Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכות החומרים אכן גבוהה מחלק מהמתחרים, וככל הנראה לא ניתקל בתופעות של דשבורדים מתנפחים ונסדקים כמו אצל המתחרים, ואפילו המחירים עכשיו טובים ולא מופקעים - קונים רכב ולא מרגישים שדפקו אותך, אבל היצרן נופל על דברים כ"כ בסיסיים כמו תכנון גיר אוטומט בעייתי וקיט טיימינג שדופק מנועים...

איכות חומרים טובה לא שווה הרבה אם הולך גיר או שנקרעת שרשרת טיימינג והולך מנוע, יהיו הרבה לקוחות שיעדיפו לרכוש רכב במחיר מופקע ואיכות חומרים נמוכה מיצרן אחר, מאשר לרכוש רכב מיצרן עם איכות חומרים גבוהה ו- "הילה", כאשר הגירים לא מחזיקים הרבה. היצרן חייב להוכיח את עצמו ולשפר את תדמית האמינות שלו.

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנים הרכב: כאן יש 2 שינויים (שניהם בפאנל המרכזי) אל מול הרכב שמשווק בגרסא האירופאית, ולמי שלא שם לב או סקר את זה כאן אני אעדכן - ראשית, המערכת היא אכן בגודל 6.5 מהסוג שהוזכר והיא אכן מאובזרת מאוד אך מדובר במערכת חסרה אל מול הגרסא האירופאית, למה? אין כפתור ניווט, אין כפתור תנועה ואין כפתור שמאפשר הנחיות קוליות. במקום זה קיבלנו MUTE מקוצר וכפתורי הגדרות כפולים ללא צורך של ממש. גם ההגדרות הפנימיות של המערכת נראות פשוטות אל מול ההדרכות של המערכת האירופאית ונראה שרק עם פריצה או התאמה מיוחדת יהיה אפשר להוציא מהמערכת הזאת יותר. לדברי נציג המכירות זאת המערכת והיא לא ניתנת לשדרוג, גם בעלות כספית. שנית, יש שוני במיקום כפתורי התוספות כאשר בגרסא הישראלית יש מעין פתח כפול (אין לי מושג למה משמש) כאשר התוספות לחימום המושבים ושדרוגם, כפתור הספורט (כן, גם הוא) ואף הכפתור שמציג את חיישני החניה הגרפיים אינם קיימים או יכולים להיות משובצים בקונסולה זו. לדבקי נציג המכירות - תוספת ה-"ספורט" אינה קיימת ובמידה של הזמנת חיישני החניה תעשה התאמה במערכת המולטימדיה לכך.

זה לא היה לך ברור כשמש שלא נקבל את הגרסה המאובזרת של ה HU הזה ישירות מאירופה,אלא גרסה ישראלית מגולחת? הם חייבים הרי להסיר קצת :(

מצד שני עדיף כנראה ככה,אם היו מביאים 1:1 כמו בחו"ל בטח היו גוזרים על זה עוד קופון ומחיר הרכב גם היה נוסק מעלה מעלה..(עצוב לכתוב את זה,אבל ככה עובדים פה)

תוספות ומחיר: גם כאן הרוב כבר ידוע כאשר התוספות אצל נציג המכירות תואמות את התוספות והמחיר המופיע באתר החברה. מה שכן, גרסת 3 הדלתות והגסרא הידנית, אפילו בגרסאות הבסיס, יצריכו הזמנה מיוחדת ומוקדמת שאינה ניתנת לביטול ולוקחת בין 4 ל-5 חודשים לדברי הנציג (כמעט חצי שנה?! או שהוא מגזים או שהוא מעדיף למכור את המלאי הקיים, אני אבחר ב-2 האופציות).

ממה שנאמר לי,זה שהרכב מגיע תוך 20שבועות (4וחצי חודשים וקצת,בערך)

כמובן שזה זמן ברוטו וייתכן שהרכב יגיע לפני המועד המיוחל\משוער או אפילו אחרי,אם לא באמת יודעים רק אחרי פרק זמן משמעותי מפתיחת ההזמנה.

היה מישהו שכתב באיזה סוכנות של רכב אחר שמרגע פתיחת ההזמנה יש מעקב מלא עד להגעה לסוכנות בארץ (ממש מעקב במפעל,שינוע,הכל הכל) - אולי צ'מפיון יחכימו וייזמו דבר שכזה.

כבר בסופ"ש שעבר התבשרתי כי עד לחודש אוקטובר לפחות לא אוכל להגיע לשלב רכישה כלשהו מאחר שכן עליי לסיים הליך משפטי פרטי (זה בסדר, אני לא הנתבע :wink:).

בכל אופן, קבענו נסיעת מבחן (על גסרת ה-DSG, על ידנית לא יהיה) לשבוע הבא ומשם, אלוהים גדול. גם ככה יקח לרכב לפחות חצי שנה להגיע לפה.

בצעתי נסיעה די קצרה שבוע שעבר.

