Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רנו 4 צבאיות היו על הכבישים עד תחילת-אמצע שנות ה-80.

רנו 4 יוצרה, למיטב זכרוני, עד 1992. אני זוכר שהייתי ב1994 בצרפת, והסתובבו שם כמויות אדירות של כאלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעט התאכזבתי מהפרק השלישי , בנוסף לזה ציפיתי גם לראות את הטויוטה קורולה , מוזר שרק הזכירו אותה , והחלק על הגולף היה ממש קצר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רוב הפרק היה מאוד באורינטציה בריטית. המונח "רכב חברה" במובנו שם, לא ממש קיים בישראל. גם הגולף הוא "רכב עממי" בפרספקטיבה מערב אירופאית.

רולס רויס שדואו רכב להמונים? אולי במחיר הרכישה. לגבי אחזקת בהמה כזאת - ראה שרשור המתנהל בפורום זה במקביל. מספיק לומר שהרכב מצויד במערכת מתלים הידרופנאומטית מתכנון צרפתי ובביצוע בריטי...

את הקטע של "מכונית העל משנות ה-70 שהיא למעשה גיהנום ביום-יום" עשו בטופגיר כמה פעמים.

יאמר לחיוב - מירוץ אנשי המכירות היה ממש מצחיק.

פורסם
המונח "רכב חברה" במובנו שם, לא ממש קיים בישראל

אני חושב שדווקא משם הגיע המונח "מכונית מנהלים", שמתאר מכונית בסגמנט D.

אתה יכול לראות את זה גם כאן - מי שמטפס גבוה יותר בסולם הקריירה, מקבל מכונית מאובזרת יותר.

לדוגמא אחד שקיבל מזדה3 ספיריט, כנראה יושב גבוה יותר מזה שקיבל מזדה3 אקטיב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדוגמא אחד שקיבל מזדה3 ספיריט, כנראה יושב גבוה יותר מזה שקיבל מזדה3 אקטיב.

רוב החברות הגדולות עובדות (גם בעבר ד"א) עם חברות ליסינג גדולות שמציעות (כמעט תמיד) גרסה אחת לכל רכב. מעל מאזדה3 תהיה מאזדה6 (לדוגמא).

מעבר לזאת - ישראלים מקשרים מעמד עם גודל ומותג הרכב ולא ממש מתייחסים לתת-הדגם. לדוגמא - מבחינת סטטוס בעיני הישראלי הממוצע - E200 (בתנאי שיסולק ה-200 מתא המטען ויותקנו ג'אנטים הולמים) שקולה ל-E400.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תודה על העדכון תום (טום?), נהנתי מאוד מהעונה הראשונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פורסם

• תוכן חדש...