Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cx-5 מול xv

Dror.g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר 4 השנים הוחלט להחליף את הגולף המשפחתית לגי'פון חדש (בהתאם למגמה שהמתרחבת בארצנו...)

ההתלבטות כרגע היא בין שני הג'יפונים בנושא, כאשר על המאזדה שמעתי אינספור תשבוחות אך המחיר מופקע לטעמי ביחס לתמורה הדיי מצומצמת יש לומר,גם בזמן הנהיגה לא נפלתי,ביצעתי עלייה גם נסיעת מבחן וגם נהגתי ברכב של חבר.

לצערי לא הצלחתי למצוא מספיק מידע ברשת בכדי לגבש את עמדתי לגביי הסובארו אשמח לשמוע דברים רלוונטים על המותג בכללי ועל הדגם בפרט.

מה גם שמדובר על הבדל של כ-30 אש"ח בנוסף השירות מכירות במאזדה פשוט מחפיר נראה כאילו לא בא להם למכור,לא מתחבר לגישה.

סוגיה נוספת היא שאנחנו למודי אכזבה מהגולף בהיבט הגיר והקשיים במכירה ולכן חשוב לי לוודא כי אני לא רוכש רכב שצפוי שיהיה בעייתי בעתיד,להבנתי המאזדה איננה כזו השאלה מה בדבר הסובארו.

הרכב ישמש את אימי וצריך להיות מרווח ככל הניתן עם בגא'ז גדול נוח להטענה. (עגלה ומושב תינוק בספסל האחורי).

אשמח לעזרתכם בנושאף

המשך ערב נעים

פורסם

הי

לטעמי ה-CX-5 עדיפה במרבית הפרמטרים, בוודאי אם אין לך יומרות כלשהן לשטח.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יצא לי לנסוע על סובארו XV בגרסת ה-2.0 ליטרים. לדעתי, זה רכב מעולה. נוח מאוד, התנהגות כביש מעולה, צריכת דלק טובה ולקינוח אתה מקבל ביצועי שטח אמיתיים ולא רק פוזה של ג'יפ כמו ב-CX5 ודומיו. רכב נהדר, מומלץ בחום.

עדיין לא יצא לי לנסוע בגרסת ה-1.6 ליטר של ה-XV. אולי אם אייל מסובארו היה מתעורר ומתחיל לתאם נסיעות מבחן, הייתי יכול להמליץ גם עליה. אבל בהנחה ולא מדובר בעגלה, כנראה שגם זה רכב מוצלח מאוד. ממליץ לך להתעקש על נסיעת מבחן ברכב, לצאת קצת מחוץ לעיר ולהאיץ, לבדוק איך הסחיבה. זאת נקודת התורפה היחידה שיכולה להיות לרכב הזה לדעתי.

חוץ מזה תא הנוסעים שלו קצת מבאס ולא מאוד מודרני, לי אישית זה לא כל כך מפריע.

לא הייתי חושש מענייני הגיר בסובארו. קודם כל, כי יש 5 שנות אחריות מלאה על הרכב. אבל חוץ מזה, מדובר בגיר רציף שדי ותיק אצל היצרנית ועד היום לא ידוע כבעייתי. חוץ מזה מתי שמעת בפעם האחרונה על בעיות סדרתיות בסובארו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השוואה מאוד מעניינת!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...