Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול החלפץי צינורות דלק ופילטר דלק, כשפירקתי את הפילטר הישן שמתי לב שמשני הצדדים הפייה שלו לחוצה בצורה מוזרה, בגלל שזה בשני הצדדים עלתה בראשי המחשבה שזה בכוונה תחילה ולא בטעות. מישהו יודע מה זה? רק בלאי רגיל של פילטר שכבר שנים ברכב? כל הפילטר פלסטיק עצמו היה ממש גמיש מרוב שהוא ישן.

מצורפות תמונות0e5b66ea46c8fbed326b04bd27c93ae7.jpg7b9ba72adaef747f8cc528868e236dbf.jpg21b9ed5f985cf74a8831296450df4fbb.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה הקוטר של הפיה לא התאים לצינור אז מעכו את זה שיכנס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן, קורה הרבה.

שים לב להשתמש בצינורות איכותיים, ולהקפיד על כל החיבורים.

בחיפושית דליפת דלק קטנה יכולה להיות אסון גדול.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מודע לזה לכן הדבר הראשון שעשיתי הוא להחליף צינורות דלק ופילטר.

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא ספר רכב. מנוע 1200, שנת 73, יוצרה בגרמניה

פורסם

תשלח לי בפרטי את המייל שלך, אנסה להעביר לך בPDF.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עם הוא כזה מעוך איך עבר דלק?

המשאבה אצלך מכנית או שהחליפו לחשמלית?

נתקלתי בפעמים שמשאבת הדלק לחצה על סיכת המצוף בקרבורטור.

וזה היה מציף,וראיתי קומבינות דומות לזה.ז זה חאפרי ולא מקצועי בעליל. מדהים שהרכבים של פעם אשכרה ספגו הכול!!!

פורסם
עם הוא כזה מעוך איך עבר דלק?

המשאבה אצלך מכנית או שהחליפו לחשמלית?

נתקלתי בפעמים שמשאבת הדלק לחצה על סיכת המצוף בקרבורטור.

וזה היה מציף,וראיתי קומבינות דומות לזה.ז זה חאפרי ולא מקצועי בעליל. מדהים שהרכבים של פעם אשכרה ספגו הכול!!!

לצערי אני עדיין לא יודע כלום על המכונית, אני עדיין מחפש ספר רכב ואז אתחיל לעבוד על המכונית וללמוד הכל.

בעיקרון אחרי ההנעה הייתי צריך לחכות לפחות 20 שניות עם רכב מונע כי אם הייתי מתחיל לנסוע הרכב היה מגמגם ונכבה, בדיעבד אני חושב שזה כי לא היה מספיק דלק כשלחצתי גז..

בכללי הרכב תפקד טוב מאוד בשבוע שנסעתי איתו.. למרות הפילטר דלק הישן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להדק בנד של צינורית דלק כזאת עם פטיש אויר זה המקבילה במכונאות ל"להרוג זבוב עם תותח".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום

בדיוק כמו שה קובי קליין כתב!

סגרו בלי רחמנות את הבנדים וזה גורם לרכב צרות צרורות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...