Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התלבטתי אם לפתוח בפורום אודיו או פה, אמנם מדובר ברדיודיסק אבל אין שום קשר לאודיו.

מנהלים, אם אתם חושבים אחרת נא תעבירו.

רכשתי לפני מספר חודשים רדיודיסק פיוניר DEH-X4750BT מוצר מדהים שאת היתרונות שלו כבר פירטתי במספר שירשורים.

לרדיודיסק הזה ישנה כניסת USB שמסוגלת לספק זרם עד 1A, או במילים אחרות אחלה מטען.

מאז שרכשתי אותו אני משתמש בו כמטען, עם שלל כבלים ומתאמים, בלי בעיות.

מכיוון שהזרוע נייד ברכב קרובה מאוד לרדיודיסק אני זקוק לכבל USB מאוד קצר, לכן רכשתי באיביי את הכבל הזה. כבל סופר נוח, בדיוק מה שחיפשתי.

רק שעם הכבל הזה הרדיודיסק מסרב לעבוד. כמה שניות אחרי שמחברים את הכבל לרדיודיסק ולנייד, המתח לUSB מתנתק ונשאר מנותק עד שלא מכבים ומדליקים מחדש את הרדיודיסק.

הכבל עצמו לכאורה תקין לחלוטין ועובד נהדר עם התקנים אחרים\מחשב.

ניסיתי לחבר דרך מתאם שמדמה מטען קיר, ניסיתי לקצר קווי data, ניסיתי לנתק קווי data. כלום לא עוזר.

כאמור עם כבלים אחרים עובד בלי בעיות.

מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות שכזו?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

הדבר היחיד החריג שאני רואה בכבל הזה, הוא המגנט להצמיד את שתי הקצוות.

אם ולמה זה מייצר את הבעיה, איני יודע להגיד.

אבל אם אתה אומר שהבעיה קיימת רק עם הכבל הזה ולא עם אחרים, אז תחליף כבל.

פורסם

אבל אם אתה אומר שהבעיה קיימת רק עם הכבל הזה ולא עם אחרים, אז תחליף כבל.

זה ברור.. אבל לא כיף.

אני מנסה להבין מה מציק לו.

יום טוב גם לך

פורסם

עושה רושם שהתעלומה נפתרה..

אתמול ידידי אסף הביא לי כבל טעינה קצר מסוג אחר וגם איתו התופעה השתחזרה.

לאחר שהבנתי שהבעיה לא בכבל הספציפי שלי לקחתי מד זרם כזה ומדדתי את הזרם שנצרך מהרדיודיסק עם כמה כבלים.

כידוע ניחות של מוליך הוא ביחס ישר לאורך שלו וביחס הפוך לעובי שלו. לכן התוצאות לא הפתיעו מידי.

כבל סיני 1 מטר אורך - זרם טעינה ממוצע 0.65A

כבל נתונים סמסונג מקורי 0.5 מטר אורך - זרם טעינה ממוצע 0.86A

2 כבלים סינים 20 ס"מ אורך, זרם טעינה ממוצע 1A

הבעיה היא שהזרם לא יציב על הערך שכתבתי אלא משתנה 0.1A לפה ולשם. במקרה של הכבלים הקצרים, הזרם עולה לפרקים מעל 1A ולעיתים מגיע אפילו ל1.1A, הקפיצות הללו ככל הניראה מקפיצות את ההגנה של הרדיודיסק שבתורו מנתק את המתח לUSB.

יום טוב גם לך

פורסם

0.86A זה ניראה לי המקסימום ל 1 אמפר

למשל הגאלקסי S4 שלי עם מטענים של מעל 2 אמפר לוקח מקסימום 1.9A גם עם כבלים איכותיים באורך של מעל למטר

וגם עם כבל קצר של 20 ס''מ מנוקיה ישן שהיה זרוק אצלי בבית

31Wu3RAXr8L._SY300_.jpg

למה הHU מוציא יותר בכבל קצר אין לי מושג

יש לי 2DIN של פיונייר אבדוק אצלי עם בלים שונים

• תוכן חדש...