Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בתהליכי קנייה של יונדאי i20 שנת 2011 עם 110,000 ק"מ.

הנציג אמר לי שהרכב עבר תאונה ונפגעו קורות שלדה קדמיים. לפי מה שהוא הסביר לי, קורות שלדה זו לא השלדה של הרכב אלא הן יוצאות מהשלדה כדי להחזיק את הטמבון.

לפני שאני מבצע בדיקה (כמובן שאעשה זאת), האם פגיעה בקורות שלדה היא רצינית או שזה נחשב קצה שלדה?

בנוסף, אני מקבל על הרכב 40% הנחה, האם להמשיך ברכישה?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת משמעות- לכל רכב היום שעובר תאונה יש פגיעה בקצה שלדה.

השמאי של הביטוח מעריך את זה בד"כ בכ- 7-10 אחוז פחות אבל מבחינת שוק רכבים כאלה קשה מאוד מאוד למכור ונמכרים בד"כ במקרה הטוב ב 30-40 אחוז מתחת למחירון.

השאלה האחרת היא האם זה באמת פגיעה רק בקצה שלדה ולא מעבר לכך ולכן צריך לראות דוח שמאי...

פורסם

א. נשמע שמחרטטים אותך.

ב. צריך להבדיל בין קורות הרוחב הקדמיות, הקדמיות ברכבים מודרניים מחוברות בברגים לרוב ובמקרה של החלפה אין משמעות להתנהגות הרכב במקרה של תאונה.

האורכיות לעומת זאת הן הן השלדה ופגיעה ותיקון בהם הם חמורים מאד ושום תיקון לא ייטיב עם הרכב במקרה של תאונה.

ג. "פגיעה בקצה השלדה" כשמה כן היא ולרוב תתייחס לפגיעה מקומית בקורות האורך ואזור החזית.

ד. לא הייתי משלם עלות בדיקה במכון על רכב שמספרים לי שיש לו פגיעה בקורות השלדה ומממש לא הייתי קונה אותו עם הנחה של 40%.

פורסם

הייתי עובר הלאה, לא סתם אתה מקבל כזאת הנחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קמ מעל הממוצע ובנוסף גם אכל פ33ה.למה להתעקש? זה ממש לא רכב נדיר.חסרים אקסמפלרים טובים יותר? עבור הלאה

סלע

פורסם

צירפתי תמונה של הרכב שלי בזמן שהוא היה ללא פגוש כיוון שעבר עבודות פחחות.

סימנתי בעיגול האדום את החלק שנפגע אצלך,ניתן לראות שהחלק מוברג עם ברגים לגוף (ה"שלדה") אז אם הוא נפגע והוחלף, זה לא כזה ביג דיל,אבל בעתיד זה כן יפגע בך במכירה.

IMG_3725[1].jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
צירפתי תמונה של הרכב שלי בזמן שהוא היה ללא פגוש כיוון שעבר עבודות פחחות.

סימנתי בעיגול האדום את החלק שנפגע אצלך,ניתן לראות שהחלק מוברג עם ברגים לגוף (ה"שלדה") אז אם הוא נפגע והוחלף, זה לא כזה ביג דיל,אבל בעתיד זה כן יפגע בך במכירה.

[ATTACH=CONFIG]414617[/ATTACH]

זה בדיוק המקום של הפגיעה

אין לי בעיה שזה יפגע לי במכירה כי אני לא מתכנן למכור את הרכב לאדם פרטי, ונכון לעכשיו מתכוון לנסוע עם הרכב כ-3 שנים.

האם 40% זה סבבה להורדה במחיר על פגיעה כזו או שלהוריד עוד?

פורסם

אין לי בעיה שזה יפגע לי במכירה כי אני לא מתכנן למכור את הרכב לאדם פרטי, ונכון לעכשיו מתכוון לנסוע עם הרכב כ-3 שנים.

האם 40% זה סבבה להורדה במחיר על פגיעה כזו או שלהוריד עוד?

40% הנחה ממחיר של I20 לאחר שקלול הק"מ הגבוה ובעלות ליסינג (ככל וזה המצב) או 40% הנחה ממחיר של רכב פרטי עם 50 אלף ק"מ (שגם הוא יש לציין לא ימכר במחיר מחירון...)?

קח בחשבון שבמכירה עתידית למגרש סביר להניח שיפחיתו לך הרבה מאוד במחיר, ואם להתבסס על הגטס צפויה לדגם הזה צניחת מחיר חריפה עם שחרור המלאים הגדולים שלו הקיימים עתה בליסינג והשכרה בצירוף להשקת הדגם החדש העתידה להתרחש בחודשים הקרובים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
40% הנחה ממחיר של I20 לאחר שקלול הק"מ הגבוה ובעלות ליסינג (ככל וזה המצב) או 40% הנחה ממחיר של רכב פרטי עם 50 אלף ק"מ (שגם הוא יש לציין לא ימכר במחיר מחירון...)?

