יקבל בראש ויבין מה טוב בשבילו.

יצא להם טוב. תעביר ותבהיר לו שאחד מ"חבריו" סילסל. אולי במרחק דקה מהקלבוש הוא יבין את חשיבות ואהבת המשפחה.

אם הוא לא קרוב לשחרור, אין מה לדאוג. הוא ישב קצת בכלא 4 או 6, חוויה לא מדהימה אבל סבירה בהחלט. מאמין שהוא ישב שם כמה חודשים. גם פה תדאג להבהיר לו שהכלא מצולם 24/7 אז שלא יעשה שם שטויות.

אם הוא קרוב לשחרור שלו ממליץ להצטייד בעו"ד טוב כי ברגע שתם תאריך השחרור (מהצבא) המקורי שלו הוא יעבור לבית כלא רגיל ושם כבר ציינתי מה יקרה הודעה מעלייך.

בכ"מ עדיף שיצטייד בעו"ד וישמור על זכות השתיקה לעת עתה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

על צריכת סמים קלים הוא לא יעבור לכלא רגיל, מקסימום תיק פלילי שירדוף אותו כמה שנים (אולי עד שיחזור מהודו בצורת חסה).

רק אם הוא ייתפס עם כמות מסחרית, אולי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכל מי שמדבר על הצבא בתור גורם מתקן - אתם מפספסים. הצבא אולי יעזור ליצור אצלו התנייה, שזה לא רע,

אבל הבעיה העיקרית (!) הייתה ונותרה ההורים. הם צריכים עזרה,

והם צריכים לקבל או לגדל כלים כדי לעזור לטפיל.

אם ההתנהגות שלהם לא תשתנה, בסיום השירות הוא יחזור לאותה סביבה הרסנית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מי אמר שהסביבה שלו בשירות היא לא חלק מאותה הסביבה ההרסנית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...