Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 מנוע נכבה בD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפעמים, קורה בערך פעם או פעמיים ביום, כשאני עוצר עצירה מוחלטת והאוטו על D, פתאום המנוע נכבה.

דיברתי עם מוסכניק לגבי זה והוא אומר שזה "מחלה" של I30 ושצריך להחליף את החיישן קראנק.

הרכב הוא I30 2008 עם 130K ק"מ.

טיפול אחרון היה לפני 10K כמעט שנה, בטיפול האחרון הוחלפו פלאגים.

בנוסף, בתיקון האחרון מצויימת ההערה: "גיר גורם לכיבוי מנוע" (בטיפול הקודם הרכב לא היה בבעלותי)

א. האם נראה לכם שבאמת הבעיה זה בחיישן?

ב. והאם תשלום של 500 ש"ח עבור החיישן זה סביר? (לפני עבודה כנראה)

פורסם (נערך)

יתכן מה שאתה מציין אך מנסיון שלי כשמוציאים את החיישן קרנק המנוע מדומם. קשה לי להבין רק מה הקשר לעצירה מוחלטת.

ברכב אחר שזה קרה לי c5 זה הסתיים בניקוי מצערת

עשיתי חיפוש קטן ומצאתי שביונדאי שופ מוכרים אותו ב 300 ש"ח כולל מע"מ ושזה מחלה של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

תודה לכם על התשובות

מזה אומר ניקוי מצערת? אפשרי לבד או שזה במוסך? מה העלויות?

מאור30

אתה מכיר בעלי מוסכים, התקלה תחזור והוא יגיד שעוד משהו לא תקין.. אי אפשר לדעת מראש שזה בוודאות הבעיה

Mike808

איזה רכב יש לך? ואיפה החליפו לך ב350?

פורסם

לא קרוב, אבל טוב לדעת לגבי הI30.

מה ההמלצה שלכם? כן ללכת עם "האבחון" של המוסכניק ולהחליף את החיישן קראנק?

או קודם לעשות ניקוי מצערת + להוסיף תוסף דלק כלשהו ולראות אם עוזר?

פורסם

אצלי ברכב זה קרה 3 חודשים אחרי ניקוי מצערת אז אני לא בטוח שזה קשור.

אגב אצלנו זה לא קרה פעמיים ביום אלא פעמיים שהרכב כבה ואחר כך הוא פשוט סרב להניע במשך שעותצועבר במצבי רוח לכמה ימים עד שהוחלף החיישן.

פורסם

אהה

אצלי הוא נכבה מספר פעמים ביום, אני מעביר לP ומניע ישר בלי בעיות. אין לי גם בעיות בכלל בהנעה.

המצבר גם יחסית חדש אם זה קשור.

פורסם

אפשר להתחיל בניקוי מצערת, זה לא מזיק וזה בחינם. אם לא עזר אז לא הפסדת כלום ותוכל לעבור לתוכנית ב' ולקנות את החיישן.

מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

• תוכן חדש...