Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נורות במגאן 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים !

ברשותי רנו מגאן קופה מודל 2007 , ונשרפה לי אחת הנורות דרך(צד ימין) .

קראתי בספר רכב כיצד להחליף את הנורה? פשוט נדהמתי !

יש שם סימון של החור הקטן של הקשט של הגלגל ואין יותר מידי פירוט מעבר לזה - ורק המלצה לגשת למוסך רנו (בישביל מה?! בישביל להחליף נורה?) .

ראיתי קצת סירטונים ביוטיוב חלק מהסירטונים מראים גישה דרך הקשת הזאת , יש סירטונים שפשוט מפרקים את כל הטמבון ומוציאים את המנורה .

ואני לא יודע מה לעשות וכיצד?

אשמח לקבל טיפים בנוגע לזה

עכשיו עוד שאלה , חשבתי באותה מכה להחליף את הנורה השנייה , הפנסים שלי מגיעים עם עדשות והרמת גימור הזאת של המגאן קופה מגיע במקור עם קסנון(Dynamique) האם מבחינה חוקית מותר לי לשים קסנון?

או שאולי עדיף נורות Diamond vision?

תודה .

פורסם

ערב טוב !

החלפת מנורה קדמית במגאן II היא סיפור מעניין. לכאורה מסובך מאוד . מצריך פירוק רב ואורך זמן רב. היה בזמנו ב TOPGEAR סרטון השמצה לעגני על הטרחה והעלות.

היבואן בארץ-קרסו , כנראה בהנחיית היצרן למזעור הנזק התדמיתי - נותן במוסכיו שירות חינם של עבודת ההחלפה. החלפתי לנורה סטנדרטית ב - 35 ש"ח במוסך מורשה (רק עלות הנורה).

מה מעניין ? ניתן לבעלי ידיים גמישות ומנוסות לעשות זאת דרך הפתח בבית הגלגל בדקה שתיים . (כך כנראה עושים בקרסו...)

עצתי - גש למוסך מקרסו ועשה אצלם. דומני שהם לא יסכימו שאתה תביא את הנורה...

לשאר שאלותיך - קסנון - יקר ולא חוקי (שינוי מבנה...)

נורת דימונד ויז'ן - פוזה בלבד ללא תועלת אמיתית. אם כבר נורה חוקית איכותית עם תאורה עדיפה - אוסרם נייטיברייקר אנלימיטד או פיליפס אקסטרים ויז'ן.

פורסם

הייתה לי כזו ואכן נפלתי כשראיתי כיצד מוחלפת המנורה.

צריך לסובב את ההגה עד הסוף ואז דרך הכנף היא מוחלפת...

צרפתיות במיטבה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תן למוסך מורשה של רנו לעשות את החלפת הנורה לא תאמין כמה קל זה יהיה וימנע נזקים לפנס

השרות הזה כמובן הוא ללא תשלום

פורסם

מצחיק אבל זאת הדרך הקלה הבטוחה והמהירה לא לעצלנים.

עדיף להרים את הרכב על ליפט , מפרקים גלגל בביטנה יש פתח עם גישה נוחה מאוד למנורה

פירוק הגלגל מאפשר לראות בבירור את מיקום המנורה והחלפת בחדשה בלי תסבוכת.

פורסם

לא צריך ליפט ולא צריך שום כלום

החלפת הנורה זה עניין של שניות למיומנים שבינינו

למי שלא מכיר ומנסה על עיוור ובכוח מסתכן בשבר של בית הנורה ואז צריך להחליף פנס מושלם

פורסם

מצטרף להמלצות להחליף במוסך מורשה רנו.

גם כשהנורה לכאורה מורכבת היא יכולה להיות ממוקמת לא נכון ולפגוע בעוצמת התאורה.

במוסך רנו סידרו לי את העניין ב 4 דקות אחרי ששני חשמלאים טענו שהפנס עכור וצריך להחליפו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לא צריך ליפט ולא צריך שום כלום

החלפת הנורה זה עניין של שניות למיומנים שבינינו

למי שלא מכיר ומנסה על עיוור ובכוח מסתכן בשבר של בית הנורה ואז צריך להחליף פנס מושלם

על שניות אין סיכוי

על דקות אפשרי

פורסם
ערב טוב !

החלפת מנורה קדמית במגאן II היא סיפור מעניין. לכאורה מסובך מאוד . מצריך פירוק רב ואורך זמן רב. היה בזמנו ב TOPGEAR סרטון השמצה לעגני על הטרחה והעלות.

היבואן בארץ-קרסו , כנראה בהנחיית היצרן למזעור הנזק התדמיתי - נותן במוסכיו שירות חינם של עבודת ההחלפה. החלפתי לנורה סטנדרטית ב - 35 ש"ח במוסך מורשה (רק עלות הנורה).

מה מעניין ? ניתן לבעלי ידיים גמישות ומנוסות לעשות זאת דרך הפתח בבית הגלגל בדקה שתיים . (כך כנראה עושים בקרסו...)

עצתי - גש למוסך מקרסו ועשה אצלם. דומני שהם לא יסכימו שאתה תביא את הנורה...

לשאר שאלותיך - קסנון - יקר ולא חוקי (שינוי מבנה...)

נורת דימונד ויז'ן - פוזה בלבד ללא תועלת אמיתית. אם כבר נורה חוקית איכותית עם תאורה עדיפה - אוסרם נייטיברייקר אנלימיטד או פיליפס אקסטרים ויז'ן.

במידה ואני מגיע למוסך עם הנורה שלי , ייאפשרו לי התקנה שלה?

מה ההבדל האמיתי בין ה DIAMOND לשאר הנורות שהמלצת כאן?

פורסם (נערך)

לא נראה לי שבמוסך מורשה קרסו יתקינו לך חינם מנורה שהבאת , אולי במסגרת טיפול אחר.

בכל מקרה תרים טלפון ותשאל כמה יעלה החלפת נורה שאתה מביא - עלות שיחת טלפון...

הבדלים בין נורות - ראה כאן :

http://www.powerbulbs.com/store/category/car-bulbs/fitting/h7-499

בקצרה :

דיאמונד - לא חוקי באירופה ובארץ. גוון לבן בשילוב תכלכל - חיקוי למראה קסנון. לא מאיר את הכביש באמת טוב יותר מנורה רגילה.

שני המותגים שציינתי לעיל - חוקיים , גוון לבן ולא צהוב , מתיימרים להאיר יותר רחוק ויותר חזק , עומדים ביומרה באופן חלקי. מאירים יותר טוב מנורות הלוגן סטנדרטיות .

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
  • תוכן חדש...