Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לקבל ביקורת והמלצות על הרכב- יונדאי אקסנט אוטומט 2003 עם 193 ק"מ

הרכב אמין? כמה שותה?

אגב הדרישות שלי הם נסיעות בתוך העיקר בעיקר, לא נוסע הרבה כלל.

אשמח לעזרתכם,

תודה.

פורסם

הרכב נחשב בעקרון אמין, אבל קח בחשבון שבגיל 12 יכולות לצוץ כל מיני הפתעות לנוכח גיל הרכב.

אם הרכב תוחזק כראוי אני הייתי שוקל בחיוב, תראה היסטוריית טיפולים מסודרת, אם אתה יכול לנהוג ברכב אז תבצע נסיעה לראות שהרכב מתאים לך ושהכול בסדר. תנסה להפעיל את כל המערכות החשמליות (מראות חשמל, מזגן על חימום וקירור, חלונות חשמל וכו').

193 אלף ק"מ לרכב בן 12 כמעט זה סביר למדי - במסגרת הממוצע. אף אחד לא מבטיח שרכב עם פחות ק"מ יהיה אמין יותר.

תנסה לספק לנו יותר פרטים - איזה יד הרכב? האם יש בעלות קודמת של חברה, ליסינג או השכרה? איפה מצאת את הרכב - יד 2 או טרייד אין כלשהו?

מה אתה מתכוון לא נוסע הרבה? אם אתה לא נוסע הרבה לצריכת הדלק אין משמעות גדולה מדי.

תציין מה התקציב שלך והדרישות שלך ואולי נוכל להציע לך גם רכב אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דבר ראשון תודה.

בגדול הרכב של אחות של חבר, היה לפני זה אצל זוג זקנים - רק ידיים פרטיות.

אני נוסע בעיקר לבוקר לעבודה (5 דק נסיעה) ובערב יציאה פה ושם, לא יותר מידי מבלה על הכבישים.

התקציב בגדול בין 10 ל15, מדובר ברכב ראשון אגב.

נסעתי עכשיו על הרכב, כשעוברים את ה100 יש רעידות קלות בהגה, מה זה אומר בגדול?

פורסם

הרכב לא בעיתי, אך לא חיסכוני במיוחד.

צריך לבדוק את היסטוריית הטיפולים ותקינות הרכב.

לבדוק:

טיפולים שותפים נעשו בזמן

צריך היה להחליף טיימינג ב180 אלף ק"מ, טיפול יקר, האם נעשה?

מה מצב המנוע והגיר? מי קירור ירוקים ומנוע לא אוכל שמן ?

ועוד משהו יקר שבדרך כלל מתקלקל בק"מ הזה הוא ממיר קטליטי שעולה מחיר אסטרונומי 6 אלף שקל במוסך מורשה ו 3.5 אלף שקל במוסך מדרכה.

צריך לבדוק שנורית Check לא דולקת, אם יש תקלה היא בדרך כלל נדקלת אבל אפשר לאפס אותה על ידי ניתוק מצבר לכמה זמן.

עדיף להכניס את הרכב לפני הקניה למכון בדיקות לפני קניה כדי לקבל פירוט על מצב הרכב.

פורסם
דבר ראשון תודה.

בגדול הרכב של אחות של חבר, היה לפני זה אצל זוג זקנים - רק ידיים פרטיות.

אני נוסע בעיקר לבוקר לעבודה (5 דק נסיעה) ובערב יציאה פה ושם, לא יותר מידי מבלה על הכבישים.

התקציב בגדול בין 10 ל15, מדובר ברכב ראשון אגב.

נסעתי עכשיו על הרכב, כשעוברים את ה100 יש רעידות קלות בהגה, מה זה אומר בגדול?

סך הכל אחד הגלגלים לא מאוזן, כנראה קיבל מכה. לסדר את זה עולה גרושים בפנצ'ריה.

תצפה לתצרוכת גבוהה, בגלל הנסיעה הקצרה המנוע לא מספיק להתחמם וצורך תערובת עשירה.

פורסם

יש מה לדבר על גיר ידני או שאתה מעוניין רק באוטומטי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בגדול, רכב מוצלח.

היתה בבעלותי אחת מודל 2000 שנקנתה עם 150000 ק"מ ונמכרה עם 200.

בעיות נפוצות: חיישני ניהול מנוע למינהם, גיר אוטומטי שמסיים את חייו סביב 120.

אצלי גם היתה בעיית אלטרנטור סביב 180000.

הרכב זולל דלק (דגם 1500 אוטומטי) סביב 1/7 בעיר.

מצד שני, זול מאוד לאחזקה.

כרכב ראשון לרווק(?) הייתי מחפש משהו קטן, חסכוני וחדש יותר באותו תקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היתה לי במשך חמש שנים אקסנט 2001. חיצונית יש קצת הבדל בין הדגמים אולם למיטב ידיעתי מכנית הם זהים.בנסיעה בינעירונית הרכב די חסכוני. משהו כמו 1:13. עם אפשרות לעלות ולרדת מנתון זה בהתאם לסגנון הנהיגה. אצלי פעמיים הלך איזשהו חיישן בהזרקה. במקרים אלו נתקלתי בפערים של 100% (!!!) במחיר בין מוסכים שונים על אותו חלק מקורי. אצלי הגיר החזיק גם אחרי 220k (עד הטוטללוסט שאשתי אירגנה).אולם אצל חבר הלך כבר באזור ה140k. ממיר קטליטי גם כן הלך הקדנציה שלי, עלה באזור האלפיים. סה''כ רכב טוב.

פורסם

אם אתה רוצה ידני אז למה פונטו ספייס או יונדאי גטס ידנית? מה דעתך עליהן?

• תוכן חדש...