Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אני שאלתי בתמימות מחוסר ידע...

צריכת חלבון אחרי אימון כוח מסייעת לבניית שריר.

לא מנפחת ולא שום שטות כזאת.

נטו בנייה של שריר אחרי שעשית אימון כוח שמביא את השריר לגירוי.

אותו ליצן שהתראיין שם אפילו לא טרח לענות ל 2 הודעות שלי בפייסבוק אז מה זה אומר?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי אחרי אימון אני רוצה להכניס חלבון לשריר ולא נוח לי לפתוח קופסאת קוטג או לאכול חזה עוף.

אני אוכל את זה כחלק משלים בתפריט יומי ולא כתוספת תפריט.

לא ענית לי על השאלה הכי חשובה - האם אבקת חלבון מכילה משהו שפוגע בגוף ?

אציין גם שפניתי לאותו מאמן שהתראיין לכתבה וכתב ש 80-90% ממי שצורך אבקת חלבון לא צריך אותה.

בקשתי שיסביר לי בצורה יותר ברורה את מה שהוא אמר, ושיסביר איזה סיכונים קיימים בצריכת אבקת חלבון אם צורכים אותה פעם ביום כחלק מתפריט יומי.

כצפוי - הוא התעלם מהשאלה שלי.

אם המאמן שלך גרם לך להאמין שזה משנה מתי אתה צורך חלבון במהלך היום אני מציע לך בחום להחליף מאמן כי זה כל כך לא מעודכן שיש על זה כבר טחב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אם המאמן שלך גרם לך להאמין שזה משנה מתי אתה צורך חלבון במהלך היום אני מציע לך בחום להחליף מאמן כי זה כל כך לא מעודכן שיש על זה כבר טחב

לגבי החלון הזדמנויות הנשוא שנוי במחלוקות אבל שמת לב מה שאלתי ומה ענית?

שאלתי האם יש באבקת חלבון משהו שמזיק לגוף?

האם יש שם חומר רעיל? משהו לא בריא? משהו שפוגע בגוף?

פורסם

לפי העין הלא מלומדת שלי והסתכלות על החומרים ממש לא. ולא הייתי קורא לנושא שנחקר ומסקנותיו נקבעו "שנוי במחלוקת" המחלוקת היחידה שיש כלפי הנושא הזה היא דעות קדומות

אימון נעים

פורסם

כתבה קיקיונית כרגיל. העיקר ליצר כותרות כדי למשוך צופים ולתרום עוד קצת למחלה של המאה ה21 שהיא בטלנות והשמנה. במקום ללכת ואשכרה לעשות ספורט בואו תצפו בטלויזיה למה כדאי לכם לחשוב פעמיים לפני שתתחילו להתאמן, על הדרך נראה לכם קצת פרסומות של משקאות ממותקים וג'אנק פוד, ואחרי הפרסומות נפחיד אתכם עוד קצת.

ד"א, שני חברים שלי מהצבא סבלו מסינדרום המדור. בשני המקרים זה קרה כשנה לאחר הגיוס ושניהם אכלו כל פעם בצהריים שניצל ואורז. ואז נפל לי האסימון - ששניצל ואורז גורמים לסינדרום המדור!

וברצינות, לא מזמן טמקא גם יצאו עם כותרת שקריאטין גורם לסרטן אשכים. ברגע שעוברים את הכותרת מבינים שהיא מתבססת על מחקר בודד שמצא אפשרות לקשר נסיבתי בין השניים. שזה בערך כמו המסקנות של המחקר עם השניצלים והאורז שאני ערכתי.

בכל מקרה אני לא מתכוון להכנס לויכוחים של מה נכון ומה לא. רק הצעה קטנה - אם אתם מגבשים דעה, במיוחד בנושא מדעי, תעשו לעצמכם טובה ואל תגבשו אותה על סמך כתבה שקראתם בYNET בלבד.

יש מוסדות קצת יותר רציניים שבודקים את הדברים האלה, וכמו שכבר אמרו לפני לצורך העניין קריאטין הוא אחד התוספים היותר נבדקים, היותר בטוחים לשימוש והיותר יעילים שבנמצא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
כתבה קיקיונית כרגיל. העיקר ליצר כותרות כדי למשוך צופים ולתרום עוד קצת למחלה של המאה ה21 שהיא בטלנות והשמנה. במקום ללכת ואשכרה לעשות ספורט בואו תצפו בטלויזיה למה כדאי לכם לחשוב פעמיים לפני שתתחילו להתאמן, על הדרך נראה לכם קצת פרסומות של משקאות ממותקים וג'אנק פוד, ואחרי הפרסומות נפחיד אתכם עוד קצת.

