Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואן מפוספס מאוד בקטע הספורטיבי. יש הטוענים שזה נעשה בכוונה כדי למנוע תחרות מול מיני ודגמיה. יתכן וזה נכון...

כל מה שנותר לנו הוא - לחלום. את התקווה ליבוא סדיר של פיאסטה ST איבדתי מזמן. וחבל מאוד. חתיכת מכונה מרשימה דינמית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיאסטה ST הגיעה דרך איילון, אולי משם תגיע הישועה עם פוקוס RS.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני בספק. הם כבר לא ממש רוצים לייבא בימינו גם פיאסטות ST, אז פוקוס RS?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני בספק. הם כבר לא ממש רוצים לייבא בימינו גם פיאסטות ST, אז פוקוס RS?

למה שלא ירצו לייבא פיאסטה ST?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

יביאו רק במידה ותתעקש מאוד.

כפי שאתה רואה ויודע, מעבר לשלוש הקיימות - לא הגיעו נוספות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יביאו רק במידה ותתעקש מאוד.

כפי שאתה רואה ויודע, מעבר לשלוש הקיימות - לא הגיעו נוספות.

נשמע כמו עניין סטנדרטי של ביקוש... כנראה שהיה ביקוש לבדיוק 3...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
נשמע כמו עניין סטנדרטי של ביקוש... כנראה שהיה ביקוש לבדיוק 3...

השלוש האלו נמכרו ללא פרסום, ללא קטלוג, ללא רכב הדגמה, אפילו ללא רכב באולם. זה נתון לא רע כשחושבים על זה.

קל וחומר שהפיאסטה היא מכונית די חד ממדית, לא מהודרת מבפנים כמו 208GTI, למשל - וגם מושביה לא הכי מתאימים לאנשים מלאים/רחבים יותר.

קורסה OPC הזולה יותר שפנתה לאותה נישה ושווקה באופן סדיר, מכרה כ-15 יחידות בשנה שעברה, אאל"ט.

ולעניין פוקוס RS, אני מוצא אותה מדהימה - ולהבדיל מסיוויק טייפ R, מציגה את המראה ה"משופר" בטעם טוב. כן, היא אגרסיבית, יותר מפוקוס ST. אבל היא לא נראית כמו סופר לנסר "משוברת" מכפרי הגליל.

הסיוויק, כן.

אתמול הציגה גם מרצדס את מתיחת הפנים ל-A קלאס, במסגרתה ל-A45 יש כעת לא פחות מ-381 כ"ס ו-4.2 שניות למאה. חייב לציין שהפורד, על הנעתה הכפולה המסקרנת, מעניינת אותי יותר מהמרצדס המפלצתית, שגם לה הנעה כפולה אך מצאתי אותה קצת מאכזבת בנהיגה תובענית.

אז כן, חברים. פוקוס RS תגיע לסוכנויות באירופה בתחילת 2016 - וזה הזמן למי שמעוניין לגשת לאיילון ולהתחיל ללחוץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הסיכוי לכך שיהיו מזמינים דרך איילון די נמוך, בעיקר לאור העובדה שמדובר במנוע ומכלולים נוספים שרשת המוסכים אינה מתחזקת כיום.

לעניין העיצוב, אני מסכים להערכה על כך שפורד לא נגררו לעיצוב זול מדי. זו אחת מההוט האצ׳ היחידות שהצבע האדום נשאר בהן אאוט. במקרה הזה אפילו הכיתוב של הדגם.

אין ספק שיש פה סיכוי גבוה מאוד למכונה מהנה במיוחד. לא רק חזקה ומהירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נראת מעולה!! נראה לי שהגיע הזמן לקרוא להוט-האצ'ים נינג'ות לא?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

איילון מייבאים מאירופה את הפיאסטה והטרנזיט קאסטום.

חוץ מזה אפשר לנצל את שער היורו הנמוך כדי לברר בכמה אפשר להוציא את הפיאסטה ST, הפעם המחיר כנראה יהיה נמוך יותר ממה ששלושת הקודמים שילמו.

לגבי מכלולים, המנוע היה בפורד פוקוס אקו-בוסט שמספר יחידות שלה נמכרו באופן סדיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יבואן מפוספס ומפספס שהולך על בטוח,הרי הסקס אפיל של רכבים כאלו יתנו עוצמת מכירה לרכבים

אחרים של היצרן,רכבים כמו האקו בוסט1.6T ימכרו בהרבה יותר כמויות ועוד הפיאסטה ST רכב

שלא מגיע אלינו ולא יגיע.אבל יבואן שהולך על בטוח ומעדיף כמויות מכירת לסינג...רק מראה לי בתור

לקוח אפשרי שפשוט מזלזלים בי כלקוח ועוד כמה כמוני.

פורסם
זה נראה כמו מירוץ חימוש, פורד לא נשארים פראיירים

האוטו נראה כאילו עבר מקצה "שיבורים" בטייבה, למרות זאת לא הייתי מתנגד :-D

גם אני. על הנייר נדמה שיש פה מכונית יותר מטובה. אתה מאוד צודק במושג שבו השתמשת, הכל היום מירוץ חימוש ורק אני תקוע בעבר.

אני סתם רומנטיקן קטנוני לגבי הסגמנט. תמיד אהבתי את הסליפרית שנראית כמו 1.6 אוטומט. בשבילי גם הוט האצ' חייבת להיות עם הנעה קדמית ואם יש תחרות, אז שתהיה למי יש את הדיפרנציאל שמצליח גם להוריד יותר כוח לגלגלים הקדמיים וגם לפנות כמו שצריך במקביל. אבל היי, אני יודע שהבעיה היא אני ולא הסגמנט. הוא רץ קדימה כמו שהוא אמור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...