Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

נזקק לחוכמת ההמונים, שוב...:-)

בשבוע הבא אני אמור לקבל את הרכב החדש שהזמנתי.

בינתיים ממתין לקונה המאושר (איפה הוא לעזעזל?) לרכב שברשותי.

מה לדעתכם הדרך היעילה ביותר לניהול הביטוחים לרכבים בתקופה הזו? מצד אחד אני חייב להשאיר את הביטוח של הרכב הנוכחי כיוון שאני מתכונן להשתמש ברכב עד למכירתו. מצד שני את הרכב החדש לא רוצה להוציא מהסוכנות ללא ביטוחים.

האם ישנה אופציה להשארת הרכב בסוכנות (ללא מסירה פורמאלית כמובן) לתקופת מה או שכדאי לאסוף את הרכב ואז נשאלת השאלה מה לעשות עם הביטוח? באופן האופטימאלי הייתי מעביר את הביטוח הישן לחדש תוך תוספת תשלום.

האם ישנה אפשרות לבטח את הרכב החדש באופן מלא ואז להזדכות על שארית הביטוח של הרכב הנוכחי?

(כנראה שגם לרכב החדש אעשה ביטוח באותה חברת ביטוח אז יש להם, מקווה, מוטיבציה לעזור..).

תודה והמשך יום נעים

רונן

פורסם

בדיוק כפי שרשמת.

משאיר את הביטוח על הרכב הישן עד מכירתו וביום העברת הבעלות עליו מודיע לחברת הביטוח להעביר את החוזה לרכב החדש.

במידה ומכירת הרכב הישן מתעכבת אין לך ברירה אלא לעשות חוזה חדש לרכב החדש ולאחר מכירת הרכב הישן לבקש החזר. אם מדובר בסוכן שאתה בקשר טוב איתו אולי תוכל להגיע לאיזה הסדר זמני על מנת שלא לספוג הוצאה גדולה, תשלום חלקי עד למועד המכירה או משהו דומה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

רונן, הייתי באותו מצב כמו שלך.

רכשתי רכב חדש ובמקביל הרכב שלי הוצע למכירה.

קיבלתי את הרכב החדש לפני שהצלחתי למכור את הרכב הקודם (הצלחתי למכור אותו לאחר שבוע של פרסום), אז הייתי חייב לבטח אותו בביטוח נוסף.

את הביטוח של הרכב הקודם, לאחר המכירה, אתה מקבל זיכוי של יתרת הימים.

* אני לא בטוח כמה זמן אתה יכול להשאיר את הרכב בסוכנות. הם די רוצים למסור אותו "ולהיפטר" ממנו כמה שיותר מהר.

אני השארתי את הרכב קרוב לשבוע וכל הזמן התקשרו לשאול מתי אני מגיע.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

חברים

תודה על התשובות המהירות.

השאלה שנשאלת בהתבסס על זה שאני עושב ביטוח חדש לרכב החדש ובמקביל ממשיך להחזיק בביטוח הישן עד למכירת הרכב הישן - האם בעת זיכוי על הביטוח הישן מקבלים באמת זיכוי חלקי באופן יחסי לחודשים הנותרים או שיש תשלום 'קנס' על פריון מוקדם?

פורסם

קיבלתי זיכוי לפי מספר הימים שנותרו לביטוח (ביטוח ישיר). הביטוח שלי הוא עד סוף נוב', כלומר אני בערך בחצי תקופת הביטוח שלי ואני אקבל בהתאם, זיכוי על חצי מהסכום הכולל ששילמתי.

אני חושב שככה זה עובד בכל החברות ביטוח.

הכי טוב שתתקשר לחברת הביטוח שאתה מבוטח בה כעת (אם אתה עושה באותה החברה גם את הביטוח החדש, אז לא צריכה להיות בעיה. אני ביטחתי בשתי חברות שונות ולא היה לי בעיה לקבל את הזיכוי היחסי) ותשאל לגבי זה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...