בשתי מילים - לא נפלתי

בקצת יותר - ממש לא התלהבתי,מה שיותר הפריע זו הקשיחות (עברתי על כמה שיבושים ב431 וזה ממש כאב..הרכב לא סופג כל כך או ככה זה בכל ג'יטיאיי ?

12345

אני גם בינתיים מחכה עם הרכישה,ידעתי מראש שייקחו כמה חודשים טובים עד שיגיע גם ככה אז שוקל אופציות ואולי פוזל לאחרים :)

תודה על שיתוף הפרטים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
איכות החומרים אכן גבוהה מחלק מהמתחרים, וככל הנראה לא ניתקל בתופעות של דשבורדים מתנפחים ונסדקים כמו אצל המתחרים, ואפילו המחירים עכשיו טובים ולא מופקעים - קונים רכב ולא מרגישים שדפקו אותך, אבל היצרן נופל על דברים כ"כ בסיסיים כמו תכנון גיר אוטומט בעייתי וקיט טיימינג שדופק מנועים...

איכות חומרים טובה לא שווה הרבה אם הולך גיר או שנקרעת שרשרת טיימינג והולך מנוע, יהיו הרבה לקוחות שיעדיפו לרכוש רכב במחיר מופקע ואיכות חומרים נמוכה מיצרן אחר, מאשר לרכוש רכב מיצרן עם איכות חומרים גבוהה ו- "הילה", כאשר הגירים לא מחזיקים הרבה. היצרן חייב להוכיח את עצמו ולשפר את תדמית האמינות שלו.

תדמית האמינות שלו מחוץ לקארספורום טובה בהחלט, אחרת היה מתקשה להגיע למעמד של היצרן הגדול בעולם.

אגב, מרבית האנשים פה בפורום שיספרו לך על הבעיות הנוראיות עם הרכבים האלו בכלל לא החזיקו אחד כזה מעולם.

פורסם

אגב, מרבית האנשים פה בפורום שיספרו לך על הבעיות הנוראיות עם הרכבים האלו בכלל לא החזיקו אחד כזה מעולם.

על סמך מה אתה כותב זאת ? האם אתה טוען שמרבית הטענות נכתבו על-ידי משתמשים שפשוט רצו להכפיש את הייצרן או אולי אלה משתמשים פיקטיביים ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
...מרבית האנשים פה בפורום שיספרו לך על הבעיות הנוראיות עם הרכבים האלו בכלל לא החזיקו אחד כזה מעולם.

אחד הדברים הכי מדויקים שנרשמו על דפי פורום זה מעולם.

ולא מרק, יש כאן הרבה עדויות נכונות של בעלי הסגמנט. אבל, ויש אבל גדול, יש כאן גם הרבה "ילדים" שרוכבים על כל דבר שנרשם כאילו הם מחזיקים 7 ואגיות בחניה.

מקבל את הגישה והביקורת של כולם, בכל אופן די ציינתי את ההתרשמות שלי מהרכב וההתנהלות באולם התצוגה. לגבי הקשיחות - זה אחד הדברים שגרם לי לחשוב על שדרוג המתלים, וזה עוד לפני הנסיעה אלא מהביקורות, ואז ממשיכים עם עוד תוספת ועם עוד עליית מחיר לסכומים אסטרונומיים כבר.

בשורה התחתונה, נדמה לי שכל המידע שבעולם לגבי הרכב הזה נמצא כן באשכול הזה ובסופו של דבר כל אחד יעשה את מה שנראה לו לנכון.

עריכה אחרונה על ידי כוח-סוס

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

תדמית האמינות של היצרן בארה״ב על הפנים ולמרות ההצלחה בעולם (הניצחון המשמעותי על טויוטה הוא בסין), יש ל VW כ 2% מהשוק בארה״ב. אז זה לא רק בפורום בישראל.

emotion of motion

פורסם

אמנם פולקסוואגן לא ממש מצליחים לחדור לשוק האמריקאי עם רוב הרכבים שלהם ממגוון סיבות לדעתי אחת המרכזיות הן המתחרות הגרמניות האחרות אבל הגולף לדוגמא מצליחה מאוד כאן ואני רואה די הרבה מהן, גם בקליפורניה הבנתי שהן נמכרות יפה

פורסם
תדמית האמינות של היצרן בארה״ב על הפנים ולמרות ההצלחה בעולם (הניצחון המשמעותי על טויוטה הוא בסין), יש ל VW כ 2% מהשוק בארה״ב. אז זה לא רק בפורום בישראל.

אף יצרן גרמני לא מצליח באמת לחדור לשוק האמריקאי. גם ל-BMW ולפורשה אחוזים קטנים מאוד משוק זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

על מה אתה מדבר? היצרנים הגרמנים שולטים בשוק היוקרה בארה״ב בדיוק כמו ברוב העולם. אודי, לצורך העיניין, מותג הרבה יוצר מצליח מחברת האם.

emotion of motion

פורסם

אחד הדברים הכי מדויקים שנרשמו על דפי פורום זה מעולם.