קח בחשבון שבמכירה עתידית למגרש סביר להניח שיפחיתו לך הרבה מאוד במחיר, ואם להתבסס על הגטס צפויה לדגם הזה צניחת מחיר חריפה עם שחרור המלאים הגדולים שלו הקיימים עתה בליסינג והשכרה בצירוף להשקת הדגם החדש העתידה להתרחש בחודשים הקרובים.

מה זה אומר צניחת מחיר חריפה?

ובכמה ימכר רכב פרטי עם 50K ק"מ? ב-3000-4000 ש"ח מתלת למחירון?

המחירון של היונדאי הוא 69,600 ש"ח. הורדה רגילה של 30% מביאה את המחיר ל-48,000 ש"ח.

גם אם אבצע על הרכב טרייד אין בעוד 2/3 שנים אני אגיע למחיר בסביבות 25,000. לא חושב שזו ירידה ממש חריפה בהתחשב בכך שמדובר ברכב שיהיה 6/7 שנים על הכביש.

נכון להיום יש יונדאי בשנים 2008-2007 שאפשר למצוא במחירים האלו.

אגב, בחיפוש בחברות ליסינג אחרות הן לא מגיעות למחירים האלו אלא נמצאות כ-6-7 אלף ש"ח מעליו.

הבעיה היחידה שיש לי עם הרכב הוא שיש שריטות על הידיות בפנים הדלתות הקדמיות. יש אפשרות למלא את השריטות האלו או להחליף?

פורסם
מה זה אומר צניחת מחיר חריפה?

ובכמה ימכר רכב פרטי עם 50K ק"מ? ב-3000-4000 ש"ח מתלת למחירון?

המחירון של היונדאי הוא 69,600 ש"ח. הורדה רגילה של 30% מביאה את המחיר ל-48,000 ש"ח.

גם אם אבצע על הרכב טרייד אין בעוד 2/3 שנים אני אגיע למחיר בסביבות 25,000. לא חושב שזו ירידה ממש חריפה בהתחשב בכך שמדובר ברכב שיהיה 6/7 שנים על הכביש.

נכון להיום יש יונדאי בשנים 2008-2007 שאפשר למצוא במחירים האלו.

אגב, בחיפוש בחברות ליסינג אחרות הן לא מגיעות למחירים האלו אלא נמצאות כ-6-7 אלף ש"ח מעליו.

הבעיה היחידה שיש לי עם הרכב הוא שיש שריטות על הידיות בפנים הדלתות הקדמיות. יש אפשרות למלא את השריטות האלו או להחליף?

אף רכב נפוץ לא נמכר היום ב-3000-4000 מתחת למחירון, ואתה מאוד אופטימי לחשוב שגטס 2007-2008 עם פגיעת שלדה ומעל 150 אלף ק"מ תמכר ב-25 אלף ש"ח (במכירה פרטית; למגרש בקושי חצי מזה) אבל נשמע שאתה נעול על העסקה ולכן אין לי מה להוסיף מלבד איחולי הצלחה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני לא נעול על הרכב.

אני מחפש רכב עם היסטוריית טיפולים, ועם מחיר שיתאים לתקציב שלי וזו היונדאי i20 שמצאתי שהמחיר קולע לתקציב.

עברתי בכל החברות (כבר חודשיים של חיפושים) וזו ההצעה הכי טובה שקיבלתי.

צריך להיות לפעמים ריאלי ולראות מה אפשר לקבל בתקציב הנתון.

עוד אפשרות שעלתה זו גם יונדאי i20 2011 עם 127,000 ק"מ ללא תאונות. המחיר הוא 40,000.

האם ההצעה הזו עדיפה?

פורסם
לא עדיף לרדת לשנתון 2010 אבל לקנות אקזמפלר שמור מיד פרטית עם קילומטראז' שפוי?

עדיף. וחיפשתי. רוב הרכבים הם יוצאי חברות ההשכרה והמוכרים לא מוכנים להוריד במחיר יותר מדי. כמו כן, רוב הרכבים עם קילומטרז' מעל 100K או קרוב אליו.

בנוסף לא כל רכבי הפרטי הם עם היסטוריית טיפולים ולכן חשבתי על חברות ההשכרה.

אני לא רואה אפשרות לקנות את הרכב בשנתונים 2010-2011 בתקציב של 42,000 ש"ח עם קילומטרז' שפוי:-(

איפה אתה מוצא את הנבלות האלו???

לא חושב שנבלות זה המושג הנכון, אבל אני מוצא אותן בחברת באדג'ט.

• תוכן חדש...