Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק שלא צריך לקחת מקבץ ארועים ולנסות להסיק מכך סטטיסטיקה.

על פי ויקי, אופנוענים נהרגים פי 10 מנוסעי פחיות יחסית לנסועה שלהם.

בלי להאשים אף אחד בהתפרעות או חוסר זהירות או סתם חוסר מיומנות - כאשר אתה על אופנוע אתה הרבה יותר פגיע מנהג ברכב.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו מבחינת סיכון. גם מכוניות זה עסק מסוכן כי משאית כבדה יכולה להפוך אותך לתבנית חד פעמית.

בכלליות מסוכן לצאת מהבית במדינה הזאת כי אתה עלול למות באירוע טרור בסבירות גבוהה יותר מבמדינות אחרות.

מבחינה פונקציונלית - אם החלטת שמכונית it is, קנה רכב שיאפשר לך להוביל את הצאצאים לאן שתרצה בבטחה וגם יאפשר לך להנות מהנהיגה בו. מכונית משעממת רק תעצים את הבאסה היום יומית שלך וכל יעד שתצטרך להגיע אליו יראה לך מדכא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזו סופר מיני מעניינת כבר יכולה להיות באזור ה-40-50K?

הצעות יתקבלו בברכה.

הכי מעניין שהצלחתי להגיע אליו זה פונטו ידנית.

פורסם
צודק שלא צריך לקחת מקבץ ארועים ולנסות להסיק מכך סטטיסטיקה.

על פי ויקי, אופנוענים נהרגים פי 10 מנוסעי פחיות יחסית לנסועה שלהם.

בלי להאשים אף אחד בהתפרעות או חוסר זהירות או סתם חוסר מיומנות - כאשר אתה על אופנוע אתה הרבה יותר פגיע מנהג ברכב.

אם אתה רוצה סטטיסטיקה של תאונות , כדאי שתלך לרשות לבטיחות בדרכים , יש לך שם מצגות כמלוא החופן

http://www.rsa.gov.il/meidamechkar/meidastatisti/Pages/matsagot.aspx

תוכל לשחק כאוות נפשך, והכי מסוכן להיות הולך רגל בעיר מעל גיל 65. לצערי נהרגים בכמויות

וכן , לרכב על אופנוע זה מסוכן, אבל זה גם כיף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל אני יכול להעיד שכל ההתרסקויות שהיו לי היו באשמתי.

להלן תקציר:

התהפכות בשטח,

החלקה בכיכר תנועה (צמיגים 50-50 חדשים והתלהבות יתר),

החלקה בצומת אחרי גשם ראשון,

החלקה בעת עליה על מדרכה מהכביש (התחרתי עם קטנוע ב-KLE..),

ובטוח עוד משהו ששכחתי.

אין מה לעשות בגיל 20 סובלים מסינדרום יותר ביצים :screwy: משכל.

זה מבלי להזכיר את כמות ההרפתקאות שטחנתי בשטח עם ה-XT שלא היתה מביישת אחלה KTM.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הצעות יתקבלו בברכה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568806-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-164-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-V6-24V

זה מה שאני הייתי עושה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ידעתי שהתגובה הזו תבוא :roll:

כתבתי שזה מה שאני במצבו הייתי עושה.

חוץ מזה, אני לא חושב שאלפא זה בור ללא תחתית.

מה גם שמראש העלות נמוכה בהרבה, מה שמשאיר אי אלו שקלים להתמודדות עם תקלות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

הצעות יתקבלו בברכה.

מצאתי את השילוב הכי טוב בשבילך!

סופר מיני חסכוני עם מנוע של אופנוע! :-).

https://switch.co.il/cars/fiat/panda/2012/2126.html

ככה שתעצום את העיניים ברמזור רעש המנוע יזכיר לך את מה שאתה אוהב חח.

fdcbfe87f0a9a5a6fe31471a95ca354b.jpg

האמת שגם החלום שלי זה שיהיה לי אופנוע קאסטום ובית פרטי ובחופשים אפרק אותו למכלולים ואבריק אותם וירכיב הכל מחדש-ממש כמו בסרטים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה על ההצעות אבל הן לא כל כך רלוונטיות.

אני מחפש סופר מיני בלבד (במקסימום מכונית משפחתית). למכונית מיני לא תכנס עגלה ועוד גפרור.

חוץ מזה הנסיעות הצפויות הן חיפה-יקנעם כך שלא בא לי ליסוע בפחית שימורים, בטח לא כשהגובה שלי הוא 1.84 (כשנסעתי בטויוטה אייגו כל הזמן הברך שלי נכנסה בקונסולה - כיף לא היה שם).

