Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס e-class שנת 2001-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני נמצא בתהליכי חיפוש למרצדס e-class שנת 2001-2002. אני יודע שקשה למצוא רכבים כאלו שמורים, אבל מפעם לפעם צצה איזו "פנינה".

מאחר ואין לי הבנה בדגם הספציפי (ראוי לציין שהחזקתי מרצדס SLK בעבר- ככה שהחזקת מרצדס זה משהו שאני מכיר מקרוב) אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים בעלי ניסיון אודות הדגם , האם מומלץ לחפש מנועים מסוימים , ובכלל לשמוע על אמינות הדגם, מחלות נפוצות ודברים שכדאי לשים עליהם דגש בזמן בדיקת הרכב?

תודה ושבוע טוב

Lexus CT200H

פורסם

מסתובבות בשוק הרבה מוניות לשעבר..

אם הייתה לך בעבר מרצדס אתה אמור להכיר את עלויות האחזקה מקרוב.

קח בחשבון שמרצדס E במודלים האלו היא לא מרצדס אמיתית

לא הייתי ממליץ לך

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

לגבי נושא של מוניות - לא פוסל את הרעיון באופן כללי, אבל הכיוון שלי הוא למצוא רכב פרטי ושמור (בשאיפה).

לגבי עלויות אחזקה - ה-SLK הייתה חדשה יותר ולא מצאתי עצמי יותר מדי במוסך פרט לכמה דברים שוטפים + כמה חלקים קטנים שהיו יקרים להחריד שדרשו החלפה. בכל אופן, אני יוצא מנקודת הנחה שמאחר וה-C ו-E נפוצות בתור מוניות, השוק בטח מלא בחלפים מקוריים או תואמים במחירים שפויים יותר. אני גם

לוקח בחשבון שאם ב-SLK טיפלתי אך ורק במוסכי היבואן, ברכב הזה אטפל במוסכים אחרים, שמעתי אפילו על כמה מומלצים בקרב בני-דודנו שעושים עבודה

טובה מאוד.

הדבר היחיד שמטריד או לא ממש הבנתי ממה שכתבת היא "היא לא מרצדס אמיתית". למה? הדבר היחיד שכבר שמתי לב זה שאיכות הבנייה והחומרים אכן לא בשמיים, אך האם יש עוד דברים שצריך לחשוש או לשים לב אליהם?

Lexus CT200H

פורסם

לא הבנתי אותך, "מרצדס e-class" מכסה מגוון רחב של דגמים אז מה בדיוק אתה מחפש? מה התקציב?

בגדול, הרכבים שיוצרו בין 98 ל01 נחשבים לבעלי איכות יצור נמוכות בהשוואה לסטנדרט המוכר של מרצדס.

פורסם

היי חיים, קודם כל אני מאוד מעריך את דעתך מאחר ואני רואה כאן בכל השרשורים הקשורים שאתה מומחה של ממש לענייני מרצדס :)

אני יודע שמדובר בסדרה רחבה מאוד אך זהו בדיוק העניין , אני לא לגמרי יודע מה אני מחפש. התקציב הנתון הינו 30-40 אלף ש"ח.

מבחינת התקציב, ראיתי שניתן למצוא E320 ברמות גימור שונות מבציר 2000-2002. ממה שאני רואה בנתיים, דגמי דיזל במצב סביר

זה לא משהו שאפשר למצוא, מאחר ורובן שימשו כמוניות והגיעו לקילומטראז' שאני באופן אישי חושש ממנו. אני מבין את ההשלכות של מרצדס ישנה

וברור לי שיהיה הרבה יותר נוח לרכוש בתקציב הנ"ל יונדאי גטס 2008 אוטו-מת. אבל אני אוהב רכבים מיוחדים, ותמיד היה בסדרה הזו קסם שמשך

אותי.

Lexus CT200H

פורסם

ה-C קלאס בהחלט אופציה, אבל נורא קשה למצוא כאלו. השאלה אם למישהו יש מידע קונקרטי לגבי הרכב המבוקש

Lexus CT200H

פורסם

תודה על המחמאה אך אני רק חובב, GOLF הרבה יותר מומחה ממני.

קודם כל, למה דווקא ה E? הסדרה הזו יותר מפנקת/מפוארת מהמקבילה שלה ב C אך גם יותר יקרה, האם אתה זקוק לגודל ולתדמית של ה E?. באופן אישי, הייתי מעדיף C350 בנזין משנתון קרוב שמעניקה הרבה יותר הנאה, התנהגות כביש וגמישות עקב המשקל והמימדים על פני E מקבילה (ויש לי E350, רכב מדהים אך לעתים נותן הרגשה "בהמתית") .

לפני 6 שנים הייתי בסיטואצייה דומה ורכשתי C240 בת 10 עם נסועה נמוכה ותיעוד טיפולים, עד היום הרכב משמש אותי נאמנה עם עלות תיקונים נמוכה. ברכב הזה היה לי מזל, הרכב השני שרכשתי לאישתי (C240 בת 10 יד חמישית מבן דוד) דרש המון תיקונים לא זולים.

