Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להביא מגבר מחו"ל עם קרוב משפחה.... המחיר של המגבר הוא 172$ ככה שאין בעיה של מכס עכשיו הבעיה של בן דוד שלי היא שהוא אומר שהחברת תעופה אולי תיקחו ממנו הרבה כסף על עודף משקל של המזוודות אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע כמה כסף גובים על כל קילו נוסף במשקל....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שיבדוק עם חברת התעופה מה ההגבלה, למשל קונ טיננטל מרשים עד 40 קילו לאדם, המון!!!!

ככה שצריך חבדוק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אבל אם הוא לוקח את זה על עצמו למטוס ולא בתור מטען, אלא לדוגמא בתוך תיק גב או מזוודה קטנה שעולה איתו למטוס אז מותר לו...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שמי לא ג'ניה אלא דימה...:)

אבל רק שתדע יפה או לא יפה זו לא השאלה, אני עובד בחברת הייטק ואני אתן לך דוגמא, שחודש שעבר חבר לצוות שלי טס לחו"ל והעלה איתו למטוס, לא פחות ולא יותר PC!! מחשב PC בקופסא!!!!

הוא לקח איתו 2, אחד עליו ואחד למטען....

והוא הכניס אותו בתוך קופסת קרטון של PC, תאר לך איך זה נראה:) אני צחקתי עליו...אבל העובדה היא שהוא העלה את המחשב למטוס!

פורסם

מצטער אחי התבלבלתי בכינויים שלכם ואל תשאל איך חח

כן אני יודע אמרתי את זה בצחוק

לא חובה להעלות אותו בתיק צד אפשר פשוט להגיד שיש לך מטען צד ויעלו אותך בכיף (:

פורסם
קודם כול שיבדוק כמה מותר לו לעלות אולי הוא לא ישלם על תוספת...

מותר 20 ק"ג לנוסע (כל תיק/מזוודה שנכנסים לבטן המטוס), תלוי גם על איזה בודק נופלים.

פורסם

מהמכס אין מה לפחד, העיקר שתזרוק את הקופסא....

פשוט תשאיר אותו בלי קופסא כ"יד שניה".

בנוסף אם אתה ממש רוצה לכסות את עצמך....בקש מהמוכר 2 קבלות...אחת על 80% מהסכום, דאג לזרוק אותה מיד אחרי הקניה:)

ואחת נוספת על 20% מהקנייה..הוכחת קנייה למכס שהמוצר יד שניה, ונקנה ב20% מערכו.

וככה אתה מכוסה מכל צד!.

עשיתי את זה עם 3 מצלמות וידאו, קניתי לכל המשפחה....הכל עם נרתיקי עור יפים אבל לא עם קופסאות..פשוט לא היה להם מה לעשות...דיברו איתי 4 דק' וזהו, אמרתי להם שאם אני נתקע פה אני תובע אותם על העיקוב, מפני שלי יש הוכחת קניה ופה זה נגמר, אני לא מוכן לשמוע שום טענה מצדם אמרתי להם, שאם הם רוצים אני אתן להם ת"ז שלי ושידברו איתי...

זה הכל.

• תוכן חדש...