Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

יש משהו שמבשר את האביב יותר מהמעבר לשעון קיץ???

אז הלילה זה קורה ,השפיות חוזרת, היום מתארך ולנו יש עוד שעת אור במפגש .

לרגל המעבר ועל מנת "להסתגל" בהדרגה לאור וגם כדי לא להרוס את הסיאסטה לחלקנו

נדחה את שעת המפגש ל16:30 בשלב ראשון , מי שממש בא לו שיגיע מוקדם יותר ומי שבא לו פחות שיגיע אחרי

העיקר שמחר נפגשים כרגיל החל מהשעה 16:30 ועד בכלל במפגשנו בקפה GREG חוצות המפרץ לקפה ומכוניות אספנות.

מוזמנים כל מי שהנושא מעניין אותם עם או בלי מכונית אספנות וכמובן חברי מועדון ה 5 באשר הם .

גם השבוע "שלחנו" את נציגי המפגש הצפוני לחו"ל לתור אחרי רכבי אספנות (סתם) את שלמה אורבך שלחנו לאפריקה ואת ג'קי למלטה ואנחנו מצפים לתמונות ומציאות בהקדם ..

להתראות מחר

איתמר

דגל סניף הצפון.jpg

פורסם

ערב טוב

מזג אוויר משובח , מכוניות מדהימות וחברים טובים .

שמחנו לראות את ברוך והחיפושית הירוקה שחזר לאחר תקופת החלמה, את מוטי ומדונה סוף סוף עם המכוניות ששוחררו מהמכס, קידמנו בברכה את ברק שהגיע רכוב על לינקולן מארק 4 72 והצטרף כחבר מועדון חדש היום וכמובן את שאר החברים שהגיעו . חלק מהחברים נסעו למפגש ולתצוגה בראש העין והם סיפקו לנו תמונות און ליין מהאירוע .

לנוכח הנסיבות שצלמנו נעדרו מהמפגש תאלצו להסתפק בתמונת מהאייפון שלי .

תהנו, שבת שלום.

איתמר

IMG_8745.jpgIMG_8746.jpgIMG_8748.jpgIMG_8749.jpgIMG_8751.jpgIMG_8750.jpgIMG_8755.jpgIMG_8752.jpg

פורסם (נערך)

וואוו איזה מפגש! ואני לא באתי כי אני מצונן, איזה באסה. :-(

איתמר תודה על השיתוף בתמונות!

מזל טוב למביאי היפיפיות האנגליות ובטוח שתהיה לכם הנאה בכל הנעה!

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

יופי של תמונות מפגש יפיפיה ברכות לבעלי הרולס רויסים רכבים מדהימים,ולחברים החדשים המצטרפים.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...