Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה YOGA3PRO נראה מבטיח. ה2 לא היה שיא האמינות.

לדעתי תישאר בגזרת האסוס ותנסה את ה UX303.

לא משנה כמה מחשבים ניסיתי, הזנבוק הכי נוח לשימוש ונראה הכי טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

טושיבה בגרסת Z30.

יש לי כבר 20 חודש ומרוצה מאוד. אמנם המסך לא מגע אבל המשקל נוצה - 1.2 קילו. הביצועים גבוהים, ההדלקה/כיבוי כמעט מיידים והמסך לא מבריק. יפה מאוד - צר/מתכתי/אלגנטי. הסוללה מחזיקה המון זמן.

רק דברים טובים יש לי להגיד עליו. וגם לכל מי שאני מכיר שמחזיק מחשבים מאותה סדרה.

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם
הסמסונג סדרה 9 באמת מדהים. סקסי נורא, קל, חזק וחסכוני מאוד בסוללה.

לא ידעתי שיש להם מסכי מגע, וקח בחשבון שיש להם טאצ'פד מזעזע. לפחות לאלו מלפני שנה וחצי.

מה שכן, אם איכות המסך חשובה מאוד, אין תחרות לרטינה.

פתאום כל אבן נראית יהלום ;-)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה על ההמלצות, אני בהחלט אבדוק אותם.

לאסוס אין סיכוי שאתקרב נכון לעכשיו, בטח לא במחשב לעבודה של אישתי שצריכה אותו על בסיס יומיומי בעבודה השותפת, כשהראשון נדפק פעם אחר פעם הנחתי שמדובר במחשב לימון, כשגם השני נתקע פעם אחר פעם אני מסיק שכנראה יש אלטרנטיבות אמינות יותר כרגע (למרות שאני מסכים שהמחשבים שלהם מעוצבים מאוד יפה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ACER S7 יכול לענות על הדרישות, למעט ה- SSD שאם אני לא טועה הכי גדול שם זה 256.

אפשר להוסיף DOK נייד חיצוני בנפח הכי גדול שאפשר שיהיה מחובר קבוע ויגדיל קצת את הדיסק.

המחשב קל מאוד, אחד היפים שיש (לבן/כסוף עם מעטפת מסך חיצונית מזכוכית גורילה גלאס), דק ועושה הרבה רושם.

מסך מגע שאפשר להשכיבו למצב שטוח 180 מעלות ולהפוך את התמונה למי שיושב ממול.

נדלק כמעט מיידית - ברגע שפותחים את המסך.

החיסרון הכי גדול שמצאתי הוא לחצן ה- CAPS LOCK שמאוד קטן ולא נוח לשימוש.

פורסם

ממליץ מאוד על הטושיבה סטלייט Z30.

מעבד i7, זיכרון 8GB, כונן 512GB SSD, סוללה טובה, מקשים מוארים, קליל וחשוב מאוד - כל היציאות זמינות ללא צורך במתאמים.

כל זה וישאר לך עודף מ-6,000 ש"ח.

פורסם

edan82,

בכדי לקבל מושג על בעיות, אמינות, וחוו"ד על מחשבים שונים, מאוד ממליץ לך לבדוק אם הדגם שאתה מברר עליו מופיע באחד מ2 האתרים הבאים, לפחות (מעבר למה שיש בגוגל):

1. http://www.notebookcheck.net/

2. אמאזון ארה"ב (בביקורות גולשים).

הקישור הראשון עושה סקירות מקיפות הכוללות התמקדות בפרמטרים רבים, כגון בהירות מסך, איכות, טמפ', אפשרויות שדרוג וכדו'.

ובאמאזון מנגנון הביקורות היעיל שלהם נותן לך מושג איך המחשב בטווח הארוך, וכן נותן ציון כללי (מתוך 5 כוכבים) כך שקל יחסית להשוות לניידים אחרים בשוק.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף להמלצה של

user-online.png- סמסונג מסדרה 7 או 9. מאוד יפים, דקים, מתכתיים ומשדרים יוקרה. יש להם גם נתונים טובים.

אני אוהב בדיוק את הקטגוריה של הניידים היוקרתיים, אלו שיש בהם הכל ועדיף כאלו שיזכירו נייד של פעם. (IBMים למשל).

לי אישית יש נייד של DELL דגם Latitude E4300, שנת 2008, שעדיין נותן עבודה. החלפתי את הכונן המכני ב- SSD ישן של אינטל והוא קיבל זריקת מרץ.

המחשב הזה עלה 9,000 שקל כשהיה חדש, עיצוב מתכתי, תאורת מסך ומקלדת מווסתים ע"י חיישן תאורה, הכנה למודם סלולרי. אוהב את הקטגוריה הזו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחי רכש את הלנובו 3 לפני שבועיים ב7 אלף שקל בKSP. מכונה אמיתית! אמנם לא מעט כסף אבל בטוח אצלכם זה בסיבות ה1200$.

תתחדש.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...