Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף מתקרב והחארות גנבו לי את הפליז שלי בחורף הקודם, מחפש מקום לקנות במחיר הגיוני (250 שקל זה לא מחיר הגיוני) פליז מהדגמים החדשים היפים והמחממים. מישהו מכיר? תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני איש קבע טרי ב7/10 יש לי רעיון כניסה לקבע אני מאמין שיתנו לי הסברים שמה לגבי אפשרות רכישה בינתיים אתה מוזמן להשאיר מספר בפרטי.

אגב תנסה גם בaliexpress תכתוב פשוט פליז יש מוצרים מאוד מפורסמים באתר תוכל למצןא המון מידע אליהם באינטרנט

פורסם

gkiler - אין הסבר בראיון הזה על הדברים האלו, אולי על מדים לדרגות רס"ל וגם אם תשאל את השאלה הזאת יתנו לך את התשובה שנתנו אחריך, בעלי אין את הדגמים האלה, ובהצלחה :)

predator - זה הפליז הרגיל והפשוט, אני מדבר על הדגמים החדשים.

פורסם

אשמח לדעת על איזה פליז מדובר , אני מחייל האוויר ועדיין לא נתקלתי בפליז אחר מה גם שבחנות המכר לא ראיתי פליז .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

יש לי אחד כזה. מדובר בפליז דק, קל ואלגנטי (עד כמה שאפשר בצבע ירוק), לא ערימת הצמר המדובלל שאתם מכירים.

דומה מאוד למעיל רוח, אבל מחמם ולא מרשרש.

לצערי אין לי מושג מאיפה הוא נרכש, הועבר אלי מקודמי בתפקיד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זאת הבעיה, לא משנה מי שאלתי זה הועבר אליו בתורשה או ניתן במתנה, גם את שלי קיבלתי מתנה עד מישהו החליט שהוא אוהב אותו ולקח אותו.

predator - אז זהו שגם תמונה נורמלית להמחשה אני לא מוצא.

פורסם

אפשר המלצה איפה לקנות פליז כלשהו? לא אכפת לי דגם ישן או חדש. רק שיהיה בצבע שחור עם כותפות.

בריקושט צמח בדקתי ולא היה.

אשמח לחנויות באזור טבריה-רמת הגולן-ראש פינה-עפולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

גבי בקש מכל חייל\איש קבע שאתה מכיר שיקנה לך מאחת החנויות כוורת של הצבא, רק שיבדוק לפני שזה דו צדדי (צד אחד שחור צד אחד ירוק). בכוורת זה יעלה לך עד 70 שקל (שנה שעברה עלה 59.9) כי בכל חנות אזרחית זה יעלה בסביבות ה200 שקל, חבל על הכסף.

במידה ולא הסתדרת בשום דרך, דבר איתי ואחרי החגים אזמין לך אחד (אני במקרה אחראי על השק"ם אצלי ביחידה בתור תפקיד משני) ואשלח אותו עם אחד החיילים שלי שגרים בצפון ופשוט תבוא לקחת. זה תהליך שיכול לקחת זמן אבל אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

יש לי כוורת ביחידה, אני פשוט הולך אליהם ומזמין במידה הרצויה?

יש לי אפשרות גם לחתום על פליז אבל משום מה בא לי אחד שלי,חדש. ותודה על ההצעה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש למישהו תמונה של הפליז החדש?

קארטמן, עד איזה מידה מגיע הפליז? אם לא אכפת לך, אני ישמח להזמין דרכך.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

מנצל״ש

יש לי דובון צבאי שאני מעוניין למסור (לא רוצה לזרוק סתם)

מדובר בדובון מהישנים יותר (כבוד לפז״מ :lol:), הארוכים עם הכובע

במצב טוב מאוד, בחיני חינם, נמצא בהרצליה

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא מאמין שאפשר להחזיר כזה דובון , קיים דובון חדש .

הדובון הישן יושב טוב על הגוף ולא חונק אותך , החדש נראה די סינטטי ולא מחמם ברוחות חזקות , וקיים גומי תחתון שדי נראה כמציק .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

• תוכן חדש...