Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש מכל מיני עבירות שרק אנשים שרוכבים על אופנוע יכולים לבצע וחיפשתי תקנסות/כמה נקודות מקבלים ולא הצלחתי למצוא בשום מקום אז אני מאמין שאולי חלקכם יודעים מהם הקנסות או אתר שרשום בו...

הרכבה לפני גיל 18?

כניסה לכביש מהיר עם 50 סמ"ק?

נסיעה ללא קסדה?

ואם שכחתי תרישיון בבית/ת.ז בבית ?

תודה רבה ואם אתם מכירים עוד כמה עבירות שאפשר לעשות רק עם אופנועים אז תגידו לי בבקשה ...

תודה...

(ובינתים לא יצא לי לעשות את אחד המקרים הנ"ל מכיוון שאני לא יודע תקנסות הכרוכים בהם אבל כמובן שתמיד אני נוסע עם קסדה ומנסה לא לשכוח תרישיון אבל אני רוצה לדעת למקרה ש...)

ואם צריך קצת מידע אני בן 16 ואפשר להגיד שכבר עברו חודשיים מאז קבלת הרישיון ויש לי תרישיון פלסטיק כבר...

תודה רבה לכל הנותן מידע...

פורסם

1)*למישהו

2)האופנוענים עושים את העבירות לא האופנועים!

3)תשנה כותרת.

4)רוכב אופנוע לא ירכיב אדם נוסף אם טרם מלאו לו 18 או אינו עבר חודשיים עם הרשיון.

רוכב על 50 סמ"ק לא יכול להכנס לדרך מהירה.

אם שכחת ת.ז או רשיון השוטר שעצר אותך יכול לתת לך דוח'-100 שח',לתת לך לבוא אחרי כמה שעות לתחנה ולהציג את המסמך או שהוא יעזוב אותך לנפשך.

בלי קסדה לא זזים!אי אפשר לשכוח קסדה.

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

24 שעות אם אני לא טועה...

למה האופנוענים עושים את העבירות? האופנועים עושים!(כמו שנאמר ע"י חברת כנסת לא זוכר שמה בהצעת החוק להחרים כלי רכב שנעשו עבירות איתם... היא אשכרה אמרה שלא הנהג עשה את העבירה אלא הרכב... רק בישראל)

פורסם

בתור רוכב חדש, קרי נהג חדש את תחזיר את הרישיון שלך מהר מאוד ותחכה על גיל 21 לפחות...

אל תשכח שמאוד מקפידים ומאוד מחמירים עם רוכבים חדשים.

לשכוח ת.ז?

אני אף פעם לא לוקח אותה איתי. בשביל זה יש ברישיון תמונה.

ביטוח?

רק אם אתה מטומטם לגמרי ויש לך שמן סויה שרוף במקום מוח.

סתם מחשבה, אבל אם אתה מנסה למצוא את כל העבירות עכשיו, אני אפילו לא רוצה לחשוב איפה תהיה עוד כמה שנים ואיזה חלקים כבר יחליפו בך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

נסיעה ללא קסדה - 250 ש"ח קנס במקרה הטוב.

במקרה הגרוע, 25,000 לחברה קדישא.

דרך אגב, נסיעה עם רצועת קסדה לא נעולה, דינה כנסיעה ללא קסדה כלל.

פורסם

חחחחחחחח תודה לכולם.......

אל תדאגו אני משתדל לא לעבור על החוק אבל תאמינו לי שאין אחד שלא רוצה להרכיב באופנוע במיוחד אם זאתי חברה או משו.....

בקיצר לנסוע בלי קסדה ברור שלא אבל אם אני יספר לכם סיפור לא נראה לי שתאמינו בקיצר לפני הטסט היה לי שתינה רצחנית אז הלכתי להשתין והחזרתי תקטנוע בחזרה למקום ותקסדה, שחזרתי שכחתי לקחת תקסדה מרוב שהייתי לחוץ ונרגש לפני הטסט ה-2 ונסעתי לאיפה שעושים תשמיניות פתאום המורה אומר לי מה אתה משוגע לא הבנתי מה הוא רוצה ואז שאלתי מה לא עשיתי טוב והוא אמר לי שכחת תקסדה בקיצר למזלי הטסטר לא ראה....חח

ובקשר לשאר הדברים: אני יודע שלא צריך ת.ז אבל אם שכחתי תרישיון זה נקודות גם???

