Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב בחברת ההשכרה, ללא היסטוריית טיפולים מסודרת.

היום נסעתי ל"אמפר" בנתניה מוסך מורשה של פג'ו. בקשתי מהם היסטוריית טיפולים, פקידה אחת אמרה שאין בעיה שאני אציג לה טופס העברת בעלות. הפקידה השנייה עצרה ותיקנה אותה שצריך שהבעלים הקודמים יגיעו פיזית למוסך. (טופס ייפוי כוח לא מספיק להם)

האם היסטוריית טיפולים היא רכוש סודי? זה תמוה בעיניי, הרי אני רכשתי את הרכב והוא כעת בבעלותי ורשום על שמי.

האם הצעד הזה נועד בשביל לכסת"ח את הבעלים הקודמים?

פורסם

לפי החוק, למוסך מותר למסור את היסטורית הטיפולים רק באישור מפורש של הבעלים שביצעו את הטיפולים.

אם אתה רוצה לדעת מתי לבצע טיימינג תתקשר למוסך אחר של הרשת ותשאל מתי צריך על סמך ההיסטוריה שיש במחשב.

פורסם

^^^^ למה לכתוב שטויות

החוק אומר בדיוק הפוך

[TABLE=width: 803, align: center]

[TR]

[TD]2.

[/TD]

[TD](א) מי שרכש רכב משומש זכאי לקבל מכל מוסך שבו תוקן או טופל הרכב ומכל מבטח שביטח את הרכב, כל מידע שיש בידיהם על הרכב.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

[/TD]

[TD](ב) מוסך ומבטח רשאים לגבות תשלום בעד ההוצאות הכרוכות במסירת מידע כאמור בסעיף קטן (א).

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מנסיון אישי במוסכים של היבואן לובינסקי,

למוסך מותר למסור את היסטורית הטיפולים של בעלי רכב קודמים

רק באישורם המפורש של הבעלים שביצעו את הטיפולים.

כאשר אתה בעל רכב ושאתה לא היד הראשונה,

בבקשתך לקבל את היסטוריית הטיפולים,

תוצג בפניך רק היסטוריית הטיפולים ברכב

שבוצעו בתקופה שהרכב ברשותך.

פורסם
^^^^ למה לכתוב שטויות

החוק אומר בדיוק הפוך

[TABLE=width: 803, align: center]

[TR]

[TD]2.[/TD]

[TD](א) מי שרכש רכב משומש זכאי לקבל מכל מוסך שבו תוקן או טופל הרכב ומכל מבטח שביטח את הרכב, כל מידע שיש בידיהם על הרכב.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD](ב) מוסך ומבטח רשאים לגבות תשלום בעד ההוצאות הכרוכות במסירת מידע כאמור בסעיף קטן (א).[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

החוק הזה לא שווה כלום, אם בפועל ההתנהלות של הדברים היא לגמרי שונה.ז

זה נלקח מכאן:

http://www.knesset.gov.il/privatelaw/data/17/3/210_3_2.rtf

פורסם

אני שלחתי פקס למוסך מורשה ורשמתי שרכשתי רכב ונתתי מספר רכב. תוך חצי שעה היה לי היסטוריה של 5 שנים אחורה בפקס

לא ביקשו יותר מידי. ביצרן אחר אמרו לי רק שעשו טיפולים לפי הספר וזהו

פורסם

החוק מצ"ב

ברמה של המוסכים יש כאלה שלא מודעים לו

ברמה של מחלקת השירות של היבואן כולם מודעים, ושולחים לך את כל ההיסטוריה אחרי שתשלח להם אישור שאתה הבעלים

חוק מכירת רכב מש.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש קצת הבדלים בין היבואנים, חלקם משתפים פעולה יותר וחלקם פחות.

לחיוב אציין את מאיר ששלחו בדואר היסטוריה ברורה, מודפסת וחתומה ביחד עם שובר לטיפול קטן בחינם לבעלים ה"טרי".

לשלילה את מכשירי תנועה שאין להם "מחלקת שירות" אלא מפנים לכל מוסך שטיפל שידפיסו בנפרד, ואף מוסף לא יכול\רוצה להדפיס היסטוריה של מוסכים אחרים, זה פשוט בדיחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברשותי פיג׳ו יד שניה ולפני כחודשיים הלכתי למוסך מורשה בתלפיות ירושלים וביקשתי את היסטורית הטיפולים ורק ביקשו ממני את רשיון הרכב והוציאו בלי שום יפוי כח ובלי שום בעיה

פורסם

בצ׳מפיון ניגשתי למורשה יום לאחר הקנייה, עם הטופס העברת בעלות והביאו לי את ההיסטוריה ללא שום בעיה

לדעתי זה אפילו חוק שמחייב.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...