Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dny יש לי כזה מנוע באבארט'. לא אמרתי שהוא לא חסכוני. אמרתי שהוא לא חסכוני מהtjet וזה בהשוואה ישירה בתנאי נהיגה זהים ל500 אבארט' שבה מותקן הtjet.

Buki, קצת קשה להשוות מכוניות לפני עשור אבל עדיין. ה147 2 ליטר סלספיד שנת 2002 שלי לא צורכת הרבה פחות מהג'ולייטה שהיא היורשת המודרנית שלה.

וכמו שכבר כתבתי, יש לי השוואה ישירה בין אלפא 159 אטמוספרית לטורבו. אותו רכב, אותו משקל פחות או יותר וההבדל בתצרוכת הדלק הוא כמעט רק על הניר.

אותו דבר עם מנוע ה1.2TSI עם גיר DSG7 לעומת 1.6 עם גיר פלנטרי, שניהם על סקודה רומסטר של בן משפחה, אין שום הבדל בתצרוכת הדלק הממוצעת בפועל, רק על הניר.

כמעט בכל המקרים שראיתי והתנסיתי באופן אישי לא היה יתרון אמיתי למנועי הטורבו ככל שזה נוגע לתצרוכת דלק. כאמור, הם יותר כיפיים וחזקים ואני כמובן שמח לקבל אותם כצרכן אבל את מטרתם המוצהרת הם מפספסים.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם אכן מנועי טורבו יותר "עדינים" ולאחר 2-3 שנים צפויים לתקלות. זה מה שקראתי בחלק מהפורומים . מתלבט האם בכלל לקחת מכונית עם מנוע טורבו לדוגמה אסטרה כאשר המטרה להחזיק אותה 6-7 שנים.? או ללכת על יפני עם מנוע רגיל לאותה תקופה. כאמור אם בליסינג אז אין בעיה. אבל אם פרטי , האם אכן צריך לקחת בחשבון תקלות במנוע?

:?:

פורסם

יש מנועים עדינים אטמוספריים ויש טורבו קשוחים. אל תשאל שאלות כלליות. תהיה ספציפי ותקבל תשובה ספציפית. טורבו זה לא פיצ'ר חדש בעולם הרכב. יש הרבה ניסיון איתו ויש מכוניות מאוד אמינות שנהנות ממנו.

פורסם

תודה. אודה לחוו"ד לגבי אופל אסטרה ופורד פוקוס החדשה (שלמיטב ידיעתי עדיין לא התחילו בשיווק שלה)

פורסם

לגבי המנוע של האסטרה. עוד חודשיים בערך אמור להיגמר לי הליסינג ואני שוקל שלא להמשיך בשיטה הנ"ל אלא לקנות רכב ולהחזיק אותו 7 שנים לפחות. מאוד התרשמתי מהאסטרה. כאמור ככל שקראתי יותר בפורום על מנועי הטורבו יש לי חששות.

כנ"ל לגבי הפוקוס החדשה שאמורה לבוא עם מנוע טורבו 1 צילינדר ו- 3 צילינדרים. מה דעתך?

• תוכן חדש...