כמו כן, שנת 2008 במינימום כמובן שככל שהרכב יהיה יותר צעיר כך ייטב.

המחיר של הפונטו די ברצפה ביחס למתחרות הישירות והיא גם נראית טוב, מאובזרת יחסית ובטיחותית יחסית.

הבעיה שאין כמעט ידניות בשוק ואני אפילו לדאבוני מתחיל לפזול לכיוון האוטומט או יותר נכון רובוטית (דרך אגב השכן שלי טוען שהפונטו שלו אוטומטית ולא רובוטית - נראה לי שאו שהוא לא מבין יותר מדי או שאני טועה בגדול ונמכרו גם פונטו עם גיר אוטומט?)

בכל מקרה, יש לי חודשיים של חופש למצוא את הכלה ובתקווה למכור גם את האופנוע.

פורסם (נערך)

הגרנדה/איבו רק רובוטיות, אין אוטומטי רגיל.

מה לגבי בראבו ידנית? (אפילו רובוטי כי הרובוט אמין יותר מבפונטו).

אכן הפונטו איבו ידנית אחלה אוטו, נכון שהמנוע שלו חלש מהמקובל אבל לפחות הוא נותן את רוב המומנט בסל"ד נמוך ואני דווקא כן נהנה איתו (יחסית כן... :-) ), ובלי הרובוט הוא אמור ליהיות רכב אמין מאוד.

רק תיבדוק לגבי תא המטען כי הוא גבולי מבחינת נשיאת עגלות גדולות, הבראבו תתאים יותר וגם כניראה תיהיה נעימה יותר לנהיגה.

בסוויץ ראיתי שיש איבו 2010 1400 ידנית, אבל לדעתי זה מחיר גבוהה בשביל ידני, אולי ביגלל ש1400 בידני זה לא נפוץ כל כך ולכן הוא נימכר ביקר יחסית.

הצלחת לימצוא את הדגמים המיוחדים כמו 150 וכו' עם סאנרוף וכל הפינוקים?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

כן, יש כמה ביד2 שהן בגרסת ה-150.

הן יותר יקרות (באזור ה-50 אלף לשנת 2011).

מה ההבדל בינן לבין גרסת הספיריט ומיי לייף (לגרסת הבסיס אקטיב אני לא אתקרב).

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

SPIRIT זה מה שיש לי, זו בעצם "אקטיב משופצרת" - עם מגנזיום, גג נפתח בהתקנה מקומית, מע' בלוטות'.

150 נגד MY LIFE - לא יודע, האבזור ממש דומה, כנראה זה הבדלים קטנים.

בנוגע לאיבו 105/135 כ"ס, גם אני חושב שזה יהיה אקזמפלר מדהים, היות וה(חוסר)כוח של האיבו זה החסרון היחיד שאני מצאתי לאחר בעלות של שנה וחצי (כאשר אני משווה אותו לסגמנט שלו, ובהתייחס לאלטרנטיבות במחיר שלו). הבעיה שהמחיר יהיה גבוה בהפרש די ניכר מהתקציב שרשמת (40 אם אני זוכר נכון?).

אם אתה בקטע של ביצועים, אל תקנה איבו 77 כ"ס. אני אישית נהנה לנהוג על הרכב, אבל ביצועיסט הוא ממש לא.

בראבו ידנית מוגדשת זה יותר נדיר מיחידות בבגרות של אורן חזן, לא חושב שיש לך סיכוי למצוא אחת (מנסיון אישי רב חודשים).

כמו שאמרתי לך, אתה מוזמן להתרשם מהאיבו על רטוב, תוכל על הדרך להתרשם מבראבו (רובוטית) שעברה מקצה שיפורים מבית TMC.... כפרה עליה :x

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מצאתי 2 פיאטים מעניינות באוטודיל.

הראשונה בראבו יד ראשונה שנת 2012, והשניה פונטו 2010 יד שניה (להעיף את החישוקים דחוף).

הייתי רוכש את הבראבו - אם המחירון הוא 53 אולי אפשר להוריד אותם לכיוון ה- 40/45... החיסרון: צבע אדום :shock:.

1.jpg

2.jpg

פורסם (נערך)

תודה לשניכם.

גיא, לפי התמונות הפונטו היא בגרסת האקטיב כך שהיא יורדת מהפרק.

בנוגע לבראבו, זו אכן אופציה מעניינת. מישהו יודע לספר על הגרסאות השונות ורמות האבזור?

דרך אגב, למה לעזאזל אוטודיל לא מבדילים בין גרנדה לאיבו?

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...