Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מורזליקה 6:30 זה מאוחר מדי לנס? דווקא נשמע סביר ביותר, ואם עוקפים את הרוכבים בזהירות איזו בעיה תהיה?

היית פעם בכביש הזה?

לעקוף בזהירות זה לנוע ב4 קמ"ש כי אין שוליים ולא תמיד יש איפה לעקוף.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

נכון, מאטים עד אפס, עוקפים וממשיכים.

הבעיה היא במידה ויהיו המון רוכבים, מה שלא נשמע לי נורמלי ב 6 וחצי ובגלל זה שאלתי את מורזליקה...

Miata ND2

פורסם (נערך)
אפשר לחזור על המסלול של שבת האחרון. ^_^

גם ככה נראה שהרוב מגיעים למפגש הזה מהצפון.

כדאי לשקול את זה. בנוסף ממליץ לפתוח שרשור חדש כי שהכל יהיה ברור.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

יש לנו את גבע כאן, הבן אדם עושה קילומטראז' גבוה יותר עם אופניים מאשר עם הרכב והוא יכול לספר בדיוק באיזו שעה הם מתחילים (הוא גם אמר שמתוכנן בשבת המדוברת אימון אופניים בנס הרים).

בדר"כ מדובר ביותר מקבוצה אחת ככה שעקיפה זה לא עיניין חד פעמי (גם לא תמיד מתאפשרת) מעבר לזה שאתה פשוט לא רוצה להיות מופתע אחרי פניה עיוורת. נס הרים בשעה הזאת זה פשוט לא רעיון טוב, זה גם מסכן אחרים וגם לא יהיה כיף לנו. אם כבר אני מוותרת על שעות שינה בשבת, אני מעדיפה לוותר על עוד שעה וחצי כדי להנות או להישאר לישון עד מאוחר וזהו. פשוט אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

גם ככה נראה שהרוב מגיעים למפגש הזה מהצפון.

לדעתי הרוב הפעם דווקא כן מאיזור המרכז.

אם עושים את 458 בלעדית אז אין צורך להתייצב שם לפני שש וחצי-שבע, הכביש הזה דיי ריק רוב הזמן. אם הולכים עליו אז צריך גם מקום מפגש והאספות שהוא לא מעבר לקו הירוק, יש הצעות ? אולי כן נמצא עוד כביש מעניין בדרך לשם ?

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מתגבשת קבוצה שתפגש ברבע לשש בתחנת דלק צומת אשתאול ותתחיל כבר בשש.

אני מבין שזה מוקדם (במיוחד לצפוניים, גם אני לא הייתי מגיע בשעה כזאת אם הייתי צפוני), אבל אלו תנאי המגרש.

פורסם

אפשר לקבוע שתי נקודות מפגש, אחת מוקדמת יותר לכל ציפורי הבוקר שיתחילו לעשות מסלול שמתאים לשעה הזאת, ונקבע נקודת מפגש שנייה בשעה מאוחרת יותר שלשם יגיעו כל מי שלא רוצה לקום מוקדם מדי ו/או מגיע מהצפון.

אני פשוט לא מכיר את כבישי המרכז ולא יודע לתכנן את המסלול הזה, אך אני מאמין שהדבר אפשרי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני גם חושב על לרדת דרומה או שאם החברים שבאים מוקדם ירצו אחרי זה להפגש באזור הדרום או בלוזית אחרי שהם עושים את נס

Miata ND2

פורסם

בואו גם נזכור שעם כל מפלצות הנהיגה שלנו, חלק עיקרי מהמפגש הוא להפגש קצת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

וההצעה שלי היא לא לבנות על שבת הבאה, בסופ"ש הבא נמשכת המגמה למערכת גשם בשישי והחלק הראשון של שבת.

בינתיים המבול מול החופים שלנו מתקרב...

לוח עריכה02.jpg

• תוכן חדש...