Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים בעיה רצינית..

יש לי שברולט קורסיקה 2.2 שנת 95

בזמן האחרון שמתי לב שיש בעיה בהעברת ההילוכים ברכב..(..אוטומט שכחתי לציין)..

מן הרגשה כזו שיש בעיה במערכת ההילוכים כך שהמנוע מושך את ההילוכים הראשונים עד כדי כך שהמנוע צועק..

פניתי למומחה בעניין והבנתי שיש לי בעיה בגיר..הילוך ראשון ושני נדפקו..

העניין הוא שרוצים על זה מחיר של 4000 שקל וגם זה לא לגיר חדש אלא משופץ..

שאלתי היא מה אני יכול לעשות בעניין..!? האם יגרם לאוטו נזק יותר גדול אם אני אמשיך לנהוג כך?!..

או אדרבה..אם מישהו מכם מכיר מקום שיכול לסדר לי את הבעיה במחיר זול יותר!!

תודה מראש..

פורסם

זה התחיל למ שוך את ההילוכים בערך לפני חודש..וזה לאו דווקא בימים קרים..

גם אחרי שהמנוע מתחמם זה קורה..נסיעה של שעה וחצי ועדיין הוא לא העביר טוב..

אבל העניין הוא שזה תמיד חוזר..רק בין הילוכים 1 2 3 זה קורה...בין 1 ל-2 אני לא הכי שם לב..

זה לא קורה במהירויות גבוהות יותר..!!

פורסם

כפי שכבר קבלת חוו"ד, אזי הבעיה אכן נעוצה בשחיקה בגיר(בדיסקיות ובמצמדים).

המחיר שקבלת הוא מחיר טוב, ע"פ אתר ה"מאגר" עלותו של הגיר הינו 6,660 ש"ח.

לא תגרום נזק נוסף לרכב בנסיעה עם גיר שחוק, מלבד הרס נוסף לגיר עד שהוא יעצר, פשוט תסע רגוע, בלי תאוצות חזקות ופתאומיות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם תמשיך לנסוע אתה עלול לגרום נזק לחלקים נוספים בגיר מלבד הדיסקיות. (יש פלטות ברזל בין הקלאצ'ים שנשחקות גם כן, שבבים מהשחיקה עלולים לפגוע בתעלות במוח, השמן מתחמם ו"נשרף" כתוצאה מההחלקה ואיכות שימון המיסבים בגיר נפגמת ועוד...).

עלות שיפוץ של גיר כזה (בהנחה שהגיר הוא 3 הילוכים), אכן נעה בין 3500 ל 4000 שח.

גיר חדש עלול לעלות בערך כמו כל האוטו, אם לא יותר.

פורסם

ברוך הבא אל הפורום.

נראה לי שתוכל לתרום לפורום הרבה מנסיונך לגבי תיבות הילוכים אוטומטיות, תחזוקתן, פתרון תקלות וכו'.

האם יש אצלך במכון גם סורקים ומחשבי אבחון לתיבות ההילוכים המודרניות הממוחשבות?, זה דבר חשוב לדעת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
זה התחיל למ שוך את ההילוכים בערך לפני חודש..וזה לאו דווקא בימים קרים..

גם אחרי שהמנוע מתחמם זה קורה..נסיעה של שעה וחצי ועדיין הוא לא העביר טוב..

אבל העניין הוא שזה תמיד חוזר..רק בין הילוכים 1 2 3 זה קורה...בין 1 ל-2 אני לא הכי שם לב..

זה לא קורה במהירויות גבוהות יותר..!!

ולהבא, קח עיצה שימושית: תחליף שמן גיר בתדירות שמתאימה לאופי הנסיעות שלך (תדירות גבוה אם אתה נוסע הרבה בעיר, תדירות נמוכה אם אתה בעיקר מחוץ לעיר).

כמו כן לנקות את מסנן השמן גיר בהתאם (לרוב כל 40-80K קמ).

טיפול סדיר (מונע) מהסוג הנ"ל היה חוסך לך אלפי שקלים ומאפשר לך להנות מגיר אוטומטי תקין ושילוב הילוכים רך ונעים לעוד עשרות אם לא מאות אלפי קילומטרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...