Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מ- YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4611045,00.html

סיכום קצר:

המשטרה מדווחת על תוצאות מדהימות, אבל שוכחת לדווח על שינויים שנעשו בצורת הסטטיסטיקות, מדווחת באופן חלקי על נפגעי ת"ד ועוד.

ואין שום מילה על מצלמות המהירות.

ואני שואל, מה צריך לקרות כדי שמישהו יתחיל לטפל בעניין הכבישים בצורה חכמה יותר?

פורסם

ברור שהם יציגו תמונה ורודה, הרי הם לא יאמרו בפה מלא "נכשלנו, אבל גבינו מהאזרחים ימבה כסף" - כי הם צריכים להשתיק את האזרחים איכשהו.

Opel Adam S 2017

פורסם

המשטרה הצליחה במשימתה, הם הכניסו מקסימום כסף לקופת המדינה בשנה האחרונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

המשימה של המשטרה איננה למנוע התנגשויות (לא "תאונות") דרכים, אלא לאכוף עבירות תנועה. גם כשהמשטרה בוחנת התנגשות, שאלת המחקר אם תרצו איננה כיצד ניתן היה למנוע את ההתנגשות הזו, אלא אילו עבירות פליליות נעשו לפני רגע ההתנגשות?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה כמה רמת הבטיחות של המכוניות תעלה, כשהתשתיות גרועות והנהגים מזלזלים בנהיגה תמיד יהיו תאונות קטלניות.

בין היתר, צריך משטרה שמדיניות אכיפת החוק שלה לא מושפעת מארגונים פרטיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המשימה של המשטרה איננה למנוע התנגשויות (לא "תאונות") דרכים, אלא לאכוף עבירות תנועה. גם כשהמשטרה בוחנת התנגשות, שאלת המחקר אם תרצו איננה כיצד ניתן היה למנוע את ההתנגשות הזו, אלא אילו עבירות פליליות נעשו לפני רגע ההתנגשות?

מה ההגדרה שלך לתאונה? (לקחת לכולם את ה- "זכות" לטעות ואתה קורא לכולם אשמים במניעת התנגשויות...)

משימתה של המשטרה, לפחות ע"פ מה שהם מציגים, זה לאכוף את חוקי התנועה בשביל להקטין את כמויות התאונות.

פורסם

הכל נכון, ועדיין השאלה המתבקשת היא - אחרי שענו על שאלת המחקר מה עושים עם התשובה שלה?

המטרות של תקנות התעבורה הן - לאפשר תנועה ולמנוע תאונות.

המטרה של אכיפת תקנות התעבורה היא להביא את העבירות (ולכן את התאונות) למינימום האפשרי.

תפקיד חוקרי התנועה דומה למעשה לתפקיד חוקרים באוניברסיטה, לבצע מחקר כדי לומר מה הכי כדאי לאכוף.

בפועל אף אחד לא מתייחס לנתונים של חוקרי התנועה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם לקחת בחשבון, ש-% התאונות גבוה יותר כי המשטרה לא מגיעה לכל תאונה.

המשטרה מגיעה לתאונה, רק אם הוזעק אמבולנס.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...