Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כבר זמן מה שהרכב נשמע קשה בהנעה, כלומר מניע אבל נשמע אדיש.

יש בוסטר שמחובר לסוויץ' ויש מצבר חדש בן ארבעה חודשים של שנפ (זה היה גם במצבר ישן) + נשמע שהסטרטר קצת כבד - והוא תקין לחלוטין לאחר בדיקה מקצועית.

הכוונה כבד - היא ברעש של הרכב לפני שהוא מניע, הסיבובי מנוע נשמעים חלשים יחסית לעומת רכב חדש, הסיבובים מהירים, אצלי זה איטי כמעט בחצי, אבל מניע.

האם זה אופייני לרכב מהדגם הזה? לא זכור לי שבעבר הנ"ל היה.

מדובר ברכב שנסע 204,000 ק"מ אוטומטי, לאחר טיפול מקיף לפני כחודש ושמנים מהטובים ביותר בלבד נכנסים למנוע, הרכב לא נכבה עם מזגן דולק, לא ברמזור ונוסע תקין לחלוטין.

כמו כן בהילוך שלישי ורביעי, יש רעש מתכתי של קרקושים מעצבנים מאיזור המנוע, לא יודע אם זה מהגיר אבל זה קורה רק בהילוכים הנ"ל, במיוחד בסל"ד נמוך, כאילו יש חתיכת ברזל במנוע, או בגיר שקופצים או עפים במנוע בזמן נסיעה בהילוכים הנ"ל. זה קורה בסלד נמוך ונעלם בגבוה.

אשמח לעצות במידה ויש מה לעשות, אנסה אפילו להקליט את הרעשים

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מתאור הרעש (3/4)אני מנחש שמדובר ב"צילצולי מנוע" .לא חסרות סיבות לצילצולים אך אם ננסה לחבר בין שתי התקלות שלך(+סטרט עייף) הייתי מתחיל בכיוון הצתה/בד' טיימינג(אם נעשה לאחרונה).

עריכה אחרונה על ידי hook
פורסם (נערך)

לא מדובר בצלצולים אלא ממש ברעש כמו של חתיכת ברזל שקופצת במנוע, אני מקווה שלא יקרה משהו של נזק מזה זה ככה האמת כבר כמה שנים, אבל הרעש מעצבן לחלוטין ומעיק הרבה יותר מההתנעה הקשה.

צלצולים היו קורים באיזור 90-100 קמ"ש, נעלם אחרי החלפת שמן מנוע לסוג אחר (רויאל פרפל - וולווליין)

אגב, המנוע נפתח בעבר לצורך תיקון ראש מנוע, האמת שאיך שקניתי את הרכב זה היה והרכב גמע מאז 52 אלף ק"מ, המנוע לא מתחמם ולא אוכל שמן יותר מדי, מבפנים במצב תקין לחלוטין לאחר בדיקה שבוצעה ע"י איש מקצוע, ולא מצליח להבין מהיכן מגיע הרעש המוזר הנ"ל. כמו ששמים בתוך בלנדר משהו שלא נגרס ואז הוא מתחיל לקפוץ בפנים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אז חוק מרפי קרה ובדיוק יום לפני שרציתי לקחת את הרכב למוסך, הוא נתקע.

הרכב מרעיש ומקרקש מאיזור המנוע או הגיר בנסיעה אבל לא ידוע במדוייק, כמו כן במהירות נמוכה הוא נכבה והטורים יורדים עד לאפס ואני צריך ללחוץ מעט על הגז כדי שלא יכבה.

ייתכן מנוע צעדים? הרעשי קרקוש הנ”ל מבלבלים והמנוע לא היה מזייף אף פעם.

בנוסף ההנעה קשה.

בכל אופן, הרכב בדרך למוסך, תענוג.

:)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...