ד"א, שני חברים שלי מהצבא סבלו מסינדרום המדור. בשני המקרים זה קרה כשנה לאחר הגיוס ושניהם אכלו כל פעם בצהריים שניצל ואורז. ואז נפל לי האסימון - ששניצל ואורז גורמים לסינדרום המדור!

וברצינות, לא מזמן טמקא גם יצאו עם כותרת שקריאטין גורם לסרטן אשכים. ברגע שעוברים את הכותרת מבינים שהיא מתבססת על מחקר בודד שמצא אפשרות לקשר נסיבתי בין השניים. שזה בערך כמו המסקנות של המחקר עם השניצלים והאורז שאני ערכתי.

בכל מקרה אני לא מתכוון להכנס לויכוחים של מה נכון ומה לא. רק הצעה קטנה - אם אתם מגבשים דעה, במיוחד בנושא מדעי, תעשו לעצמכם טובה ואל תגבשו אותה על סמך כתבה שקראתם בYNET בלבד.

יש מוסדות קצת יותר רציניים שבודקים את הדברים האלה, וכמו שכבר אמרו לפני לצורך העניין קריאטין הוא אחד התוספים היותר נבדקים, היותר בטוחים לשימוש והיותר יעילים שבנמצא.

תאמין לי שגיגלתי קצת באנגלית אחרי הכתבה בווינט, מה שאמרתי שרק נתקלתי בזה שם לראשונה.

פורסם

אם כבר אתם מזהירים את האנשים לא לקחת חומרים - עדיף להימנע מאפדרין ושאר הכדורים שרצים במכוני הכושר.

בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מתכות כבדות זה בתפריט הקבוע שלך? סטרואידים?

http://www.consumerreports.org/cro/2012/04/protein-drinks/index.htm

בכל מקרה, הרעיון שבבסיס המשקאות האלה מופרך והוא שיווקי נטו, תגדיל את צריכת החלבונים שלך וסגור עניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה לא יודע אם אתה מתאמן וכנה זמן וכמה אתה שוקל אבל לצרוך באופן יומי את המשקל שלך כפול 2 בגרמים של חלבון לפעמים קשה

פורסם

גם לצרוך פי 1.5 ממשקל גוף זה קשה.

בכל אופן, מנת אבקת חלבון עולה פחות מקוטג.

השאלה היחידה היא האם זה מסוכן לבריאות שלנו!

כל עוד זה לא מסוכן והדאגה היחידה שלכם היא לכיס שלנו, תניחו לנו.

פורסם

תניחו לנו? מישהוא מפריע לך?

מצידי תסניף את האבקה ואת הנוזל תצרוך בזונדה! :lol:

פורסם

הפניה הייתה לכל אלה שעושים כתבות עם כותרות מפוצצות "היום אנחנו נגלה לכם מה מסכן לילדים שלכם את החיים"

"80-90% מאלה שצורכים חלבון לא צריכים בכלל"

"סכנת חיים באבקות חלבון"

ביזיון שנותנים במה לדברים האלה.

פורסם

אה-אה-אה, אל תגזים.

אתה רוצה לצרוך את החרא הזה, שיהיה לך לבריאות אבל אל תשלה את עצמך שזה בריא.

זה לא!

פורסם

מזכיר לי את הכתבות על הסיגריה האלקטרונית,אסופה של שקרים וכותרות מפוצצות שהבריחה 80% מהמשתמשים שסוף סוף נגמלו מסגריות ופשוט דחפו אותם בחזרה לרעל הזה.

עשו עלק מחקרים על נוזלים סיניים שעירבבו במרתף בלי שום בקרה מאף אחד,שרפו נוזלים מעל הטמפ העבודה שלהם והראו הינה מזיק.

גם בתוספי המזון כתבות בומבסטיות והפחדות על לא כלום.

מי לא יודע שסמים זה מזיק? לא צריכים את התקשורת בשביל זה.

בעניין אבקות חלבון-אז אמרו שאנשים לא צריכים,נכון כי רוב המתאמנים הם חובבניים שבכל מיקרה ישתעממו ויפסיקו,אז למה לבזבז כסף?

הבעיה שמרבית האוכלוסיה שלא מבינה בזה נתפסת על איזה ביטוי אחד בכתבה וישר מגבשת דעה מדעית ומזהירה את כל הסובבים לא להתקרב לזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אתה רוצה לצרוך את החרא הזה, שיהיה לך לבריאות אבל אל תשלה את עצמך שזה בריא.

זה לא!

תגיד לי בבקשה החרא הזה מונע סתימות בעורקי הלב ? אם כן אני מוכן לצרוך את החרא הזה גם בזונדה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...