Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני עובד הרבה עם מכסחת דשא ורכשתי חדשה לא מזמן.

היא כנראה רגישה יותר ממכסחות של פעם לאיכות הדלק כי לאחר כ3 חודשי שימוש המאייד נסתם.

יש למכסחת מסנן דלק במיכל ממש קטן באורך של קצת יותר מגפרור ובעובי של 3 גפרורים.

אני מעוניין להוסיף מסנן אוניברסלי לרכב\אופנוע.

אני לא רוצה להתמודד עם העלות וזמן התיקון של פתיחת סתימה כל 3 חודשים(אחריות לא תופסת סתימות כאילו).

אני משתמש בדלק טרי.

השאלה: אני פשוט יכול להלביש מסנן בצורת מחבר על צינור הדלק?( אין למכסחות נדחפות משאבת דלק).

שוב אני יודע שזה לא קשור לרכב והנושא כנראה ינעל אשמח שתשלחו לי הודעה פרטית אם יש לכם נסיון בנושא הזה.

אשמח לדעת אם ניתן לרכוש מסנן עם זרימה קלה יותר או משהו בסגנון, אני מניח שקיים משהו כזה.

לזכרוני לא מעט אופנועים בונים על כח המשיכה שיזין להם דלק מהמיכל למאייד.

דבר נוסף שמרתיע אותי: עניין הבטיחות כבר, חוויתי דליקה של מכונה באמצע עבודה.

האם המסננים האילו תוכננו לעבוד בקירבה למנוע חם?

אמנם המאייד בצד ההפוך של האגזוז אבל המרחק בין הצינור דלק לבלוק לא רחוק.

אם העמידות של המסננים זהה לצינור הדלק עצמו אני משער שאין בעיה.

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אני מציע לסנן את הדלק מחוץ למכונה.

תדאג שיהיה לך 2 ג'ריקנים לדלק.

כשאתה רוכש דלק בתחנה מלא את ג'ריקן מספר 1.

בבית העבר את הדלק לג'ריקן מספר 2 דרך פילטר (אפשר גם DIY / מאולתר).

ומזוג למכונה דלק מסונן.

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה לא בכיוון. שום דלק שאתה קונה לא מלוכלך מספיק כדי לגרום לסתימה כל 3 חודשים, אפילו אם אתה גנן.

בהנחה שלא מדובר במכונה עתיקה, יש לך מיכל דלק פלסטי נפרד שמחובר בצינור לקרבורטור. הצינור מחובר לברז הדלק (שבו יש מסנן רשת). האם אתה סוגר את ברז הדלק כשהמכונה לא בשימוש?!? אני מנחש שהקרבורטור שלך נסתם מהתאיידות דלק, שמייצרת משקעים סמיכים בקרבורטור. ההצעה שלי היא לפחות לסגור את הברז - ועדיף לרוקן את תוכן מיכל הדלק לבקבוק פלסטיק אטום (כמו בקבוק קולה 1.5 ליטר) עד לשימוש הבא.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אין שום סיבה שהמאייד יסתם כ"כ מהר. המכונה לא מגיעה במקור עם פילטר דלק (מלבד המסננת בברז הדלק) כי אין בו צורך באופן נורמלי.

מציע שתבדוק מהיכן מגיע הלכלוך לדלק. אולי מיכל הדלק שלך מלוכלך ממשהו? אפשר לפרקו, לשטוף היטב במים חמימים וסבון, לייבש היטב ולמלא בדלק טרי ונקי.

מהו דגם המנוע?

:turn-l:
פורסם

היי,

במקרה והמנוע של המכסת הוא מנוע שתי פעימות ובכלל למנועי שתי פעימות בכלל לא מומלץ לשים פילטר דלק שהרי זה עלול למנוע מהשמן לעבור עם הדלק ומיכוון שבסוג מנוע כזה השמן חיוני לשימון המנוע זה האחרון עלול להיתפס.

לגבי מסנן בכלל. מסנן דלק העשוי נייר\קרטון קשיח יכול ליצור מצב בו כמות הדלק שעוברת דרך המסנן בכל דקה נתונה היא נמוכה מכמות הדלק שמהמנוע צורך. כתוצאה מכך המנוע עלול לקרטע ולהיכבות לעיתים קרובות.

הפיתרון הוא שימוש במסנן שהקרביים שלו עשוים רשת ברזל המאפשרת מעבר חופשי יותר של דלק.

לגבי הפוסט הספציפי. הדלק בישראל עדיין לא דלק של מדינת עולם שלילי וקשה לי להאמין שהוא כזה מלוכלך. יש לבדוק שמיכל הדלק של המכסת נקי דיו מחלודה או צבע שהתפורר וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה לא הדלק שהו בעייתי כנראה זה לכלוך במיכל או בסביבת העבודה.

אבל אם זאת שהדלק לא בעייתי אין כלי תחבורה ללא מסנן דלק, ואין כלי גינון מוטורי פרט למכסחות דשא ללא מסנן דלק.

• תוכן חדש...