Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה יכולה לנבוע התקלה ?

IMG_20150609_090050.jpg

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מעדיף שבעל מקצוע יקרא וייתן המלצה לתיקון על פי הנתונים בצילום המצורף מאשר שאני כאדם לא מקצועי אקרא 50-60 עמודים ואז אחליט על דעת עצמי להחליף חלק שעלול לא לפתור את הבעיה.

תודה על הקישור.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בעלי המקצוע כבר ענו על שאלות זהות לשלך באותו שירשור ונתנו המלצות.

אם לך אין כוח לקרוא, למה שיהיה להם כוח לכתוב את אותן התשובות שוב?

פורסם (נערך)

לא אמרתי שאין לי כח לקרוא, אמרתי שאני חושש להגיע למסקנה לא נכונה בתור אדם לא מקצועי.

עריכה: לפי מה שאני קורא בינתיים המסקנה שלי היא שהממיר לא תקין או שהבדיקה נעשתה כשהממיר לא היה חם מספיק (אני מסופק כי לקח לי לפחות חצי שעה של פקקים עד שבדקו את זיהום האוויר).

האם המסקנה שלי נכונה או לא איני יודע.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

פורסם

לנצ'יה קאפה טורבו 1997.

fiat x1/9

פורסם

פקקים אינם מעידים על ממיר חם דיו לכדי בד' תקינה.

נהפוך הוא, נסיעה רציפה עם סל"ד גבוה תתן את התוצאה המרבית והנכונה.

רצוי לחזור למכון לבד' נוספת(31 ש"ח נוספים) לפני שפונים לבעלי מקצוע לאבחון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בממיר חדש יש צורך בכל הפטנטים של חימום, סל"ד גבוה לפני הבדיקה וכו' ?

תחום הבדיקה הוא 2300-3000 סל"ד. האם יש עדיפות לשמירה על סל"ד של 2300 או 3000 ? באיזה סל"ד הסיכוי יותר גבוה לעבור את הבדיקה בשלום ?

בטסט גילו תקלה שדורשת אישור מוסך על תיקונה. התקלה תוקנה אולם עברו שלושים יום ויש צורך לעשות את כל הטסט מחדש. האם עדיין יש צורך להביא את האישור ממוסך ?

fiat x1/9

פורסם

לא צריך אישור מוסך אם עבר חודש ואתה מתחיל את המבחן מחדש.

ואל תרוץ ישר להחליף ממיר. לפני כניסה לטסט סע 10 דקות על 4000 סל"ד בהילוך שלישי או רביעי ואפשרי גם לתת חימום נוסף על ידי העלת סל"ד בהמתנה בתור.

החריגה אצלך קטנה, יכול להיות שתעבור, אם כי כמובן זה הימור. אבל אפשר לנסות.

• תוכן חדש...