Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי נתוני יצרן רוחב הפוקוס 1.82 מ' והסוברו XV 1.78. אבל בכל הפרסומים בפורום הרבה מתלוננים על המרווח במושב האחורי בפוקוס.

האם הסובארו XV מספיק מרווחת לדעתכם מאחורה. יש לי 3 בנות בגילאי 12,9,4. כיום נוסע בפוקוס האצבק ומאחורה מספיק מרווח עבורן. הקטנה עדיין עם כסא.

:?:

פורסם

אני עם ילדים בגיל 16, 14 ו-9. יש מקום סביר לכולם, לדעתי כמו בקורולה החדשה כלומר כמעט הכי הרבה שאפשר בסגמנט המשפחתיות.

346046.png
פורסם

הפער הזה הוא לא משמעותי , מספיק שמשענת היד תיהיה קצת פחות נדיבה כדי לצמצם את הפער הזה , אצלי במיצובישי הישובים במושבים האחוריים "נהנים" מקשת הגלגל המצמצמת מאוד את שטח המושב האחורי , בקיצור התכנון הפנימי משפיע הרבה יותר מהמספר היבש של רוחב.

פורסם

היי,

אני מצרף לך כתבת מפרט ועוד כתבה שמדברת על יכולות ה-XV.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31632-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-1-6-%D7%9C-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93.aspx

http://www.icar.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95_XV/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95_XV_%D7%97%D7%93%D7%A9/version11534/

זה על הנייר, בשביל שתרגיש גם בשטח את הרכב לדעתי יהיה נכון להגיע לאולם התצוגה לנהיגת מבחן

פורסם

תודה. קראתי אותה בזמנו. האמת פחות מעניין אותי השטח. רוצה משהו קצת שונה ממשפחתית רגילה ובעלות לא מאוד גבוהה. הייתי באולם התצוגה אומנם לא לקחתי עדיין לנסיעת מבחן אבל ישבתי ברכב ובחנתי בעיקר מרווח לנהג, לרגליים וכו'. קראתי כמובן ביקורות וחוו"ד בארץ ובחו"ל על דגם 1.6 אוט'. נראה לי רכב אמין, טוב ודי מהנה לנהיגה. וכמובן לא עוד משפחתית. בעיקר חששתי מהמרווח מאחור בשביל הבנות שלי.

פורסם

גם במשפחתי שקלו ברצינות לרכוש את ה XV בגירסת 1.6 וגיר רציף, נסיעת מבחן לא ארוכה

גרמה לנו לוותר - לתחושתי הרכב חלש מידי, ובכללי לא הרגיש מספיק טוב (למחירו ובכלל).

אם כבר אתה בוחר בסובארו, האימפרזה נראתה כאפשרות טובה עם הרבה מקום למיקוח על המחיר הסופי.

על האימפרזה, לאור משקל נמוך יותר ו 2X4, המנוע (אותו מנוע כמו ב XV) מרגיש שהוא מספק את הסחורה

ואין תחושה של חוסר בכוח (כמובן שהכל יחסי, בהשוואה לרכב משפחתי 1.6).

היתרון הגדול של ה XV מול המתחרים אלו יכולות השטח האמיתיות שיש לו, אם גם לך יכולות שטח אינן רלוונטיות,

אני לא בטוח שזה הרכב בשבילך.

אנחנו בכל אופן התרשמנו הרבה יותר לטובה מהקרוסאובר של סוזוקי, הרגישה כחבילה הרבה יותר שלמה (אני מניח

שהסובארו עם מנוע 2.0 תיהיה יותר טובה - לא ניסיתי). כמו כן, מדיווחים ניתן לראות שגם צריכת הדלק של הקרוסאובר

עדיפה מאשר של ה XV. אגב, הסוזוקי גם עולה פחות. * לגבי מרווחים יהיה עליך לבדוק עצמאית, לא בדקתי זאת.

אני באופן אישי התרשמתי גם מהשירות הטוב באולמות המכירה של סוזוקי (ועברתי בלא מעט כאלה

לפני ההזמנה) לעומת נציגה נובחת ומתנגחת בסובארו (בת"א, בפעם הראשונה שהגענו לשם) ונציג שעושה טובה שהוא ניגש

בכלל (בראשל"צ) אחרי שהיינו בסניף כבר מעל ל 10 דקות (לבד בסניף). יש לציין שבפעם השנייה שהגענו לסניף הראשי בת"א לנסיעת

מבחן שתואמה מראש, ככל הניראה נציג נסיעות המבחן לא נכח במקום (למרות שהגענו כמה דקות לפני השעה שנקבעה עבורנו) והנציג

שנשלח לנסיעה הראה בכל נוכחותו עד כמה הוא לא מרוצה מכך שהוא "נדפק" ונאלץ לצאת לנסיעת מבחן.

פורסם

תודה. אכן אני צריך לקחת לנסיעת מבחן כדי להתרשם. לגבי הסוזוקי, מבחינת חוו"ד אכן עדיפה חוץ מזה שהיא לטעמי מכוערררת. לגבי תחושת הכוח היתה לי גם פוקוס דור קודם (2007) ואכן היתה קצת עגלה אבל הסתדרתי עם זה מצויין. בנוסף, יש עוד כמה דגמי משפחתיות שאני לוקח בחשבון.

• תוכן חדש...