ולא מרק, יש כאן הרבה עדויות נכונות של בעלי הסגמנט. אבל, ויש אבל גדול, יש כאן גם הרבה "ילדים" שרוכבים על כל דבר שנרשם כאילו הם מחזיקים 7 ואגיות בחניה.

מקבל את הגישה והביקורת של כולם, בכל אופן די ציינתי את ההתרשמות שלי מהרכב וההתנהלות באולם התצוגה. לגבי הקשיחות - זה אחד הדברים שגרם לי לחשוב על שדרוג המתלים, וזה עוד לפני הנסיעה אלא מהביקורות, ואז ממשיכים עם עוד תוספת ועם עוד עליית מחיר לסכומים אסטרונומיים כבר.

בשורה התחתונה, נדמה לי שכל המידע שבעולם לגבי הרכב הזה נמצא כן באשכול הזה ובסופו של דבר כל אחד יעשה את מה שנראה לו לנכון.

אמירה מופרכת, גם אם היא נכתבת באותית מודגשות ובאמצע הפוסט, אינה הופכת להיות משהו אחר. ואם תשאל למה היא מופרכת, אז לכתוב על משהו שלא בדקת, מהעדר יכולת כמובן, שהוא מדויק , זה קצת כמו להשבע באבינו שבשמיים שעכשיו שבע בבוקר ולא בערב ולחשוב שמעורבותו של הקב"ה בענין תשכנע את המאמינים שאכן כך הוא. ולא שאתה או מצוטטך צודקים או טועים, פשוט אינכם יודעים.

פורסם
לגבי היורו 6 , היו פה כאלה שאמרו שהיורו 6 חונק את המנוע ואז נותנים יותר גדישה כדי לפצות.

אז זה לא המצב. אם היו נותנים יותר גדישה הרכב היה צורך יותר דלק, זה הדבר האחרון התכוונו בחיוב לתקן יורו 6.

בפועל פעולת המנוע יעילה יותר. בדיוק כמו שהוסיפו בעבר את מערכת מחזור גזים EGR שבפועל גורמת להורדת טמפ' פליטה ועבודת מנוע יעילה יותר , יותר כוח וחסכון בדלק.

כמי שיש לו כבר רכב על יורו 6, וחקר המון על יורו 6 - גם בוואג, הרשה לי לחדד ולשדרג את דברייך כאן.

- אין דבר כזה לפצות על גדישה, זה שקר גס. גדישה נשארת זהה לזה המצויה במנוע על תקן יורו 5.

- יורו 6 זה תקן זיהום אוויר בלבד, כך שבדומה לקודמיו בשנים עברו, שיפור או עידון במנוע ובצורת עבודתו - לא יהיה, אז תשכח מזה. אם חשת שינוי שהוא, הוא פסיכולוגי נטו.

- יורו 6 אומר בפשטות שהמנוע 'חנוק' יותר בכדי לזהם פחות ולעמוד בתקן הרצוי והעכשוי. בפועל, מנוע עם תקן יורו 5 מרגיש 'בריא' יותר - ואתה יכול לקחת את האבארת' כדוגמה טובה לכך. 500 על יורו 5 נוסעת טוב יותר מ-500 על יורו, באם יש לה קיט או אין לה. יורו 5 'סטוק' תהיה קדימה על פני יורו 6 'סטוק', בכל מצב. בנוסף, היורו 6 מוגבלת בהילוך 1 - לעומת היורו 5, וזה מורגש ביותר.

היתרון היחידי שטמון בתקני היורו הקופצים להם מידי זמן מה, העובדה שהמנועים הללו פולטים פחות מזהמים, מה שבמדינות רבות באירופה מקנה הטבות מס במעמד הרכישה. בכל הנוגע לביצועים - יש פגיעה, בחלק מהמכוניות מורגשת יותר ובחלק אחר מהמכוניות פחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
על מה אתה מדבר? היצרנים הגרמנים שולטים בשוק היוקרה בארה״ב בדיוק כמו ברוב העולם. אודי, לצורך העיניין, מותג הרבה יוצר מצליח מחברת האם.

אחוזי שוק אמריקאי לפי יצרן, יוני 2015:

ג'נרל מוטורס: 17.6%

פורד: 15.2%

קרייזלר: 12.3%

טויוטה: 14.2%

הונדה: 9%

ניסן: 8.4%

...

מרצדס: 2.1%

פולקסווגן: 2.1%

אודי: 1.2%

במוו: 2.2%

פורשה: 0.3%

הנתונים נלקחו מה-Wall Street Journal, הנה הלינק.

בהתייחס לתגובה הזו:

אם 2% מהשוק זה כשלון, המצב של כל היצרנים הגרמנים דומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה עושה סלט. ב-מ-וו וטויוטה לא מתחרים באותם פלחי שוק. הגרמנים חזקים בשוק היוקרה. בשוק הזה, ב-מ-וו, מרצדס ואודי שולטים על נתח שוק יותר גדול מלקסוס, אינפיניטי, יגואר וכו'. זה נכון ברוב העולם וגם בארצות הברית.

emotion of motion

• תוכן חדש...