Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. חייב את עזרתכם . הסיפור הוא כזה. באמצע נסיעה הרגשתי שכל הרכב רועד. עצרתי בצד וכשהרכב בניוטרל זה מרגיש כמו לשבת במכונת כביסה באמצע סחיטה . בכל מקרה ראיתי שלא נדלקה שום מנורה ונסעתי ככה עוד רבע שעה. לאחר יום חזרתי חזרה (מרחק של 40 דק׳) . יום למחרת בעת ההנעה נדלקה נורת בדוק מנוע לכמה שניות ונכבתה. נסעתי עם הרכב למוסך (הרכב בקושי סוחב ) . חשבתי אולי סליל הצתה. הוחלף, לא זאת הבעיה. גם חיישן אוויר נבדק. לאחר בדיקה מעמיקה (קומפרסיה) , התגלה כי שלושה בוכנות נותנות לחץ תקין של 180 והבוכנה הרביעית נותנת רק 30. האם ברגע שהאוטו התחיל לקרטע הייתי צריך להזמין גרר ולא לנסוע ככה? הרכב נבדק במוסך מעולה ולא איזה מוסך מדרכה. ככל הנראה יצטרכו לפתוח ראש מנוע. הסיפור מגיע לאיזור 3000 שקלים מה שגורם לי להעמיד את הרכב עד שמצבי הפיננסי ישתפר. יש הצעות שיוכלו לשפר את מצבי? האם שווה כבר למכור את הרכב וזהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכמה אתה חושב שתוכל למכור במצב כזה ? ואיזה רכב תרכוש עם הסכום ?

תנסה לתקן במקום יותר זול, ואז למכור.

פורסם

מהיכן אתה בארץ? כי אם אתה מאיזור חדרה אולי תוכל להביא את הרכב אליי ועם קצת סבלנות כי גם ככה הרכב עומד אבצע לך את העבודה בחינם כמובן ומה שתשלם זה על סט שלייף והחריטה בלבד שלדעתי לא תגיע אפילו ל 800 שח בסך הכללי.

פורסם

תוריד ראש מקווה שהבוכנה לא חרצה את הצילינדר והוא נקי,בכל מקרה תעשה שסתומים,אחת הבעיות של המכוניות האלו זה התחממות המנוע

עופר בן צבי

פורסם

תוריד ראש מקווה שהבוכנה לא חרצה את הצילינדר והוא נקי,בכל מקרה תעשה שסתומים,אחת הבעיות של המכוניות האלו זה התחממות המנוע

עופר בן צבי

• ספונסר פורום
פורסם

לאחר התחממות קשה לעיתים בוכנות מתעוותות ולעיתים שסתומים מאבדים אטימה.

המנועים האלו זולים מאוד, לכן אני הייתי מברר עלויות של מנוע.

לאחר שיפוץ ראש יתכן והמנוע יתחיל לעשן בגלל בוכנה לא תקינה.

אורן

פורסם
לאחר התחממות קשה לעיתים בוכנות מתעוותות ולעיתים שסתומים מאבדים אטימה.

המנועים האלו זולים מאוד, לכן אני הייתי מברר עלויות של מנוע.

לאחר שיפוץ ראש יתכן והמנוע יתחיל לעשן בגלל בוכנה לא תקינה.

אורן

המנוע לא התחמם . מה זה זולים מאוד?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מהיכן אתה בארץ? כי אם אתה מאיזור חדרה אולי תוכל להביא את הרכב אליי ועם קצת סבלנות כי גם ככה הרכב עומד אבצע לך את העבודה בחינם כמובן ומה שתשלם זה על סט שלייף והחריטה בלבד שלדעתי לא תגיע אפילו ל 800 שח בסך הכללי.

תודה על הרצון הטוב. איזה כיף שיש אנשים כמוך . ד.א התיבה הפרטית שלך מלאה ואי אפשר לשלוח לך הודעות .

• ספונסר פורום
פורסם

לא מאור, המחיר הנקוב הוא למנוע בלבד, אני מניח שכולל עבודה וחלפים נלווים המחיר יעמוד על כ-5000 ש"ח.

לדעתי זה עדיף על שיפוץ ראש ב3000 ש"ח ואז לגלות שהמנוע מנפח.

אורן

פורסם

אם העבודה של שיפוץ הראש נעשית במוסך אז בהחלט לא מישתלם 3000 שח לשים על זה גם אם ייתברר שהבוכנות בסדר אבל אם הבוכנות לא בסדר אז בטח שלהחליף מנוע יישתלם יותר אבל עדיין 5000 שח ואני מניח שעוד לפני מעמ מבחינתי לפחות לא בא בחשבון אבל זה כבר עניינו הכלכלי והאישי של פותח השירשור.

• תוכן חדש...