Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

זמן מה יש לי נורית מנוע עובדת ואני רגיל שכל פעם שזה קורה לי ואני הולך למוסך הגבר משחיל לי מחיר בלי לדעת על מה ,לא מבין גדול ברכבים לא מתיימר להיות, רכשתי לאחרונה את רכיב ה engie למי שמכיר (מאוד ממליץ)

הוא זיהה לי מה התקלה :

מערכת בקרת אויר ודלק תקולה

תיאור: כשל במעגל של חיישן טמפרטורת נוזל קירור מנוע

תיאור המערכת:המערכת שומרת על מאזן בין אויר לדלק באמצעות תהליך ממוחשב ושולטת על כמות האויר והדלק במנוע .

הרכב שלי זה פיאט פונטו דינמיק ספייס ידני 80כס 1250 שנת 2004

השאלות שלי הם מה התקלה בשפה פשוטה ?

לכמה יכול להגיע העלות במוסך?

עם זה רכיב ספציפי שצריך להחליף?

והאם אני יכול להמשיך לנסוע עם הרכב בלי שיייגרם נזק?

תודה לעונים מצטער על החפירה ועל בורותי ברכבים :p

פורסם
יש לך קודי תקלה?

האם אתה חש תופעות למיניהם חוץ מהנורה במהלך הנסיעה/ עמידה עם הרכב?

ומהיכן אתה בארץ?

אהלן מאור אני מאשדוד.. אני יגיד לך מה במהלך הנסיעה אני מרגיש שהרכב לא מאיץ כמו שהיה לפני אבל אולי רק פסיכולוגית אני חושב ככה.. בעמידה עם הרכב הכל תקין אין רעידות איןפמפומי נסיעה תודה .

פורסם

אני ממליץ לך לגשת למוסך נורמלי עם סורק תקלות נורמלי, שיידע להבין גם מה משמעות התקלה ואילו רכיבים תקולים

(מאשר איזושהי אפליקציה, שכבר פעמיים פה בפורום, ממה שראיתי, איננה יודעת למדוד במדוייק מתח טעינה של האלטרנטור, לדוגמה.

לדעתי ההסבר של האפליקציה הזו לתקלה שיש לך {נורית "בדוק מנוע} קלוקלת משהו, או שהיא מתורגמת בצורה לא כ"כ מוצלחת מהמקור).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...