Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בציריה תקולה צד שמאל (צד נהג),

מאזדה 3 2005 מנוע 2000.

הלכתי לכמה חנויות ביררתי בטלפונים, ומה שקיבלתי זה כיוונים אך ורק ולשיפוץ, אין חדשה.ואני לא מתכוון לקנות מקורית ב 1700 שקל כי אין ביכולתי לשלם סכום כזה וזה ממש מופרז מבחינתי.

הציעו לי על שיפוץ כולל עבודה 850 שקל אשמח לשמוע אם זה מחיר שנשמע סביר

והאם יש המלצות לבעל מקצוע או עוד מישהו שרצחו אוכל לקבל הצעת מחיר הוגנת

תודה רבה

פורסם

אחריות לעבודה כניראה תקבל ל 3 חודשים. נניח והיא תחזיק אחרי השיפוץ שנה. ומה אז? אין חדשה גם במוסך מורשה מזדה? אני הייתי שם חדשה ונוסע אם בכוונתך להשאיר את הרכב. או לשפץ ולמכור את הרכב, כל עוד לא צצו בעיות נוספות. הכל מסתכם בסוף בתקציב שיש לך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ממליץ לך לבדוק במכונים המתעסקים עם שיפוץ ציריות בלבד,

לפני כשנה שהייתי אמור להחליף אצלי ביונדאי , גם הוצע לי לשפץ, הסכומים היו בין 300 ל550 שקל לצירייה,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...