Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם רוטר נהפך למקור מוסמך?

היה עדיף קישור לאתר משטרת ישראל.

מסכים איתך , אך את הידיעה לקחתי מהאתר הנ"ל ולא צוין קישור , אך מבדיקה שבצעתי טרם פרסום האתר , בדקתי האם אותו מפרסם הוא אדם אמין ואכן כך הוא.

פורסם

הגיע הזמן באמת.

בטח איזה שוטר/שופט/פקיד ממשלה נפל בעוקץ אז התחילו לשים לב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דוברת מחוז תל אביב: במהלך התקופה האחרונה התקבלו מס׳ תלונות אודות עוקץ והונאה בעת מכירת רכבים פרטיים באתר יד 2.

מדובר בחשודים אשר מציעים את רכבם למכירה וטוענים כי מקום מושבם הוא בחו״ל, ומבקשים לבצע את העיסקה באמצעות דואר אלקטרוני והכסף מועבר באמצעות העברה בנקאית לחו״ל, אולם עולה בעת שהקורבנות מעבירים את מיטב כספם לחו״ל הרי שהחשודים אינם מספקים את הרכב וגוזלים את כספם.

לאור התלונות נפתחה חקירה אשר מנוהלת בהונאה מחוז ת״א בשיתוף אתר יד 2

משטרת מחוז ת״א פונה לציבור הרחב ומסבה את תשומת הלב לשיטה עברינית זו ומבקשת לגלות ערנות ולפנות למשטרה בעיניין זה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

החשודים עצמם גרים בחול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שמדובר בכנופייה ישראלית מהסיבה הפשוטה שיש גם את תופעת העוקץ מהכיוון השני, אותן ההודעות שנשלחות למי שמפרסם מודעת מכירה, המודעה שמבקשת לראות את צילום רשיון הרכב. דרך קלאסית לשכפל רשיונות רכב לכלי רכב גנובים.

יהיה מעניין לשמוע את ההתפתחויות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל לא הבנתי משהו.

הכנופייה, גנב, מתחזה או מה שזה לא יהיה...

הם אומרים, תשלח לי מייל בשביל הרכב.

ואז מעבירים לך תמונות מגוגל, של הרכב.

ואז אומרים לך, תעביר לי כסף בתור התחלה, לראות שאתה רציני ואז תקרבל את הרכב.

אבל אני גר בחו"ל ואני עסוק, אז לא יכול להראות לך את הרכב או להיות...

מה, זה רציני?, כל כך הרבה אנשים עושים את זה?, כלכך הרבה אנשים נופלים בפח הזה?

מה הקטע איתכם אנשים?

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...