Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכח מהסיפורים על המרצדס ושים משקפי שמש כנגד הסינוור מהרכב הבאמת מצוין הזה. לדעתי זהו סוחר רכב בכובע החדש האהוב עליהם "אני עובד עם היבואן/אני סוכן של היבואן/אני מוכר בשביל היבואן/אני טרייד אין של היבואן", בן דודו של הכובע "אני עורך דין שמוכר בשביל הלקוח שלי" ואחיינו של הכובע "חבר שלי סוחר רכב עשה ג'סטה העביר על תו הסוחר שלו כדי שלא אפסיד יד". סביר להניח שברישיון המעודכן (או בזה שהוא אוחז ולא שמת לב), רשום מתחת לבעלים "באמצעות סוחר רכב" (לא זוכר את הניסוח המדויק). כל הנאמר לכאורה כמובן.

לשאלתך- רכב חברה, הורדת ערך כנקוב במחירון. רכב הדגמה שעבר מה שעבר (בהיותו טורבו, אז כפליים), נראה כי הורדת הערך מהמחירון ש"קבלת" אינה מספיקה, בלשון המעטה.

פורסם (נערך)

אתה מכיר את רד?

רד מזה חפש לכם אוטו אחר.

להדגשת דבריי גם ב145000 לא היתי קונה.

לא חסרות אופציות היום

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

תודה רבה על היעוץ חברים עזרתם לי מאוד להוריד אותו מהעניין.

אם מישהו מכיר או שומע על מישהו שמוכר את הדגם הספציפי הזה אני ישמח אם תודיעו לי.

פורסם

היי,

ברוב המקרים, רכב תצוגה הוא רכב שנמכר לאחר מעט ק"מ בשל שינוי צי רכבי נסיעות המבחן של היבואן.

לפי מחירון לוי יצחק, ישנה הפחתה של 10% ברכישה של רכב הדגמה.

אני ממליץ לך, לפי המקובל וכמו בכל רכישה של רכב יד שניה, לקחת את הרכב לבדיקה במכון מורשה

ולקבל החלטה בהתאם לממצאי הרכב.

אני ממליץ לך להגיע לאולם התצוגה של סובארו הקרוב אליך ולקבל הצעה לרכישת רכב חדש.

ישמחו שם לעמוד לרשותך ולסייע גם ברכישת הרכב המשומש מסוג סובארו.

מקווה שעניתי לשביעות רצונך, אייל :)

פורסם
.....

העניין הוא שאבא שלי ממש נעול על הדגם הזה וזה היחיד שמוצע למכירה כרגע מהשנתון האוטו נראה טוב מאוד .....

זה החלק הכי בעייתי בסיפור. אני מכיר את זה מניסיון והנסיון היה מר מאוד.

משהו שקרה בדיוק, אבל בדיוק, לפני 13 שנים. בדצמבר 2001.

מחירי הסולר היו נמוכים מאוד אז (היו תחנות עם 90 אגורות לליטר!!!) ובאותה תקופה נסעתי המון אז חיפשתי מכונית דיזל משומשת אבל עם קילומטרז' נמוך. זה היה כמו לחפש את השמש בחצות הלילה.

עד שנתקלתי בפולו קלאסיק דיזל בת שנתיים עם 45 אלף קילומטר. חלום. היא גם היתה בצבע כחול מטאלי שמאוד אהבתי והיא היתה יפה ומאוד נקייה, ולא היתה עליה אף שריטה. אשה בהריון ירדה להראות לי אותה באיזה יום שישי בצהריים בנתניה ולא יכולתי לקחת אותה לבדיקה אז (גם ב-2001 השבת נכנסה מוקדם בדצמבר...). הרשיון היה על שם מישהו בשם אלון ("בעלי").

במשך שבוע שלם התמקחתי עם "אלון" שאני רוצה לקחת אותה לבדיקה בתל אביב והוא התחיל עם כל מיני תירוצים, אשתי בהריון לא יכולה לנסוע רחוק וכו' (אור אדום ראשון אבל הייתי כמו אבא שלך - נעול על האוטו). כשניסיתי למצוא את אותו אלון ב-144 לא הצלחתי, היה לי רק הטלפון הסלולרי מהמודעה.

בסוף הצלחתי להתפשר עם "אלון" על מכון בדיקה ברעננה. מי שהופיעה לבדיקה היתה האשה בהריון. במכון ברעננה גילו פגיעה ב"קצה שאסי" (אור אדום שני, אבל עדיין הייתי נעול על האוטו, ממש עיוור שהולך לתוך התהום...). התייעצתי עם חבר שהמליץ לי לקנות אותה תמורת הורדה משמעותית מהמחירון. ואכן במשא ומתן טלפוני עם "אלון" קיבלתי הנחה משמעותית ואז קיבלתי ממנו הוראה לשלם על המכונית בצ'ק בנקאי משוך על שם עצמי. להחלפת הבעלות בדואר הוזעק בן אדם שלישי שהחזיק בייפוי הכוח ולא האשה בהריון עשתה אותה (כל כך הרבה פנסים אדומים אבל מה עיוור רואה?) כבר הייתי נורא לחוץ לחזור הביתה (הילד היה אז בן שנתיים והייתי צריך להוציא אותו מהגן).

