Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי xiaomi mi4 דרך ksp.

קבלתי אתמול את הטלפון וזה די מרגש...

א ב ל

כל הזמן יש לי התראה בוילון עם סימן של מזג אוויר, אבל כיתוב warning! Find a new app. Install it? ולפעמים הכיתוב מתחלף ב

Warning! Recommend a very popular app. Want to install it?

בהתחלה זה היה מקפיץ בעצמו חלון התקנה של cellopark, וזה מוזר כי מעולם לא התקנתי אותה, גם לא בעבר, והטלפון חדש לחלוטין.

חיפשתי קבצים, ניסיתי לראות מה יש שאולי צריך למחוק, לא מצאתי כלום.

עשיתי פאקטורי ריסט, ואותו דבר קורה עם אפליקציה אחרת...

מה אני עושה עם זה?

אציין כי הטלפון מקפיץ התראה של נסיון להתקין אפליקציה ממקור לא ידוע, כלומר זה לא משהו מהפליי סטור.

uploadfromtaptalk1434190543158.jpg

uploadfromtaptalk1434190557534.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מביקורות על הM1 נוט שלהם , יש פרסומות מובנות במכשיר, שזה כנראה מה שאתה רואה.

"

נקודה שנייה היא היישומים המובנים שמגיעים עם המכשיר; העובדה שהם אינם ניתנים להסרה ותופסים נפח אחסון עוד נסבלת; פחות נסבל לטעמנו שחלקם מקפיצים פרסומות באופן שמפריע לשימוש השוטף, אם כהתראה, או גרוע מכך באמצע השימוש על המסך במלואו.".

פורסם

סביר להניח שהטלפון מלא ברוגלות, לא בכדי ציוד תקשורות של חברות סינית אסור לשימוש בארה"ב ועוד אי אלו מדינות שפויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

זו לא רוגלה שמגיעה עם המכשיר, כי הטלפון עצמו מתריע ומזהה את זה כמקור לא ידוע ולכן מסוכן.

זו באמת פרסומת.

מסתבר שחנויות סיניות מחליפות מערכות הפעלה וצורבות פרסומות בתוכן.

בקיצור, אני פשוט מתקין את המערכת המקורית וזה נעלם.

מבאס שצריך להתעסק ככה עם טלפון חדש.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טוב, אז התקנה של רום חדש לקחה לי חמש דקות שארבע וחצי מתוכן היו הורדת הקובץ.

זה הרבה יותר קל ממה שזכרתי שזה.

רום מקורי של MIUI, בלי שטויות ובלי פרסומות לא נשלטות.

אגב, בחיפושים אחר הסבר מצאתי כתבה מאוד נוקבת כנגד היצרן שמדברת על רוגלות ונוזקות שמגיעות מוטמעות במכשיר - בדיקה נוספת הראתה שמדובר במכשירים שנקנו שלא דרך היצרן, ובעצם הוחלפה להם מערכת הפעלה דרך המתווך.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...