Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחר אני עושה טסט, ואני בספק אם הצמיגים הללו יעברו

הם איתי שלוש שנים ועשו 50,000 ק"מ

מה אתם חושבים?

20150227_095607.jpg

20150227_095628.jpg

20150227_095641.jpg

20150227_095705.jpg

פורסם

הצמיגים יבשים ועומק החריצים נראה מועט. אני הייתי דואג יותר לבטיחות שלי מאשר למעבר טסט עם צמיגים שכאלה.

אבל לשאלתך, לטעמי הצמיגים ב-2 התמונות הראשונות יעברו טסט, וה-2 האחרים לא (הם יבשים משמעותית יותר).

פורסם

קשה מאוד לפענח מה מצב הצמיגים מהתמונות, אבל "סימני היובש" הם לא סימני יובש, ככה נראה צמיג T1R שחוק בכתפיים. טסטרים לא אוהבים את זה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכשיו שראינו,אין סיכוי שניתן לך להמשיך לנסוע בצמיגים הללו.אתה מסכן את עצמך את היקרים לך והיקרים לאחרים.

גם אם לא תחליף החודש אז עוד חודשיים שלוש תצטרך.

לעיונך :מה כתבתי בעניין צמיגים שחוקים,

http://www.itire.co.il/article.php?id=1000

ועל חשיבותם של צמיגים תקינים.

סופ"ש נעים ,

פורסם

קודם כל, הייתי מחליף את הצמיגים רק בגלל שמדובר בT1R.

אצלי החלפתי כבר זוג (ונשארו עוד זוג מאחורה), פשוט סבלתי מהם.

גם אצלי הם היו כ-3 שנים עם נסועה דומה, זה קצה הגבול שלהם לדעתי.

כפי שנאמר, הייתי מחליף מסיבות בטיחותיות או תורם לדריפטרים שישלחו את מה שנשאר לעולם שכולו טוב.

רוצה לנסות את מזלך בכל זאת? גש לטסט, אני סבור שכבר ניבאו כאן מה תהיה התוצאה.

M-TECH E46

פורסם

היו לי טויו T1R והעפתי אותם לפח בדיוק כמה ימים לפני הטסט. הצמיגים הנ"ל אוחזים טוב אבל נשחקים מהר, אומנם אי אפשר לשפוט במדויק מהתמונות, אבל בכל זאת עומק החריצים נראה קטן ויש יובש. תנסה לצלם את הצמיג כמו שצריך, אם זה צמיג קדמי תסובב את ההגה עד הסוף ותצלם את כל הסוליה מקרוב.

• תוכן חדש...