יום שישי בערב, האוטו החדש חונה ליד הבית, הילד הושכב לישון, שקט בבית, ואז לקחתי ליד את ספר הרכב. זה שנשאר בתא הכפפות. במדבקה של צ'מפיון עם פרטי הבעלים הופיע שם המשפחה של אלון באיות טיפה שונה מהאיות ברשיון רכב. חיפוש זריז לפי השם הזה ב-144 גילה לי מיד את הטלפון שלו. בשוהם.

טילפנתי אליו. זה לא היה האיש מהמודעה. המכונית אכן שימשה את אשתו. זאת שגרה בשוהם, לא ההריונית מנתניה. ארבעה חודשים זה לפני היא נסעה בשוהם ומכונית של בזק פגעה בה חזק בצד. ארבעה חודשים עברו והיא היתה עדיין עם כאבים. הרכב הוכרז טוטאל לוס. אבל הנזק לא הגיע ל-60% ולא הושבת. כדי לקבל את כספי הביטוח אלון חויב לחתום על ייפוי כוח למכירת המכונית.

חקירה עצמית מאסיבית, בסיוע אלון האמיתי משוהם שהתגלה כנסיך אמיתי, העלתה שהמכונית נמכרה לסוחר, עברה תיקון (כנראה בשטחים), עברה בכל מיני מגרשים ובסוף נמצא הפראייר שקנה אותה. בדיקה חוזרת במכון בתל אביב אותו רציתי מלכתחילה גילתה נזק משמעותי לשאסי, לא קצה שאסי. המכון ברעננה הפעיל ביטוח ושילם לי פיצויים. בהתחלה ניסיתי למכור את הרכב. לא הצלחתי. אז המשכתי להשתמש בו. היו כמה בעיות שנבעו מהתאונה, בעיקר המזגן עשה בעיות, אבל בראייה רב שנתית, בסך הכל הכללי זה לא היה נורא. היא היתה חסכונית מאוד ושירתה אותנו נאמנה. אחרי כמה שנים מכרתי אותו בפרוטות לאח הצעיר של אשתי (הוא ידע כמובן היטב את ההיסטוריה). רק לפני שנתיים הוא מכר אותו הלאה. אין לי מושג למי ואיך.

מבחינה כספית אני בכלל לא יודע אם נפגעתי. קיבלתי הנחה גדולה מהסוחר ועוד פיצויים מהמכון ברעננה. אבל עוגמת הנפש היתה עצומה. בימים הראשונים אחרי הגילוי היו כמה ימים שממש לא תפקדתי בעבודה. הייתי בהלם מוחלט. היינו אז זוג צעיר ורכישת המכונית כילתה את כל חסכונותינו הדלים. עד היום זו שריטה עמוקה - אני זוכר מה שקרה אז כאילו זה היה אתמול. ועברו 13 שנים.

אני אסייג ואומר שהסיפור שאתה מספר כאן נראה רחוק מאוד מההונאה שעברתי. אבל אני מסכים עם מה שאנשים כתבו כאן - קודם כל המוכר צריך להיות אמין. לגמרי אמין. רק אחר כך המכונית צריכה להיות טובה.

פורסם
נוכל , לא קנות . לא חסר כאלה למכירה!

לצערי זאת היחידה שקיימת היום למכירה.

דרך אגב הרכב חזר להיות מפורסם ביד 2 כתוב בהערות "רכב חדש!!".

פורסם

כל הכבוד לפותח השרשור שבא להתייעץ לפני ולא בדיעבד!!

אסור לתת לנוכלים האלה פרנסה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא לקנות את הרכב כי:

• מוכר שקרן או שמסתיר את היסטוריה כל כך משמעותית בקשר לרכב הוא או נוכל או חלמאי- בשני המקרים להתרחק.
  • אין הפרדה בין רכב ללקוחות לבין רכב לעיתונאים- פורסטר טורבו זה רכב שננהג חזק ע"י לקוחות ועיתונאים ולמרות שתחזוקת רכבי ההדגמה של היבואנים היא ברמה מאוד גבוהה (מתקנים ומטפלים הכל בחלקים מקוריים כי הרכב צריך להיות 100%) עדיין ההיסטוריה של הרכב צריכה לקבל ביטוי משמעותי יותר במחיר הקניה.
  • רכב ע"ש חברה גורר הפחתה של 22%, לא משנה למה שימש (למעט השכרה). אולי יש כל מיני סייגים לרכב הדגמה או רכב בן פחות משנה אבל כאשר הרכב יגנב, ילך בתאונה או ימכר בעתיד יפחיתו לכם 22% מהמחירון.

תסביר להורים שלך שהם לא קונים מיקרוגל של חברת מדבקה, זה מוצר יקר ולכן הסבלנות הכרחית!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...