Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מסכים עם בלאק ג'וקר,אתה באמת כל כך רוצה לקנות דווקא ממנו את המוצר? אין למוכרים אחרים?

תסתכל בסופו של דבר על המחיר הכולל ואל תכנס לחלוקה של משלוח ומוצר.

בדר"כ המשלוח יעלה לו הרבה פחות ממה שהוא כביכול לוקח ממך,זאת לא הנקודה.

תמיד כמובן אפשר להתעקש שיעמוד בהתחייבות שלו,אבל האם באמת שווה לך להכנס לזה?

מדובר במוצר ספציפי שהוא היה הכי זול בו ובדגם ספציפי שלא מיוצר או נמכר כבר. אכן, אני מסתכל על המחיר הכולל, שגם בתוספת 5 יורו שהוא הפסיד כביכול (למרות שביקש בהתחלה 7.71) זה בסדר אבל כבר לא אטרקטיבי כשהיה . למעשה ע"פ הדרישה הראשונה שלו, זה מכפיל כמעט את המחיר הסופי.

וכן השא' אם בכלל להיכנס להתנהלות איתו או לסיים את זה בכך שיבטל ויחזיר הכסף (או לזרום איתו על ה5 יורו שזה סתם, עקרונית, מעצבן אותי אבל בכ"ז, זה לא 100 דולר).

אין לך מה לדאוג בנוגע למצב צבירה שזה יגיע אליך. תוכל תמיד לתת לו פידבק שלילי ולצלם לאיביי את המצב שזה הגיע אליך. כך שאני לא מאמין שהוא יהרוס לך את זה. אני בכל אופן, הייתי מוותר ואומר לו שיתן את הכסף חזרה ונגמר הסיפור.

נכון, ובכ"ז, אין לי את הכח להתחיל לרדוף אחריו ולהוכיח טענות שיבואו כגון שהדואר עשה זאת וכו, (ואולי אני סתם פרנואיד, אבל זה מה יש).

אתה יכול להציע לו לשלוח בדואר רגיל, שזה זול יותר בד"כ, ומנסיוני מגיע דיי מהר.

אם הוא יסכים, יכול להיות שכבר לא יידרש הפרש כי הוא מפסיד.

בכל מקרה הצדק איתך לדעתי, ואם מוכר פירסם מחיר, הוא אמור לעמוד בו, גם אם

הוא טעה.

לא מזמן דואר ישראל העלה את מחירי המשלוח ב 100% אאל"ט, ומוכרים ישראלים

רבים נאלצו לספוג את העלות, כיוון שקונים מסויימים כבר שילמו להם על המוצר והמשלוח,

והם לא יכולים לדרוש מהם להוסיף כסף, וגם לא רוצים לפגוע במוניטין שלהם כמוכרים.

אני באופן אישי הייתי מנסה להגיע לפשרה, של שינוי שיטת המשלוח, או לחלופין אם זה

עדיין משתלם, להוסיף כמה יורו ולסגור עניין. אם לא, הייתי פשוט מבטל את העסקה.

יכול להיות שהדרך שלך נכונה ואולי אציע לו זאת ואם לא ירצה אבטל ואנתק מגע.

אין "דואר רגיל" בגרמניה- DHL זה הדואר הרגיל שלהם, ולא מדובר בשירות דואר שליחים שאנחנו מכירים אלא פשוט בחברה שזכתה בזיכיון להפעיל את הדואר בגרמניה (די ביוקר, יש לציין, יחי ההפרטה?).

אין אפשרות משלוח זולה יותר, DHL בגרמניה מקביל לUSPS בארה"ב ולדואר ישראל בארץ.

לא נכון חלקית, יש DHL של גרמניה אבל יש גם את ה-DUTSH POST, כבר שלחו לי משם. בכל מקרה המחירים של הדואר הגרמני זולים בתכלית ממה שהוא מציג ונראה לי שהוא עצלן.

בקיצור,

אפנה אליו ואציע לו לשלוח בדואר הגרמני הרשום כדי להוזיל ואם לא ירצה אגיד לולבטל ושיביא הכסף.

מה דעתכם?

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נו אוקיי, ככה או ככה, יש משלוח דרך DHL ויש משלוח דרך Deutsche Post, כלומר משלוח שונה.

אנסה להציע לו,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

טוב,

אז לאחר שהקשבתי לעצותיכם, עשיתי די מישממש בין כולן וזה מה שיצא לי:

Hi

sorry that i didn't answer until now, i was a little busy and also wanted to think what i want to say to you.

any how, and even though it is upset me that i the one who should find here a solution after you made a mistake (and i made everything OK), i suggest that you will check if you can sand the item with " Deutsche Post Brief" - from my experience with other Deutsche sellers (even from the last couple of days) the price of shipment should be about 6-9 euro, and it include tracking number within - so i will be happy and you wont lose nothing.

announce me if you want to check it or tell me how to cancel the order and when you will refund my money back.

your choice - pleas answer soon.

Ben

מה דעתכם (אני ממתין לתשובתו)?

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...