Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הרכב שלי, עשיתי ישור קו למנורות. מאז עברו 90K וכמה שנים טובות והפנסים עדיין עובדים מאחורה (מקדימה הייתי צריך להחליף את אורות הדרך פעם אחת). אז כדי להגיע למצב כזה, בעל הרכב לא החליף נורות מספר שנים מכובד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואיך שכחתם: אנשים לא מדליקים אורות כי לוח השעונים ותאורה פנימית תמיד עובדת בחלק מהרכבים. ואז אין תאורה מקדימה ומאחור.

לפני כמה שנים קיבלתי מכונית ליסינג חדשה, עוד לא הספקתי להתרגל אליה ושכחתי להדליק את האורות בבוקר בחורף בכביש בין עירוני.

העניין שהאורות בדשבורד חזקים יותר שלא מדליקים תאורה חיצונית, אז התבלבלתי.

בקיצור, אני שומע ברמקול "עצור בצד" מניידת משטרה, לא מבין למה עוצרים אותי.

מגיע המתנדב, אני פותח חלון מזהה אותו (חבר של ההורים) וקורא לו בשמו, הוא לא זיהה אותי בהתחלה, אז הוא קצת התבלבל, ובסוף אמר שלא הדלקתי את האורות. אני הייתי בטוח שהדלקתי את האורות בגלל האור בדשבורד, ואמרתי לו שדווקא כן הדלקתי, אבל אחרי שסובבתי את הידית של האורות, הבנתי את הטעות.

לפחות הסיפור נגמר ללא קנס :wink:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...