והרכבה זה נקודות???

וביטוח ברור שיהיה לי אבא שלי לא יתן לי לנסוע בלי ביטוח.........וכמובן שאני לא רוצה למות בנסיעה ללא קסדה ולשלם לקדישא 25000 שקל.....חח

ואחי הלינק שהבאת לי מהאתר שלמשרד התחבורה לא עובד......

תודה לכולם ואם יש תשובות קצת יותר רציניות אני אשמח...

ושינו לי כבר תכותרת או לא???

פורסם
תודה רבה ואם אתם מכירים עוד כמה עבירות שאפשר לעשות רק עם אופנועים אז תגידו לי בבקשה ...

תודה...

למשל לדרוס זקנה בוולי?

בעילת אופנוע שלא כדרך הטבע

רכיבה בערום בפומבי

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הביאו לך כבר טבלה עם כל העבירות מה אתה רוצה?!

ולא כל מה שאמרת זה בלי נקודות....

פעם הבאה תעשה קצת סדר בהודעה, זה עושה לי כאב ראש! אי אפשר לקרוא ככה!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
הביאו לך כבר טבלה עם כל העבירות מה אתה רוצה?!

ולא כל מה שאמרת זה בלי נקודות....

פעם הבאה תעשה קצת סדר בהודעה, זה עושה לי כאב ראש! אי אפשר לקרוא ככה!

סבבה אחי אבל לא מצאתי את מבוקשי באתר שידידי נתן לי...רשום שמה שניתן לחפש אבל לא מצאתי את מבוקשי...רוב העבירות שמה זה עבירות כלליות ויותר על מכוניות ....

אם למישו יש לינק מדויק יותר או שהוא יכול לרשום לי תשובה זה יעזור לי המון למה עד עכשיו לא מצאתי תשובות לשאלותי...

וסבבה אחי אני ישתדל לרשום כמה שיותר מסודר מה לעשות אני לא טוב בכתיבה מסודרת גם בביצפר אני רושם כל מה שהמוח חושב .... פשוט המוח חושב מהר והיד רושמת לאט אז יוצא קצת מבולבל...:-)

לסיכום:

הרכבה לפני 18- קנס?נקודות?

כניסה לכביש מהיר עם 50 סמ"ק- קנס?נקודות?

ונסיעה ללא קסדה-קנס?נקודות?

תודה לכולםםםםםםםםםם

חחח קבלו עוד משו מצחיק: 04959ס' 028 00אי החזקת כידון האופניים בשתי ידיים

פורסם

הרכבה לפני 18- קנס?נקודות?

אני הבנתי שזה קנס 500 ש"ח

ואין לי מושג לגבי הנק'.

פופו

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

תודה אחי.....

עוד מישו אולי יודע תשובה בדוקה???

אולי מישו שעבר ת"חוויה" הזאת ויכול להגיד לי בוודאות מה הקנס/נקודות שמקבלים במידה ומרכיבים/עולים על כביש מהיר?

פורסם
תודה אחי.....

אם הוא אחיך, לא היה יותר קל לשאול אותו בבית, ליד שולחן ארוחת הערב, במקום להתכתב איתו במחשב?

(ובמילים אחרות - חזור וקרא את כלל מס' 11 בכללי הכתיבה בפורום)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אופס אני מכיר את הכלל של הפסיקים והנקודות והסימני קריאה ולא לקרוא למישו אחי כדי להעלות תרמה של הפורום...

ברח לי ... זה פשוט הרגל מהאיסיקיו ומשאר הפורומים הרי זה לא הפורום היחיד אני לפחות בעוד 5-6 פורומים מתכתב ופעמים פה יש חוק כזה ושמה יש חוק אחר ולכן קשה להתרגל רק לפורום אחר אני מבקש שתסלחו לי אם לפעמים בורחת לי המילה "אחי" ...

ואני לא יכול לשאול אותו בארוחת ערב למה אני כבר לא שומר "קשר" עם אחי או יותר נכון הוא בארה"ב...:wink:

• תוכן חדש...