Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך על ה Beyerdynamic DT990

שים לב שמדובר באוזניות פתוחות על כל המשתמע מכך.

אם אתה עובד עם IMAC אז לך על גירסת ה 32 אום

אם יש לך מגבר אוזניות או רסיבר שקול

את גירסאות ה 250 או ה 600 אום בהתאמה.

פורסם
לפני שנתיים גמלה בליבי ההחלטה לרכוש זוג אוזניות טובות. רציתי מוצר טוב מצד אחד ולא לשלם יותר מדי כסף בעולם האודיו רוויי הבולשיט והמיתוסים מצד שני.

אחרי הרבה מאוד שעות נבירה בפורומים (head-fi.org מומלץ מאוד אבל צריך להפעיל קצת סינוניזציה של כל מיני גרופים למיניהם) וצפייה בכל מיני חוות דעת והשוואות ביוטיוב הגעתי למסקנה אחת: Audio Technica ATH-M50.

אני באמת לא רואה שום סיבה להחליף אותן אי פעם. אם כבר מההתחלה חשבתי שהן נשמעות נהדר, שידוך לכרטיס קול Asus Essence STX שכולל בתוכו מגבר אוזניות העביר אותן לליגה שונה לחלוטין. אני יושב איתן שעות על גבי שעות ונהנה מכל רגע. החסרון היחיד הוא כרית אוזן קצת קטנה, מה שמחייב לכוון אותן על הראש בכל חבישה.

אגב, אם מישהו בקטע של לחסוך / אנדרדוג - תעשו חיפוש על אוזניות של חברות סיניות, נגיד Takstar ודגמי ה pro 80 או HI2050 שלהם. בהצלחה.

בדיוק בגלל זה איתמר - אודיו טכניקה הוציאו את הM70 - קצת יותר מתאים למגודלי אזניים וראש כמוני וכמוך :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה עם האוזניות האלה Planar Magnetic Headphones:

https://www.oppodigital.com/headphones-pm-3/

מה מייחד אותם כל כך? הבנתי שמאוד ייקר לייצר את הדרייברים שלהם, כעת אני רואה שאופפו ייצרו גירסה מוזלת לPM-1 שעולה מעל 1200$.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בד"כ מה שמעלה מחיר של מותג מעבר לביקוש זה השקעה רבה במחקר פיתוח, שימוש בחומרים בעלי נוסחא כימית ייחודית או חומרים שגם קשה מאוד לפתח וכך הלאה.

למשל ברמקולים לאודיו לרכב ישנם יצרנים אשר לוקחים רמקולים ביתיים שהם יקרים להחריד מלחתכילה ואז מבצעים בהם שינויים שהופכים אותם לעמידים לאקלים של רכב, מושכים אותם בתמיסות שמשפיעות על תגובת החומר וכך הלאה.

אני לא זוכר אם זה סיז שלקחו את הסונולקס ומרחו בו את הממברנות של הטוויטרים שלהם או אם אני כבר עושה סלט מהזכרון שלי - אבל זה הכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן ואני חושב שגם SEAS עשו משהו כזה עם הטוויטרים של הסדרה הגבוהה שלהם - ארבע שכבות של חומר ליתר דיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם מישהו מחפש אוזניות אין איר in ear - יש לי את הדגם הפשוט ביותר של חברת Shure שכולל בפנים דרייבר אחד, איכות סאונד מטורפת, בנוסף יש אפשרות לנתק את האוזניה מהכבל, כי הם חשבו כבר על מה שקורה לרוב האוזניות הכבל נהרס והדרייבר לא ולכן הם חשבו על הפתרון הזה..

דבר אחרון זה האטמים של האוזניות, הם בנויים ככה שלא תשמעו כלום.. פשוט מטורף וגם מסוכן בו זמנית..

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=8715 - הדגם הוא Shure Se215

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

זה סגנון אחר לגמרי של אזניות והן גם טיפה מסוכנות יותר לעור התוף ותאי השיער בגלל שהן קרובות יותר לתעלת האוזן וגם קוטר הממברנה קטן יותר.

הן יעילות מאוד לתחום הגבוה ובגלל שהן מפעילות לחץ ישיר לתוך תעלת האוזן ועל הנוזל שבתוך האוזן הפנימית הן מצליחות להפיק באס יעיל.

בדרך כלל אנשים יעדיפו אותן כשלא נעים להם ללכת ברחוב עם אזניות גדולות, יש אנשים שמרגישים לא בנוח.

או לספורט למשל או אם סתם אין כוח לסחוב משהו כבד.

האזניות הגדולות שמקיפות את האוזן יותר נוחות לטווח שימוש ארוך, יותר נעימות וגם ניתן לשלב בהן טכנולוגיית ביטול רעשים.

אני זוכר שנכנסתי לבסט ביי בארהב והיתה שם עמדת הדגמה לאזניות של Bose מקיפות אוזן עם ביטול רעשים, q15 אם אני זוכר נכון. שם על האזניים מתחילה מוזיקה ואז הקריינית שואלת אם אני שומע את הרכבת ואין כלום! מוריד את האזניות ונבהל :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...