Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי סיטרואן סי4 עם 194.5 ק״מ.

בעבר הייתה לי תקלה שכל הנורות נדלקות בנסיעה, הגעתי למוסך גבע ולאחר בדיקה נאמר שצריך להחליף אלטרנטור.

הוחלף והתקלה נפתרה. מאז אני סובל משריפת נורות כל שלושה שבועות בערך וזה די מתסכל, אני רוצה לפתור את הבעיה, השאלה מה היא?

חשוב לציין שכל פעם זו נורה אחרת במד אחר, באופן אקראי לחלוטין.

דבר נוסף ששמתי לב אליו, פנסי חזית האור נחלש בקטנה ומתחזק ככה באופן קבוע כל הזמן, לא יודע מה זה אומר אבל חשבתי אולי זה קשור באיזשהי צורה.

מה כדי לעשות? לא בא לי סתם לזרוק כסף.

עריכה אחרונה על ידי avsb
פורסם

אם ישנה אחראיות חזור למוסך לבדיקה חוזרת של האלטרנטור ומערכת החשמל, ניראה שהטעינה אינה יציבה. יכול להיות כתוצאה מאלטרנטור תקול או בעיית מגעים..

יום טוב גם לך

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, כדאי לבדוק את תקינות מתח הטעינה של האלטרנטור.

ובנוסף, תוודא שאתה מתקין נורות איכותיות (RING, אוסרם וכו') ולא סתם נורות סיניות זולות שנשרפות מהר יותר.

פורסם
סיטרואן c4 נורות חזית וברקס נשרפות כל שני וחמישי

אם זה קורה בכל שני וחמישי היית בודק ונדליזם, בדוק איפה אתה מחנה בדיוק בימים האלו, או מישהו אחר נוהג באותם ימים, בדוק איתו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...