Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקוראים,

אני מודע לזה שהנושא דובר אך ניסיתי לבצע את העצות וזה לא עזר.

הרסיבר KENWOOD KDC-W7141UY.

המגבר CRUNCH GPA 1000.4.

רמקולים אחוריים ALPINE SPG-69C3.

טוויטרים LANZAR TSC.

כבל RCA אחד ROCKFORD RFI-16 והשני RCA סטנדרטי שעבד מצויין עם שני ערוצים עד שקניתי את הכבל של ROCKFORD וטוויטרים שאותם רכשתי והתכוונתי לחבר למגבר.

הבעייה של רעש מהרמקולים האחוריים והיא מתרחשת רק כאשר מחוברים 2 כבלי RCA כלומר 4 ערוצים מהרסיבר למגבר (אפילו אם 3 ערוצים) ושהמנוע עובד. כשהמנוע לא עובד הכל בסדר ושומעים מצויין 4 ערוצים.

כאשר רק 2 ערוצים מחוברים מהרסיבר למגבר ורק רמקולים אחוריים עובדים אז שומעים מצויין גם אם המנוע עובד.

הרמקולים והמגבר חדשים באחריות הרסיבר כבר לא באחריות.

דברים שבדקתי ולא הועילו:

1. כשהטוויטרים מנותקים ורק הרמקולים האחוריים מחוברים הם מוציאים רעש.

2. ניסיתי להחליף בין הכבלים RCA ובין הערוצים בכל הווריאציות האפשריות במגבר וברסיבר.

3. ניסיתי לקצר בין השקעים של ה-RCA ברסיבר לגוף.

4. ניסיתי לקצר את המינוס ברסיבר למינוס הכי קרוב שהיה וזה השקע המצית.

5. ניסיתי לקצר בין השקעים של ה-RCA במגבר לגוף במגבר (עושה יותר רעש).

אשמח לקבל עצות נוספות לפתרון התקלה.

פורסם

אם עשיתה החלפה בין שני זוגות ה RCA על היציאה התקינה בלבד

וזה עובד בלי בעיות זה מסיר את החשד מה RCA ,רוב הסיכויים שהיציאה השניה במכשיר תקולה.

פורסם

AUDIO KING - החלפתי גם בין 2 היציאות במכשיר.

בנוסף פיצלתי מיציאה אחת של המכשיר לשתי היציאות במגבר עם מפצלי RCA וזה היה תקין. כלומר גם הרמקולים וגם הטוויטרים ניגנו אבל העוצמה והאיכות ירדו.

פורסם

אני מבין שחיברתה רק על היציאה התקינה

פעם את הRCA הרגיל = תקין

פעם את ה RCA רוקפורד =תקין

פיצול ל 4 ערוצים = מוריד מהעוצמה והאיכות {שזה מצב תקין בעת פיצול RCA}

בשורה התחתונה כל פעם שאתה משתמש ביציאה התקולה בכל מצב זה גורם לרעשים = יציאה תקולה.

פורסם

יש רסיבר 4 יציאות 2 נקראות FRONT ו-2 REAR לצורך העניין נקרא להן קדמיות ואחוריות.

כאשר רק האחוריות או רק הקדמיות מחוברות למגבר לכניסה של הערוצים של הרמקולים במגבר אז שומעים טוב.

אם אני מחבר במקום זה 1 מהאחוריות לימין ו-1 מהקדמיות לשמאל (או ששתיהן מאותו צד) אז יש לי את הרעש המעצבן גם אם אני הופך בין ימין ושמאל כך שבפועל רק 2 ערוצים מחוברים מהרסיבר למגבר.

כמו כן אני מזכיר שבמצב שהמנוע דומם אין רעשים ושומעים טוב בכל המצבים.

אני מעוניין להבין איך יכול להיות שהתקלה מהרסיבר וכשמנוע דומם אין תקלה!

• תוכן חדש...