Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקביל, היום בידיעות אחרונות, "הביטוח לטנדרים קטנים יוזל מה-1 ביוני" חברות הביטוח הודיעו כי אימצו את ההמלצה לסווג כלי רכב מסחריים עד משקל של 3.5 טון ככלי רכב פרטיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

**** איחוד שרשור ****

אז אחרי שמלאה הארץ אל קמינו (בזמנו) ואחרי שהתמלאה בפאג'רואים/לנד קרוזרים, ולבסוף במפלצות 4X4 שעיקר עיסוקן הוא להסיע את המשפחה, רשות המיסים הולכת לסגור גם את הפינה הזו.

רשות המסים בוחנת ביטול ההכרה במע"מ על טנדרים

הרשות שוקלת לבטל את הפטור ממע"מ על טנדרים כבדים. בגלל הפטור עצמאים רכשו רכבי 4X4 במקום רכבי שטח

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3657009,00.html?ref=ynet

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מכיר אף אחד שמנצל את הטבת המס הזו כדי להשתמש בסילבראדו כרכב משפחתי.

למעשה, בדיוק להיפך - רוב מכרי שזקוקים לטנדר לצורך העבודה מעדיפים לוותר על ההטבה ולרכוש טנדרים קטנים.

שאלתי בזמנו אחד כזה, שוויתר על הצעה די אטרקטיבית לראם ורכש אמארוק. מתברר שההפרש בעלויות ומגבלות האחזקה מצמצמים משמעותית את ההטבה.

כדי לסתום פרצת מס שולית מכבידים עוד יותר על מי שבאמת זקוק לרכב כזה ו(ככל הנראה) רוצחים עוד סגמנט רכב בישראל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני דווקא מכיר כמה וכמה שרכשו את הרכב רק בגלל הפטור מהמס ולא בשל אף צורך אחר בבהמה המגודלת.

הבעיה שכל מתנהל לפי שיטת הכל או כלום.

טוב עשה המחוקק עם יכיר בחלק מהפטור- מי שיצטרך את הרכב באמת יהנה מהטבה, מי שלא צריך יוותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

חבל מאוד שהולכים לבטל את ההכרה במע"מ. הייתה לי תקווה/חלום שיום אחד אקנה טנדר כזה (במיוחד ראם עם מנוע קאמינס ושני סרנים חיים או סילבראדו עם קבינה וחצי). עד שאני יוכל להגשים את החלום, הטנדרים הנוכחיים יהיו ישנים וגמורים.

מצד השני, החדשות הטובות הן לגבי הוזלת הביטוח לטנדרים הקלים יותר. זה אומר שיהיה אפשר להתנחם באיזו טויוטה היילוקס 3.0.

אני מבין שבמציאות בגלל צריכת דלק זה לא מעשי, אבל לחשוב על יום אחד אולי זה מעודד.

בינתיים אמשיך לנסוע על מגרדת גחון :D

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא צריך רשיון ג' בשביל לנהוג על הבהמות האלה?

משמע כל העצמאים שרצו לנצל את עניין ההטבה הלכו ועשו רישיון כזה במיוחד?

מה אני מפספס?

פורסם

אפשר להוציא רישיון ג׳ תוך שבועיים-שלושה, בעלות של כ-3000₪

אז כן, הרבה עצמאיים הוציאו רישיון כזה ״במיוחד״, ממש כמו שהם קנו בגדי עבודה ״במיוחד״ או מדפסת ״במיוחד״ לעסק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לרוב היבואנים מסבסדים את הרשיונות לרוכשי הרכב. מכל מקום, יש בסביבתי כמה בעלי סילברדו והפלא ופלא, הם באמת צריכים את זה לעבודה, טנדרים רגילים לא מספיקים להם. כמו תמיד, חותכים איפה שאפשר להראות שחתכו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אפשר להוציא רישיון ג׳ תוך שבועיים-שלושה, בעלות של כ-3000₪

אז כן, הרבה עצמאיים הוציאו רישיון כזה ״במיוחד״.

חידשת לי. לא ידעתי שמדובר בכזה תהליך פשוט, מהיר וזול.

אגב, פעם רק על דאבל ג'אנט היה צורך ברשיון ג', לא?

פורסם

גם אם יבטלו, אז כבר ידאגו למצוא שיטה חדשה.

אל תתפלאו אם עקב הביטול תהיה עלייה ברכישת טנדרים דבל קאבינה כמו ספרינטר, קראפטר או דיילי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם לי נשמע הזוי שמישהו רכש רכב כזה לשימוש פרטי.

החסרונות שבאים עם הרכב (גודל עצום שמקשה על תמרון וחניה; תדמית בעייתית; עלויות אחזקה גבוהות) לדעתי עולים על היתרונות עבור רוב האנשים.

פורסם
טוב מאוד שסוגרים עוד מקלט מס לתחמנים.

אז כן, הרבה עצמאיים הוציאו רישיון כזה ״במיוחד״, ממש כמו שהם קנו בגדי עבודה ״במיוחד״ או מדפסת ״במיוחד״ לעסק.

אתם במקרה קומוניסטים או סתם שכירים כל חייכם?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון זה נקרא צרות עין.

אפשר לחשוב כמה כבר קונים כאלה לשימוש פרטי. 10-20? 30 בשנה ? זו הצרה של המדינה ? זה כלכך דחוף לשנות ?

ממשלה דמיקולו.

• תוכן חדש...