Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההגיון לתקן את זה כמו שצריך רק לפני מכירת הרכב?

גם ככה אתה הולך לתקן, גם ככה תשים כסף על זה, עדיף עכשיו לפחות שתהנה מזה ולא תסע כמו חוראני על רכב 2014 שבור עטוף בסלוטייפ, ותתקן רק לכבוד הקונה המיועד (זה נשמע לי טפשי מכל זוית ראיה).

איפה חנית? משהו סטנדרטי? אולי חסמת מישהו או עיצבנת מישהו והוא התנקם בך? שים לב לא לחנות שם שוב , שלא ישברו את המראה השניה :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז ככה מה שעשיתי ניתקתי את הפיוז וחיברתי את המראה עם בורג כרגע זה נראה ממש טוב כאילו לא שברו אותה אני לא אסדר את זה עכשיו אשלם 1700 שקל ומחר יעשו לי את זה שוב

ארז חניתי בחניה הקבועה שלי לא חסמתי אף אחד סמוך למדרכה ככה שמישהו לא יכל להכנס בי כי המראה הייתה סמוכה למדרכה רוב הסיכויים שמישהו ניסה לגנוב ואותה וראה שהיא מגיעה כמכלול שלם כולל חשמל שמתחבר דרך הדלת וויתר

פורסם

גנב בטח היה יודע את המבנה של זה לא?

אולי נכנס בה מישהו עם אופניים, קרה לחבר שלי מסכן , כולל עיקומים בפח וכו'.

לפעמים זה סתם מזל רע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...