Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאוריה זה נשמע מאוד אטרקטיבי, אני משלם סכום שאני יכול להרשות לעצמי עכשיו על רכב חדש, מוסיף עוד כמה מאות שקלים להוצאה החודשית ובסוף השלוש השנים מחזיר את האוטו ומקבל כסף לטרייד אין על רכב חדש?

מה הקאץ'? הרי אם זה היה כל כך מושלם כולם היו קונים רכב מליסינג, מה השיקולים שצריך לעשות בהחלטה אם לקנות רכב מליסינג או יד שניה?

פורסם

חדש לא כדאי בגלל ירידת הערך הגדולה ישר בשנה הראשונה, והעלות הכספית.

ליסינג - המכוניות מאובזרות פחות מהמקבילות הפרטיות, חברות הליסינג שאינן גדולות ממש, חוסכות בטיפולים (הגדולות טובות, אולי למעט שלמה סיקסט)

יד שניה - מבחר עצום, מחירים באדמה, יש אנשים שטיפלו במכוניות שלהם באהבה ובנאמנות...

עכשיו תחליט אתה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, אני קצת לא מסכים איתך לגבי היד שניה.

אני באופן אישי גם מחפש למעלה מחודש רכב (סופר מיני ידנית), ורוב הדברים שיש בשוק (אני בודק בעיקר ביד2 ופה בפורום).

אכן יש מבחר עצום! הבעיה שהרוב המוחלט עם נתונים מזעזעים. הרכבים השמורים שאתה מדבר עליהם בד"כ נחטפים מהר מאוד!

לדוגמה, אני רואה שאתה ממליץ הרבה מאוד על רנו מגאן (גם לי המלצת). אז הלכתי וחיפשתי רנו מגאן דור שני, והיו רק מודעות בודדות, רובן דיזל עם ק"מ של 250-300 אלף (אני יודע שזה סביר לדיזל).

שמעתי מעוד כמה אנשים שהשוק "מפוצץ" ברכבים. או שהם לא שמים לב למצב של הרכבים בשוק, או שאני עושה משהו לא נכון.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קח בחשבון שבזמן שאתה מחזיר את הרכב, הם מחשבים את המחירון שהוא רכב יוצא ליסינג, מורידים לך על כל פיפס קטן שיש ברכב ועוד חמוצים. אתה משלם על ירידת הערך כל חודש וקונה את הרכב בסוף התקופה או ממשיך לרכב חדש, חתונה קטולית.

אם אין לך סבלנות לחפש רכב יד שניה ואתה יכול להרשות לעצמך מקדמה ותשלומים כל חודש לא כולל הוצאות דלק, ביטוחים, תיקונים, טסט וכו׳...לך על ליסינג ותהנה מרכב חדש.

אם לא דחוף לך רכב ויש לך קצת סבלנות, יש לא מעט רכבים יד שניה רק צריך לתפוס רכב במצב טוב ופה יש את הסיכון שאין אחריות יצרן ואתה משלם על הכל.

חשבת על אפשרות של יד 2 עם 0 ק"מ?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
יש אנשים שטיפלו במכוניות שלהם באהבה ובנאמנות...

הבעיה שיש המון שקרנים ורמאים, סוחרים פיראטיים מוסווים, סוחרים שקנו מכוניות גמורות ושיפצו בצורה רשלנית. צריך לעיתים לחצות את הארץ לאורכה ולרוחבה, דרוש זמן, עצבים כדי לא להתבאס כל פעם מחדש מהגרוטאות. כל פעם לקחת לבדיקה, למוסכים, לאמת טיפולים לא תמיד אפשר. כדי למצוא רכב שמור שטופל באהבה דרוש המון זמן סובלנות ומשאבים, זה כמו ללכת עד המותן בביצה ולנסות לדוג מישם אוצרות.

בחברת ליסינג גדולה ואמינה, יש לך מבחר רכבים במקום ויש להם מוניטין, לכן לפחות דברים בלתי חוקיים בעליל להם יותר בעיה לעשות.

ולגבי חדש, כל אחד שיעשה את השיקול שלו, רכב משומש מתאים לא לכל שימוש, במיוחד אם הנסועה גבוהה מאוד ודרוש חיסכון בדלק ואין זמן לבלות במוסכים על תיקונים. לכן מי שיכול, זה האופציה הטובה ביותר.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי שיטה שמגיעה למוכרים "טובים" כאלה ששמרו על רכבם, שטיפלו בו היטב ועד עכשיו לא היו אכזבות.

מי שרוצה מוזמן לנסות - על יעוץ טלפוני אני לא גובה אגורה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...