עצה מהניסיון שלי עם ה C240 שרכשתי, חפש בסבלנות והפעל קשרים. C240 בנזין בת 10-11 במצב טוב (מטופלת ויד ראשונה, מקסימום שניה) מאדם מבוגר תעלה פחות או יותר את הסכום הזה אך יקח לך לא מעט זמן למצוא כזאת.

למצוא E320 מונית לשעבר מטופלת מנהג יחיד בת 10 נראה לי הרבה יותר קשה, רכבים כאלה לא מגיעים ללוחות אלא נמכרים לחברים/בני משפחה.

פורסם

אני חייב להגיד שיש משהו בגודל והעיצוב של ה-E שנורא "עושה לי את זה". מה שנקרא על טעם ועל ריח... בכל אופן, אין לי צורך ספציפי בגודל או בתדמית.

חשוב לציין שאני ממש לא לחוץ בזמן, כמו גם לא בהכרח נעול על ה-E קלאס. C240 בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת ויש לי את כל הזמן שבעולם להמתין

לאחת שמורה. השאלה המעניינת באמת היא מדוע להתרחק מ-E? האם יש סיבה קונקרטית או בעיית אמינות לדגם? במידה וכן, על איזה מנוע כדאי להתמקד?

Lexus CT200H

פורסם
תודה על המחמאה אך אני רק חובב, GOLF הרבה יותר מומחה ממני.

מעריך את הפרגון, אבל מומחה אני לא :)

לפותח השרשור - לכל דגם יש את ה"מחלות" האופייניות לו. בגדול, ה-W210 סובלת מחלודה בתחתית הדלתות האחוריות (ישנה נקודה בה מים נוטים להצטבר, וזה אופייני גם ל-W203 משנים מוקדמות), ממיר קטליטי (יקר), חלונות חשמל שובקי חיים (לא סיפור), סרן אחורי (לבדוק נזילות). כמובן לוודא כי הרכב עובר בדיקת מחשב ללא תקלות.

פחות הייתי ממליץ על דגמי הקומפרסור (מגדש-על) ויותר על ה-240. ובכלל, אם יש אפשרות, להתקדם בשנתון לעבר ה-W211.

פורסם

W211 מתחילה להיות יקרה מדי, ודווקא חשבתי שמאחר ואם אצליח למצוא משהו שנכנס בתקציב, סביר שיהיה מהשנים הראשונות של הדגם (2003) דבר שבדרך כלל מסמן למחלות ילדות של הדגם, מה שאתה אומר דווקא קצת משנה את דעתי. בכל אופן, W211 שנכנסות בתקציב יהיו רובן ככולן מוניות, האם אתה עדיין ממליץ על האופציה הזו? כלומר, רכישה של רכב חדש יותר בשנתיים או שלוש ממה שתיכננתי, אך קילומטראז' כפול (לפחות לפי כל המודעות שיש כרגע)?

Lexus CT200H

פורסם

נדיר מאוד למצוא דיזל פרטית - זו יכולה להיות אופציה מעניינת מאוד. בהנחה ואתה מעוניין לקנות ממונית, ב-40K תוכל להתקדם עוד יותר לשנת 2004-5 ולקבל רכב עם קילומטרז' גבוה (וגם זה תלוי). ה-280CDI חזקות מאוד אבל גם יקרות לאחזקה. הדיזל השפוי יהיה דווקא ה-220 ואפילו ה-270. האם אני ממליץ על רכישה ממונית? כן, אבל לא בכל מחיר. תלוי על איזה אקזמפלר תצליח לשים יד. צריך סבלנות וחיפוש אינטנסיבי כדי למצוא מכונית באמת שמורה, כזו שלא תצטרך אח"כ עוד להשקיע כסף ביישורי קו למיניהם, אבל זה אפשרי.

פורסם

בתור בעלים של E240 (מנוע M112 ) אני לא מכיר איזו מחלת ילדות של הרכב או המנוע.

במידה ומטפלים ברכב הוא מפגין אמינות מדהימה (הרכב ברשותי 15 שנה).

אני באופן אישי ממליץ על e320

המנוע קצת יותר מתאים לגודל של הרכב ועלויות הטיפול זהות (בסיס המנוע של ה240 וה320 הוא זהה).

כפי שציינו צריך לבדוק בעית חלודה וכן היסטוריית טיפולים.

ב2002 הרכב גם נמכר ברמת גימור avengard שיותר מומלצת.

בהצלחה והמון סבלנות

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם (נערך)

אני בחיפושים, בנתיים העסק לא קל. הרבה מהמכוניות שבורות לחלוטין. אם מישהו שומע על עסקה מעניינת אשמח לקישור.

הולך קצת אחורה בשנים, מה דעתכם על E240 שנת 99?

עריכה אחרונה על ידי Lexus12

Lexus CT200H

• תוכן חדש...