Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מצליח להחליט איזה רכב חדש לרכוש.

ההתלבטות היא בין הרכבים בכותרת.

את כל הרכבים אני לוקח בשדוג של דגם אחד

אשמח לעצתכם ,מה כדאי לי לרכוש ומי שמחזיק בבעלותו את אחד מהרכבים הנ"ל האם

הוא מרוצה או לא.

תודה מראש,

פורסם

לא יודע מה הדרישות שלך מהרכב אבל מבחינת גודל האאוטלנדר הכי גדול עם אופציה ל 7 מושבים (האחרונים לילדים בלבד). קיה באה גם עם מנוע 1.6 , לא כתבת מה הדרישות שלך לכן אין תשובה חד משמעית.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה למגיבים,

לגבי האאוטלנדר אני יודע שיש את האופציה ל-7 מקומות אבל אז זה אומר שאני הופך לנהג מונית בכל חג או אירוע משפחתי ....

כרגע אנחנו משפחה של 4 נפשות .אז זה לא כזה קריטי, יש לציין שאני כן צריך מרחב בתא הנהג כי אני גבוה (1.95).

מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, נוחות וחווית נהיגה.

פורסם
מה התקציב? לגבי איזה רמות גימור אתה מתלבט?

התקציב הוא המחיר של רכב חדש 173,000 +\-.

אני מתלט לגבי רמות הגימור אלא בין שלושת הרכבים.כולם באותו טווח המחירים.

פורסם

למה המאזדה cx5 לא נכנס לרשימה שלך?

הוא מציע את הדבר הכי קרוב לחווית נהיגה בסגמנט, תא נוסעים נעים ומרווח ובקרוב יגיע דגם מחודש עם מערכת מולטימדיה מעודכנת ואבזור משופר.

פורסם

לא מספיק פירטת מהן הדרישות שלך מהרכב. בכל אופן, אחי מחזיק ברשותו ספורטאג' והוא מאוד מרוצה. קח בחשבון גם שטווח המחירים של הספורטאג' עדיף על המיצובישי ומחזיק במחיר הנמוך ביותר לרכב פנאי קומפקטי-אוטומטי.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

נהגתי על הספורטאז' 1.6 ועל כל גרסאות האאוטלנדר.

אם אתה גר באיזור הררי, הקיה נוסעת בסדר אבל נזקקת ללא מעט עבודת גז ותיבה.

במישור היא בסדר גמור, משייטת בקלות ובשקט, תאוצות כמו של משפחתית סטנדרטית.

עוד לחיוב הוא מרחב גדול, תא מטען ענק, תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה, הכל נראה מוצק ואיכותי.

אם לא תנאי הנהיגה ההרריים שלנו ולכן גם צריכת דלק שגבוהה ב-20% מהבראבו באותם תנאים, הייתי רוכש אותה מזמן.

האאוטלנדר מיושן, רועש, מתגים ופינישים מלפני 20 שנה. אמנם הכל איכותי ומוצק, אבל שום דבר מעבר.

ביצועי המנוע בבנזין סבירים, לא עולים יותר מדי על הקיה. לא שווה את המחיר שלו לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המיצובישי מספקת תא נוסעים מרווח יותר ופחות קלסטרופובי ותא מטען גדול יותר ונגיש.

אני מדבר על גרסת ה 5 מושבים,תא המטען גם נמוך ומקל על ההטענה. לא נהגתי עליה

אז לא ארשום עבר לזה.רק ישבתי ליד הנהג והרכב נוסע שקט מרשים ונראה אכותי מאוד

וגם מרגיש איכותי.

תא נוסעים בעל 2 גוונים של צבע(במיצובישי) שאותי זה מרשים יותר מהתא השחור כהה של הקיה.

על הקיה נהגתי (2.0 סמ''ק)והיא מרגישה מוצקה וקשיחה במהירות עירונית,מהלך הבולמים הראשוני

לא סופג מהמורות ברכות ,אלה בחדות ונוקשות ראשונית, לי זה מציק. חוץ מזה בנסיעה הוא זריז נחמד

מעביר מהר הילוכים ומוריד מהר כשצריך,רעשי דרך לא נעימים (במיצובישי יותר טוב) בזמן נסיעה

מעל מהמורות הוא גם מרעיש בצורה מציקה (רעשי רוח מיותרים,לי זה מציק).

והכל מרגיש מוצק ונותן ביטחון בנהיגה לא אתלט אבל,חוץ מרעשי הבולמים מעל מהמורות ורעשי רוח במהירות

גבוה הוא מקבל בעיניי ציון גבוה וגם עיצובית הרבה יותר יפה מהמיצובישי.

כל הכבוד לקוראנים לתמכור נכון.

פורסם

אפשר להוסיף שדיגמי 2014 ומעלה קיבלו עידכון בנוגע לרעשי מתלים ורוח והנסיעה עודנה,אך

לא נסעתי בדגם החדש.

אימי נוהגת ב IX35 2015,שהוא פחות קופצני מהקיה וגם יותר שקט,אבל תא הנוסעים

הרגיש לי קטן וקלסטרופובי. לא נהגתי עליו רק ישבתי ליד הנהגת בזמן נסיעה,נחמד .

פורסם

אני נהגתי לפני שבועיים באאוטלנדר דיזל וזה הרגיש לי "משאיתי" כמו לנד קרוזר.

הרכב מרגיש כבד ורוכן בפניות, רועש במהירות גבוהה ולא מרגיש נוח ויציב בשום מצב. לא אהבתי.

פורסם

אני יכול לתת את הדעת על אאוטלנדר שיצא לי לנהוג עליו לא מעט,

יש לי ניסיון רב גם על CX5 אז אני משווה הרבה אליו אבל לא יצא לי לנהוג על צמד הקוריאניות שעל הפרק.

במקרה שלנו רכשנו את דגם ה7 מושבים מהסיבה הפשוטה שיש ביקושים רבים יותר בשוק היד שניה לרכבים בעלי 7 מושבים למשפחות ברוכות ילדים ולכן הבנו שבשוק הקיים קל יותר למכור רכבים כאלו והתוספת במבצע חבר לא הייתה גדולה.

הרכב מרגיש גדול אבל הוא גם מאוד מרובע מה שמקל התנהלות איתו בכביש ביחס לCX5 לצורך העיניין, רואים את כל הגבולות של הרכב במראות הענקיות וההתנהלות איתו בעיר בחניות ובתנועה צפופה נוחה לי משמעותית.

המנוע מרגיש יחסית בסדר מבחינת כוח(מרגיש חזק יותר מהCX5) אבל התיבת הילוכים, חלק מהאנשים כאן יודעים כמה אני שונא לנהוג על תיבה רציפה אבל של האאוטלנדר עצלה במיוחד, אישית לא מסתדר איתה בכלל, אבל מבחינת חסכון היא עושה את שלה וממה שאבא שלי מספר(שהוא נהג יחסית רגוע) הרכב חסכוני יחסית(תסלחו לי שאני לא זוכר את המספר המדוייק אבל שחישבנו אותו התרשמתי מאוד לטובה).

מבחינת פנים דווקא הרכב מרגיש בסדר, בקרת אקלים והמסך הצבעוני החמוד והקטן שבלוח מחוגים חמוד עם כל המשחקים של הנהיגה החסכונית שמופיעים בו, ולא הרגשתי תחושה של "ישן" ביחס לרכב אחר אלא דווקא בסדר גמור מבחינת מתגים וכו'.

הרכב יחסית נוח בפנים ולי היה בפנים נוח ומצאתי את עצמי דיי בקלות בפנים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...