Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני צריך עזרה בזיהוי המס' הקטלוגי של מסנן הסולר בטויוטה היילקס 2014 דיזל.

המסנן הוא קרב סינון המותקן בתוך בית ואין עליו מספר..

אני נמצא באחת ממדינות אפריקה ואין כאן כלכך עם מי לדבר.....

קוד מנוע 2KDA.

מס קטלוגי מקורי של מסנן השמן המותקן הוא

90915-2003.

אולי זה גם יוכל לעזור בזיהוי.

בתודה מראש,

ADZ.

עריכה אחרונה על ידי adz
הוספת פרט

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

up up

מישהו. ?

עריכה אחרונה על ידי adz
תיקון

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

חסרה ספרה במק"ט. לא הבנתי, מה אתה מחפש? את הקרב של מסנן השמן או הסולר?

רשום כאן את מספר השלדה, הכי בטוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשובה לאיתמר:

אני מחפש את המס' הקטלוגי של קרב סינון הסולר.

אלו הפרטים שבקשת לגבי הרכב:

מס' שלדה: MR0FR22G5D0696741

מס' מנוע: 2KDA029622

ADZ

פורסם

ממה שאני רואה עולים שלושה מק"טים אפשריים, ואני לא אתפלא אם שלושתם זה למעשה אותו החלק וההבדל במק"ט הוא רק בגלל המפעל המייצר ו/או השוק אליו החלק מיועד (טויוטה עובדת לפי איזורים גלובליים):

23390-0L030

23390-0L010

23390-0L041

שלושת המק"טים האלה מתאים להיילקס עם מנוע 2KD-FTV. בהצלחה!

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה,תודה!

פורסם

מנסיון שם. תשתדל לשים מקוריים. בתחליפי האלמנט לא נכנס טוב עם גומיית האטם שלו. והאפריקאים פשוט לא שמים אותה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

איתמר תודה.

לבסוף נמצא מסנן 233900L010.

מסנן שמן מנוע נמצא 90915-20003 שע"פ אתר של טויטה מתאים למנועים מסדרה 2KD.

מצורף הלינק:

http://www.toyotaparts.com.cn/product/Toyota%202KD%20Engine%20Oil%20Filter

תודה,

adz.

פורסם

בהמשך לעניין,

אני הולך לטפל במספר כלי רכב,רובם מתוצרת טויוטה ואני מחפש לינקים לאתרים שע"פ מס' שילדה,מס' וקוד מנוע אוכל לאתר מס' קטלוגיים של ח"ח.

אשמח מאד לעזרה בעניין..

תודה,

ADZ.

פורסם

תוכנת המק"טים של טויוטה נקראת Toyota EPC. איך להשיג אותה? הפתרון נמצא בגוגל :wink:

איתמר

פורסם

אחלה,תודה!!

מצאתי את הלינק הנ"ל,

מאד עוזר!

שוב תודה ולילה טוב,

ADZ.

• תוכן חדש...