Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים לגולף, יש מקום שאתם ממליצים עליו ? אמין , ששומר את הצמיגים בצל , שלא ידחף לי משהו סיני או יד שניה ?

להבנתי במוסך רון לא מחליפים צמיגים , נכון ?

אשמח גם להמלצות על דגמים/מותגים

פורסם

שלום,

באתר טייר קלאב ניתן להשוות בין דגמי צמיגים שונים ולהתאים אותך לסגנון הנהיגה שלך באמצעות מנגנון "צמיג בהתאמה אישית".

לאחר ההזמנה, הצמיגים נשלחים עבורך לפנצ'ריה שבחרת (יש יותר מ- 10 פנצ'ריות באזור המרכז) ישירות ממחסני היבואן, כך שמובטח לך שתקבל צמיגים חדשים ואיכותיים, שאחסנו בתנאים נאותים.

באתר מוצגים רק צמיגים שנמצאים כרגע במלאי, והמחירים כוללים הכל - פירוק, איזון, התקנה ומע"מ. ניתן לבצע את ההזמנה ישירות באתר האינטרנט או דרך המוקד הטלפוני שלנו בטלפון 03-9005831.

בהצלחה!

פורסם
תוך כמה זמן אני מקבל את הצמיג מרגע ההזמנה, אני צריך להחליף השבווע מטעמי טסט.

אנחנו שולחים את הצמיגים לפנצ'ריות מדי בוקר. כלומר, אם תבצע את ההזמנה היום, הצמיגים יישלחו מחר בבוקר ותוכל להתקין אותם כבר מחר בצהריים.

פורסם
שלום

אני צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים לגולף, יש מקום שאתם ממליצים עליו ? אמין , ששומר את הצמיגים בצל , שלא ידחף לי משהו סיני או יד שניה ?

להבנתי במוסך רון לא מחליפים צמיגים , נכון ?

אשמח גם להמלצות על דגמים/מותגים

אף אחד לא דוחף צמיגים ובטח לא יד2 אלא אם תתעקש לחפש פנצ'ריות מפוקפקות שהמחירים שלהם זולים משמעותית. על הדופן של הצמיג יש מספר מוקף באליפסה ובו מצוין השבוע מתוך השנה שבה יוצר הצמיג (למשל 20/13) כלומר בשבוע ה-20 של 2013. לגבי סיני או לא, לך על מותג מוכר כמו יוקהמה, פירלי, גודאייר, מישלין BF וכו' ותשלם טיפה ותר אבל תהיה בטוח הרבה יותר.

• תוכן חדש...