Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללות AA \ AAA נטענות + מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סוללות נטענות, שיהיה איכותי ויחזיק הרבה זמן, לא כמו הזבל הסיני באיביי. (אין לי בעיה לקנות באיביי כל עוד מדובר במוצר של חברה מוכרת)

יש משהו מומלץ במחיר שפוי ??

אגב מטען - יש לי כמה מטענים זרוקים, חלק סינים מאיביי חלק של GP ישנים מאוד, השאלה אם עדיף לקנות מטען חדש או שאפשר להשתמש בישנים?

פורסם

תקנה סוללות של GP, אפשר להשתמש בכל מטען, במידה והוא כולל מדידת מינוס דלתא V, המטענים המהירים (שעתיים ופחות) צריכים למדוד גם טמפרטורה (נקרא לפעמים דלתא T).

פורסם

נשמע כמו סוללות מצוינות, מחיר מעולה באמזון, הבעיה שהמחיר משלוח עולה כמו המוצר.. אחד הדברים השנואים עלי באמזון זה המשלוח, שאם הם עושים טובה ושולחים לארץ אז הוא עולה לרוב כמעט כמו המוצר שאתה רוצה לקנות... (וגם אם יוצא לך מעל 35$ המשלוח לא חינם ולא בטיח, זה רק לאמריקאים)

פורסם

35 דולר כפול 3.8 יוצא 133 שקל

עדיין ב20 שקל זול יותר מהכי זול באיביי ושם המוצר מגיע מהמזרח (לא בהכרח מזוייף, אבל שילוח איטי יותר)

רוצה להוזיל עלויות?! תמצא עוד חבר שרוצה ותזמין 2 כאלה, המשלוח על 2 חבילות הוא לא כפול אלא רק 20 דולר ואז המחיר יורד ל119 שקל למטען + סוללות (זה מה שאני עשיתי). מטען בינוני של GP בארץ עולה בין 80 ל100 שקלים.

לדעתי הבעיה היחידה עם המטען שצריך מתאם לשקע אירופאי (עוד כמה שקלים...)

פורסם

זה עדיין כמעט פי2 ממה שאתה אמור לשלם על המוצר, זה מעצבן.

השאלה כמה זה עולה בארץ בכלל?

אני שוקל לשלוח את זה לאנגליה [משפחה שצריכה להגיע לביקור בסוף החודש] ולהוזיל את העלות שילוח בלפחות 10$

בקשר למתאם אני לא מוטרד, יש לי סטוקים.

פורסם

+1 לGP.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה עדיין כמעט פי2 ממה שאתה אמור לשלם על המוצר, זה מעצבן.

השאלה כמה זה עולה בארץ בכלל?

אני שוקל לשלוח את זה לאנגליה [משפחה שצריכה להגיע לביקור בסוף החודש] ולהוזיל את העלות שילוח בלפחות 10$

בקשר למתאם אני לא מוטרד, יש לי סטוקים.

זה בהחלט מעצבן

אבל אותי יותר מעצבן לשלם בארץ 200 שקל על אותו מוצר

פורסם

בדיוק עכשיו קניתי מטען איכותי (יקר) 285.96 שקל, המטען מגיע כבר עם 4 סוללות, השוואות באינטרנט טוענות שזה בין המטענים המובילים היום, חלק טוענים להכי טוב.

וסוללות טובות של panasonic, eneloop pro, .

8 סוללות - 139.80.

קישורים לאיביי:

http://www.ebay.com/itm/251461946733?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/261580550895?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

הגיע בערך תוך שבוע וחצי.

פורסם

סוללות נטענות הכי טובות הן יפניות : סניו פנסוניק

GP ממש לא איכותיות ואחרי שנה ומשהו נגמרות

סוללות טובות הן בעלות מעל 1000 מחזורי טעינה - לא להתפשר על פחות.

כל הניטענות NiMH ניקל מטאל או NiCD ניקל קדמיום הן בעלות מתח 1.2V

יש כיום סוללות הרבה יותר טובות - פיתוח בשנים האחרונות NiZn

מתח עבודה 1.6V כך שהמכשיר לא יעבוד עם פחות הספק כמו שמכשירים עובדים עם 1.2V עם סוללות ניקל מטאל/קדמיום

קובי

:-)

• תוכן חדש...