Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירות של החברה הזו מתחת לכל ביקורת. כמו אצל בנק, בטפשותי אני אצלהם כבר 20 (!) שנה. המשרד שלי מחזיק אצלהם 20 כתובות מייל.

יום שלם אני מנסה לשנות RULE לכתובת אחת, אבל בגלל שהחכמים פיצלו את החשבון שלי לשניים - כבר יום שלם שאני לא מצליח.

למי עוברים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני יכול להעביר לשם את המיילים עם הדומיין? [סליחה על הבורות]

עקרונית כן (בתשלום), אבל אם אתה מבקש Exchange - אז לא. גוגל תומכים ב- IMAP/POP3, כך שזה תלוי בשיטת החיבור כיום.

תומר.

פורסם
בעיקרון כן.

איך בדיוק? זה לא דואר חינמי?

אני גם לא ממש הייתי סומך על שירות דואר חינמי בתור מייל לעסק. אם קורה משהו, אין אבא ואמא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצליהדומיין והמיילים נמצאים בבזק בינלאומי. לא הכי זולים אבל אפס תקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש גימייל עסקי שכולל גם דומיין משלך.

העלות היא סביב ה5-10 דולר לתיבה בחודש.

עובד מדהים (רוב הסטארטפים שאני מכיר עובדים עם זה)

חבל לבזבז זמן ומשאבים על תיבות אצל הספקיות. זה מסורבל ויקר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש גם את האופציה של Office365, דבר איתי אם תהיה מעוניין.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...