Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ESP מתנתק בתאוצה ולא חוזר לפעול עד לכיבוי הרכב (סיאט איביזה FR 2008)

Don't Shoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מדאיגה:

שאני מאיץ חזק (גם מהמקום וגם בנסיעה ב100 קמ"ש) נדלקת לי נורת ESP בלוח השעונים שמציינת שהESP התנתק.

הסיבה שהוא מתנתק לפי הבנתי (ולפי הספר רכב) היא כדי למנוע פרפור צמיגים בזמן תאוצה מהירה. בעבר לאחר עזיבת הדוושה של הגז הוא היה חוזר והנורה היתה נכבית מעצמה.

כיום היא נשארת דלוקה ואני לא יודע אם הESP עובד או נשאר מנוטרל - בנוסף, לחיצה על כפתור הESP אינה משפיעה והנורה נשארת דולקת.

הדרך היחידה לכבותה היא הדממת המנוע והתנעה מחודשת.

מה יכולה להיות הבעיה (אם בכלל מדובר בבעיה)?

הESP היא מערכת מצילה חיים שאני לא מעוניין לוותר עליה בנסיעה מנהלתית ומצד שני אני גם נהנה מתאוצות ביניים ולחיצה על הדוושה מידי פעם.

מדובר ברכב משופר (כל המפרט נמצא בחתימה שלי).

תודה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הנורית נשארת דלוקה, נראה שיש תקלה. האם דולקת נורית תקלה של מערכת אחרת נוספת? כדאי להתחבר עם סורק תקלות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל מנורת ESP מהבהבת כאשר המערכת נכנסת לפעולה. במצב תקין המנורה צריכה להיות כבוייה ולחיצה על כפתור ESP מבטלת את פעולת המערכת ומנורת ESP צריכה לדלוק עד כיבוי והתנעה של הרכב.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין נורית אחרת שדולקת וכמו שציינתי לחיצה על כפתור הESP אינו משנה את מצב הנורית לאחר שנדלקה.

איזו תקלה זו יכולה להיות - תקלת חיישן, תקלת חשמל או משהו אחר?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש להתחבר עם מחשב ולבדוק. בלי בדיקה הכל יהיה בגדר ניחוש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...